mikio, kolko si cekala na toranj. Narucila sam ga prije tjedan dana, a vele da ce ga isporucit do 27.1.
🙁 Kao velika navala ovo ono
Svima koji si žele plusice držim fige 🤞
Ja si želim u teoriji tamo negdje druge godine al u fazama sam u tak lošim odnosima s mužem da si mislim da niš od toga 🤣 jednostavno smo na izmaku snaga od tog njegovog nespavanja i onda si doslovno ne mogu zamisliti da imam još jedno. Evo sad je sat vremena plakao nakon što je sat vremena spavao. Ništa ne govori da ga boli, nikako ga ne mogu utješiti, na kraju je bilo tolko grozno da sam mu upalila crtić,, što fkt radim samo u ovakvim situacijama kad ne vidim izlaz Onak doslovno mi se povraća od umora. Tek je 11. Nisam se ni otusirala ni oprala kosu. Trebala sam još sto stvari napravit večeras. A muka mi je jer nemam pojma kolko će se još puta probuditi noćas 😫
Beba ti fakat prestani laprdat o godinama jer nas ima još koje smo tu negdje pa ne mislimo da nam je proso voz 🙈
Mrgud kod nas je na faze to sa spavanjem. Moramo s njom biti dok ne zaspi, tj tata joj mora biti..i cim on legne ona se krene igrati🙄 i nikaaaako zaspat, ne da nam se vise tako..pa lagano izlazimo iz sobe al ona vristi za nama. Nekada potrefimo spavanje pa odmah zaspi al rijeetko.
Ide 20.30-21h
.
Mi nismo uspjeli doci do Adventa, nadam se da cemo iduci tjedan. Svaki odlazak negdje nam je dodatno otezan.
.
Jedva cekam da zatvorimo ovu 2021, svasta nam se izdogadjalo od dobroga do losega.
Inace, mi smo prosli tjedan izasli iz bolnice, opet, da. Ovaj put zbog bronhilitisa. Cetiri dana smo bili, bas je bilo traumaticno...
Ja vise nemam snage, psih ni fizicke.😪
E je sad zdrava, nije bila mj dana u vrticu. Ic ce iduci tjedan.
.
Sretni vam blagdani🥰✨
Drzim fige za nove plusice🤞
S bebom sam bila u bolnici***
Angelly fkt je veeeeeliki😍
T ima 7200 danas s 4mj🤭
E da...ne znam, mene opcinilo..iznenadilo..cimerica u sobi, vidim, mlada curka, kao ja..takodjer s bebicom, mislim si, sigurno joj je prva beba...mozda ajde druga.
Kasnije kroz razgovor saznam, cetvrta! Skoro da sam pala na dupe🤭 94' godiste i najstarija kcer 5 god, najmladja 4mj.
Rekoh, zeno, svaka ti cast. Kapa do poda...
Znam sta je sa dvoje ispod 2 god,a kamoli jos dodatnih dvoje mrvu starijih🙈
Pozdrav drage moje, prvo svima koje sam propustila želim sretan rođendan! Zatim sretan i blagoslovljen Božić! Jednostavno se nisam mogla ulogirati ni na laptopu ni na mobu.. moram pročitati prvo sve zaostatke, al evo ovo zadnje, T kad hoće hoda stalno kad ne nema šanse, on se voli uvaliti u kolica kao mali princ da ga se vozi, počeo je malo više brbljati, i igra se sam, je da ne traje to dugo ali barem nešto stignem napraviti. Mm bi želio još jedno, ali T po noći zeza da je to strašno, ja ko duh izgledam dok se ne našminkanm, a on veli pa zar nije dobro spavao ja ga nisam ni čuo..
Mrgud sretan rođendaaaaan maksiću slatkiću ❤️
Želim vam oboje da počne spavat 😁
.
Kolica ne koristimo od prvih koraka, želi se nosit kad je baš umorna ali nije da radimo neke maratone, izlete odradi bez problema, jedino što to traaaaaje jer svakih 20m ima nešto za proučiti ali jednostavno smo se pomirili da ne možemo još neko vrijeme očekivati aktivnu šetnju i bok. Iako, jučer smo spontano završili u Istri u Kotlima i bome je hodala oko onih slapova, u jednoj ruci pjesak da ga ne daj bože ne ispusti 🤦🏼♀️, drugu da meni i piči. Kad smo došli na ravno sam je pustila, hoda dve minute i kaže mi: "Vita sama bum, mami ruku" 😂❤️
Jučer smo imali prvi taj ispad da neće van, rekla je još dok joj je oblačio tenisice da ne želi i da bi bila kod none ali kao, svejedno smo ju potrpali u auto..toliko je plakala i hiperventilirala i nakon što smo krenuli da sam na kraju zamolila mamu ako je možemo pustiti kod nje sat vremena samo dok obavimo dućan. Čim je skužila da vozimo nazad, sreća. I cijelo vrijeme kod nje super. Znam da baš nije plan i cilj ostvarivat sve prohtjeve ali kad već mogu, bolje nego da mi urla sat vremena, i zbog nje i zbog nas 😅
Damnarexx ufff, nadam se da ste sad stvarno gotovi s tim bolnicama i boleštinama.. i svi ostali 🤞
Držim fige i za plusiće. Ja ne bi nikako bar još 2,3 godine, voljela bi da razlika bude min. 4 godine.
Meni je ova godina bila stvarno lijepa i posebna bez obzira na to što je svijet u banani.
Sve najbolje vam želim u Novoj 💪❤️
[/url
Simbalija, sad cu u nabavku za rodjendan. Kolko ti cake popsa ispadne s onih 300g orea i sirom?
Mrgud_zg, sretan rođendanko💚💚🎂🎂🥳🥳
Svima sretna nova godina i sve najbolje 💚💚
Sortiraj odgovore
Najstariji