mikio, ja prekrizila family mall jos kad si prije spominjala kakve su guzve. Moja sogi inace odusevljena. Do ovih kineza cu jos danas otic. Nadam se da su jos tamo.
.
Jos jedno pitanje Izgleda da nista od stolara naseg tako da cemo kupit toranj na kraju. Sjecam se da ste mi dale neku stranicu na fejsu i taj sam odlucila uzet ako sa stolarom ne upali... ali sad to vise nemrem nac. Cijelo jutro trazim. Znam da ime nije imalo veze s tornjem. Nije ilic design, niti onaj glomazni montessori toranj. Bila je stranica mislim od neke obitelji koja izradjuje par proizvoda za djecu i jedan od njih je bio taj toranj. Pa ak se ko prepozna da mi je slao link
Zarice na fejsu upiši toranjzaučenje, a njihov web ti je ovo http://djecjestvari.com/. 😊
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
mikio, e nisam. Ni kinezi nemaju:( Vele da ih je bilo prije, al su izasle iz mode... Bas ne postoje nigdje za kupiti.
Za toranj, taj sam na kraju odlucila uzet. Taj mi i mikio preporucila
Annika 💪❤️ zbog cega god da imas los period.
Ako sam kome zaboravila cestitat rođendan - sreatn i sve najbolje...
Cure ima koja ideje, iskustva... Oprostite ako je nekom galjivo, ali M sad i sluzbeno 3. dan povraca, al samo 1 dnevno. U vrticu je teta rekla da super jede, nista ne povraca, igra se, sve normalno. Doma obroke prakticki preskace, pojede par griza od svakog i kaže da ne moze vise ili nece. Nismo ju slili kao probudit ce se pa traziti, al nije. Dvije noci se probudila oko 2h i krenela povracat tako da sam sve morala orat posteljinu, vrecu, ogradu... Legne i zaspe ko da nista nije bilo. Izgleda mi kao da ju muci slajm, al cini mi se sad vec previše dugo da traje mozda. Prije kad je bila prehlađena bi 1 max 2 puta povratila taj slajm. Nema temp, kad ju pitamo dal ju sto boli kaze ne, inace kad ju boli pokaze ako nezna rec, zbilja je vesela i sve super dok joj ne dodje mucnina. Nasa pedi ne radi a drugu dobiti je ispalo jednako lutriji. Glupo mi ici u bolnicu za to ako je nešto bezveze, a opet me muci.
Mikio podigli smo joj vec madrac, al nikakve pomoci bi ja rekla. Povracala je prvi dan popodne, pa tu noc u 2, pa nista do druge noci oko 2 opet, i danas taman kad se trebala ici kupati. Tako da nije samo kad lezi.
Grizli možda je šlajm, nije to predugo a možda i viroza. Ja ne bih vjerovala da nisam doživjela M virozu gdje je on 8 dana svaki dan jednom povraćao, mislim da je jedan dan čak i preskočio.
[iimg]
Annika nikad cula za virozu takvu, al vjerujem ti da postoji. Jel tvoj M imao onda temp?
Losa je to mi je PetraB bila napisala i tako je bilo 2 pit kad je dobila urino kasnije. Sad joj urin sterilan. Konzultirala sam se i ocito joj nesto stvara visoku kiselinu, moguće od agruma i limunada iz vrtica u kombinaciji sa time sto iskasljava i viroza. Moramo pratit prehranu i ponasanje. Pored toga mi smo tek danas vidili da je njoj i stolica onako glinaste boje. Do sad je u vrticu obavljala to i teta je samo nam govorila da se vise ne muci sa stolicom. Pa sad neznam od kad je takva.
Sretan i blagoslovljen Božić svima vama, vasim bebicama, djecici i obiteljima💚💚🌲🌲🎅🎅
Sretan Božić!
Grizli nije imao temperaturu. Bio je losije volie definitivno i nije bio ni od ono malo jela od kojeg je inače
[iimg]
Sortiraj odgovore
Najstariji