ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    27. Prosinac 2021. 13:04

Hej zenske vidim kod svih je bila euforija oko poklona. M dobila toliko toga, previše... Tako da smo pola toga spremili sto je doslo postom ili sto smo dobili vrecice ili donjeli doma dok ona spava tako da sad svaki dan izvadimo pod bor jedan poklon nakon spavanja da ju doceka. Obzirom da je za Bozic dobila 18 poklona do sad,a neki jos nisu stigli strah me sto ce biti sa rođendanom. 😐 A ja ce postat alkos jer ona Mrazu svaki dan ostavi casu pjenušca da si popije covjek kad donese poklon. 🤪
    Nadam se da su svi zdravi... 
    Sarafciger elektro 2 komada i 2 rezervne baterije 😊 obozavam montiravat namjestaj pa nas cak i susjedi zicaju da im pomazemo. 

• Zarica
    27. Prosinac 2021. 22:30

Losa, sta nemaju neku epizodu s povrcem Moj voli pizzu. Na moru smo znali uzet pizza cut i tu ju je otkrio. Nama je zapravo bas super Bozic, pokloni su samo popratni dogadjaji. Mali po cijele dane se igra s klincima u krugu obitelji. Stalno smo u gostima ili nama dolaze. Dobio je dve knjige s bajkama, neki kamion hitne pomoci, kuhinju kod nas, moja mama mu isplela papuce. Nismo jos obisli cijelu obitelj, al zasad bi to bilo to. 

Angelly
    30. Prosinac 2021. 14:30

u iscekivanju nove godine...da vidimo sto nam ona nosi...oce bit kakvih ++ 🤭🤭

Angelly
    30. Prosinac 2021. 15:50

Ahahahaha neeee...moj ducan je zatvoren al bi rado s nekom od vas pratila i brojala dane 🤭 inace evo proslo vec 2mj, jucer na pregledu mali 59.5 i 6300g, mali div 😅😂 sreca pa zna vec sad bez nosanja zaspat

mrgud_zg
    30. Prosinac 2021. 18:55

Evo da se i mi javimo. Mi kao mrgud i ja. Nisam ja u množini 🤣. Ja ovaj tj bila na go. Proletilo mi. Sad vidim mikio kak tvoji dani izgledaju 🙈. Ja iščekujem terrible Two jer iskreno tolko mi je dobra ova faza da se ne želim ureknut 🤣 mali se fuuul počeo sam igrat. Kuhinja ispod bora je najbolji poklon ikaaaaaad 😁
    Da ne sve bilo super, spavanje je i dalje najgora noćna mora 😫
    Rockas smo počeli slaviti na štefanje 🙈 sutra nam dolazi familija a u nedjelju imamo pravi tulum 🤣 ko preživi pričat će. 

mrgud_zg
    30. Prosinac 2021. 19:14

Angelly bome pravi dečko. Svaka čast za spavanje. 
    E baš sam htjela pitat, kolko vaši sami hodaju? Mikio ovo salabajzanje? Sve pješke? Mrgud jedno vrijeme bio u fazi da je radio kilometre sam, sad opet zeza i žica nošenje. Tj uglavnom mene žica, drugima je bolji 🤣

beba2025❤
    30. Prosinac 2021. 20:44

Angelly 😄😄isla sam dvaput pogledat, rekoh.. Ti očekujes plusić😄😄
    Baass je super velik bebač🥰
    Ja se nadam plusicu u novoj godini 😄😄
    Ako ne bude..nema veze.. Gotovo.. Godine su me stigle.. Zadnja šansa 🥰🥰
    Mrgud_zg, bas mi je zao da i dalje ne spavate, nadam se da će biti uskoro i to bolje💚💚
    Moja jako voli hodati, tj. trčati, ali bude i da joj se ne da.. Onda ju nosamo.. 
    Uživajte svi sutra ❤️💚

Angelly
    30. Prosinac 2021. 21:10

N sve sam svugdje hoda, kolica su davno van upotrebe a nosat ga nema sanse jer ima 14kg 😏 moze puno hodat al obicno kad se vracamo mu se neda pa kenjka al ide .jer nije da ima izbora 😂

• Hani
    30. Prosinac 2021. 21:28

🙋‍♀️večer
    Evo taman vecerali pizzu, inspirirala me Losa😊
    Mrgud, G još uvijek šeta kilometre, al nikad ne znas dokad ce to potrajat. 
    Mikio, lijepo da điravate stalno i guštate
    Meni je nekako svaki dan ko godišnji. Oboje doma s malim, topla klima, bas lijepa godina
    Angelly, velik djecak kod tebe😊 
    Odgodila sam proslavu rođendana jer brzo krecem u novi mpo postupak pa se malo čuvam jer moji su nesto bolesni. U ned cemo slavit samo nas troje, a reprizu mjesec nakon, nadam se u vecem broju😸🙊

• Zarica
    30. Prosinac 2021. 22:13

Hani, sretno :)
    Mi isto na godisnjem ovaj tjedan. Prolazi da se nismo ni okrenuli. 
    mikio, kak vam je u Samoboru bilo? Htjela sam obic jos to i zive jaslice, al nikako ugurat...
    Mi uvijek imamo kolica sa sobom jer nosenje nije opcija. Muza bole ledja, a ja sam jednostavno preslaba. Nekad cijelu setnju prehoda, nekad se radje vozi... ovisi kak mu dodje. Al rekla bi da dosta hoda.
    On postaje tip koji ne voli izlaziti van🤷‍♀️ jel ima jos takvih bebaca? Cesto kaze da ce radje ostati doma pa se mi moramo pravit da cemo svejedno sami otic da bi se predomislio. I tete u vrticu su rekle da po novom place kad se spremaju za van. Doduse, njegove prave tete su bile bolesne skroz do praznika pa je mozda tamo stvar bila i u tome... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.