Drage žene, sretan Božić!! ❤️❤️❤️
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Sretan Božić svima! 🎄☃️🥳☺️
I ako sam nekome propustila rockas zadnjih par dana, sve najbolje!! 🥳
Pa.moj je isto preuzbuden. Od jučer otvara poklone po kućama. Jutros ga je dočekala kuhinja kod nas ispod bora, cijelo jutro je sastavljao s tatom, i od uzbuđenja nije htio ic spavat u podne 😁.
Sretan Božić 🎄❤️
Nadam se da uživate i da ste svi zdravi. I da nema previše glazbenih igračaka i kinetičkog pjeska 🤭
[/url
Cure, sretan Bozic :) Mi smo mu zapakirali slozenu kuhinju. Ak nismo 15 puta rekli da kupujemo automatski serafciger Dala bi 100 kn vise da se ne mora toliko sastavljat. Muzu otisla ledja, mislila sam da cemo na hitnu morat kroz noc.
.
Necak kod nas dobio bubnjeveal dobila sam odobrenje prije.
Cure, sretan Bozic :) Mi smo mu zapakirali slozenu kuhinju. Ak nismo 15 puta rekli da kupujemo automatski serafcigerDala bi 100 kn vise da se ne mora toliko sastavljat. Muzu otisla ledja, mislila sam da cemo na hitnu morat kroz noc.
.
E mi imamo automatski sarafciger 🤭najbolja investicija iiiikad
Cure, sretan Bozic :) Mi smo mu zapakirali slozenu kuhinju. Ak nismo 15 puta rekli da kupujemo automatski serafcigerDala bi 100 kn vise da se ne mora toliko sastavljat. Muzu otisla ledja, mislila sam da cemo na hitnu morat kroz noc.
.
E mi imamo automatski sarafciger 🤭najbolja investicija iiiikad
Slazem se, imamo ih 2 komada za slucaj da je jednom prazna baterija da uskoci drugi 🤭
Također 😁
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji