ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    22. Prosinac 2021. 14:17

mikio, ja prekrizila family mall jos kad si prije spominjala kakve su guzve. Moja sogi inace odusevljena. Do ovih kineza cu jos danas otic. Nadam se da su jos tamo. 

Jos jedno pitanje  Izgleda da nista od stolara naseg tako da cemo kupit toranj na kraju. Sjecam se da ste mi dale neku stranicu na fejsu i taj sam odlucila uzet ako sa stolarom ne upali... ali sad to vise nemrem nac. Cijelo jutro trazim. Znam da ime nije imalo veze s tornjem. Nije ilic design, niti onaj glomazni montessori toranj. Bila je stranica mislim od neke obitelji koja izradjuje par proizvoda za djecu i jedan od njih je bio taj toranj. Pa ak se ko prepozna da mi je slao link

Simbalija
    23. Prosinac 2021. 07:49

Zarice na fejsu upiši toranjzaučenje, a njihov web ti je ovo http://djecjestvari.com/. 😊

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Zarica
    23. Prosinac 2021. 19:44

mikio, e nisam. Ni kinezi nemaju:( Vele da ih je bilo prije, al su izasle iz mode... Bas ne postoje nigdje za kupiti.
    Za toranj, taj sam na kraju odlucila uzet. Taj mi i mikio preporucila

Grizli
    23. Prosinac 2021. 20:42

Annika 💪❤️ zbog cega god da imas los period. 
    Ako sam kome zaboravila cestitat rođendan - sreatn i sve najbolje... 
    Cure ima koja ideje, iskustva... Oprostite ako je nekom galjivo, ali M sad i sluzbeno 3. dan povraca, al samo 1 dnevno. U vrticu je teta rekla da super jede, nista ne povraca, igra se, sve normalno. Doma obroke prakticki preskace, pojede par griza od svakog i kaže da ne moze vise ili nece. Nismo ju slili kao probudit ce se pa traziti, al nije. Dvije noci se probudila oko 2h i krenela  povracat tako da sam sve morala orat posteljinu, vrecu, ogradu... Legne i zaspe ko da nista nije bilo. Izgleda mi kao da ju muci slajm, al cini mi se sad vec previše dugo da traje mozda. Prije kad je bila prehlađena bi 1 max 2 puta povratila taj slajm. Nema temp, kad ju pitamo dal ju sto boli kaze ne, inace kad ju boli pokaze ako nezna rec, zbilja je vesela i sve super dok joj ne dodje mucnina. Nasa pedi ne radi a drugu dobiti je ispalo jednako lutriji. Glupo mi ici u bolnicu za to ako je nešto bezveze, a opet me muci. 

Grizli
    23. Prosinac 2021. 21:43

Mikio podigli smo joj vec madrac, al nikakve pomoci bi ja rekla. Povracala je prvi dan popodne, pa tu noc u 2, pa nista do druge noci oko 2 opet, i danas taman kad se trebala ici kupati. Tako da nije samo kad lezi.

annika
    23. Prosinac 2021. 22:45

Grizli možda je šlajm, nije to predugo a možda i viroza. Ja ne bih vjerovala da nisam doživjela M virozu gdje je on 8 dana svaki dan jednom povraćao, mislim da je jedan dan čak i preskočio. 

[iimg]

Grizli
    24. Prosinac 2021. 15:42

Annika nikad cula za virozu takvu, al vjerujem ti da postoji. Jel tvoj M imao onda temp?
    Losa je to mi je PetraB bila napisala i tako je bilo 2 pit kad je dobila urino kasnije. Sad joj urin sterilan. Konzultirala sam se i ocito joj nesto stvara visoku kiselinu, moguće od agruma i limunada iz vrtica u kombinaciji sa time sto iskasljava i viroza. Moramo pratit prehranu i ponasanje. Pored toga mi smo tek danas vidili da je njoj i stolica onako glinaste boje. Do sad je u vrticu obavljala to i teta je samo nam govorila da se vise ne muci sa stolicom. Pa sad neznam od kad je takva.

beba2025❤
    25. Prosinac 2021. 02:31

Sretan i blagoslovljen Božić svima vama, vasim bebicama, djecici i obiteljima💚💚🌲🌲🎅🎅

Angelly
    25. Prosinac 2021. 08:55

Sretan Bozic svima 🥰

annika
    25. Prosinac 2021. 12:32

Sretan Božić!
    Grizli nije imao temperaturu. Bio je losije volie definitivno i nije bio ni od ono malo jela od kojeg je inače

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.