Mikio hvala ti i sretan rođendan od srca!! Nadam se da vam je bilo super u Rijeci, čak nije kiša padala 🙈🙈
G je isto još sutra u vrtiću i onda je doma do 10.1. Valjda će izdržati još jedan dan 😁
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Mikio,jos jednom i ovdje -sretan rockas♥️
Simbalija ne znam gdje su cure vidjele ali zvuci sve top :) Inace isprike i sa zakasnjenjem sretan rodjendanko svima!
PetraB i vama cestitle,torta je vau! Ma N je ko zmaj, 10-15kozica, nista mu nije bilo,dao se mazati. Sad samo cekam vikend i da napokon mogu s njima negdje. Na g.o sam dva tjedna pa cu s njima obici sve advente koje zna. 😁
Zarice moguce od umora ili suhih očiju.. bar je meni tako.
Annika zelim da ti cim prije prodje ovo ruzno razdoblje. Za strabizam generalno znam da je bolje cim prije, od prijateljice djeca su imala problema,Li naravno ne kuzim vasu specifičnu situaciju pa neznam savjetovati
Kao da se nisam prosli tjedan dovoljno napekla kolaca. Eto krenuh danas ponovno 🤦🏼♀️... Danas na tapeti bili linceri, kokos kiflice, cokoladne kiflice i husarci. 🥴
Cijene torti necu ni komentirat u Zg... Evo ovu smo platili 300 kn... Uzela sam cetvrtastu jer ne volim prazan prostor u frizideru 🙈🤣😅 (eto do kud seže moj okp), zauzela cijelu policu u frizideru i jos je ima 🤦🏼♀️... Bilo nas je 8 odraslih, 8 klinaca u subotu i jos su nam frendovi i u nedjelju dosli. Evo to mi je ok cijena bila. Od njih cu narucit i za rodjendan od cura. Smisljam kakvu 🤔...
Mikio 🎂🥂 neka je sretan 😘... A N je vrh sa svojim provalama 🤣
Annika drzi se... Sto god da ti se desava trenutno, zelim da sto prije prodje i da na kraju ispadne sve kako treba. 🤗
Drzite se zene! 😘
url=https://lilypie.com][/url
Zelim ti sretan drugi rođendan M🥳🥳🥳 I da pocnes bolje spavati da mama odmori 🤭
Kao da smo se jucer srele u ambulanti 😁 Sto god da je nek prođe brzo 🤞
.
Petra bome si vrijedna 💪 al to kad krene onda jedno drugo vuče..vidim po sebi 🤣
Btw tko je tu pekao raspucance od limuna...kakav im je okus? Jucer sam morala drugu turu cokoladnih ispeci jer je prva pukla..A ih obozava..sam vikne keks i zbrise na terasu po keksić 😁
.
Moram se pohvaliti da vec tjedan dana spavamo do pola 9,9...i sad ga cekam da se probudi jer moram do trgovine...radim rafaelo pa mi fali kokosa 🙄🙄
Nznm dal je to sta utjecalo na duze spavanje al ostavila sam mu bocicu s vodom na kreveticu pa kad se probudi po noci il ujutro malo si popije i nastavi spavati.
Anikka,, sretan rođendanko🥳🥳💚💚🎂🎂
Mikio, sretan rođendan ☺️☺️
Anikka, drzi se💜💜
Annika, nadam se da ce sve na dobro izaci. Kuca je sama po sebi stresna mogu mislit, kamoli ak se jos kaj nakaci...
.
Cure, jel zna koja di se mogu nabavit lampice za bor koje sviraju. Tak sam tuzna da ih ne mogu naci. I prosle godine sve obisla, svi me blijedo gledaju kad pitam jel svira. Sad sam za dlaku da narucim nes za 400kn s amazona kaj nit nije tak dobro. Takve su moji baka i deda imali kad sam bila mala i sjecam se kak su me veselile. Pa sam htjela i malog s tim razveselit :D
Ako netka zna gdje se moze nabavit, pliiiz info
Anikka sretan rođendan malom M!! ❤️❤️❤️❤️
--
Mi ne ćemo đirati jer je mm isto u izgradnji neke kuće na Rabu pa ima masu nekih obveza koje inače ne može odraditi.. A inače je super advent dole, imali su i klizalište i sve okićeno i hrpu kućica, ali zbog korone je ove godine ful brižno. Mislim da ni vlakića nema 😭
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
Hvala vam cure♥️
Mare ja sam pravila radpucance od limuna, neki rcp s coolinarike- meni su prefini, puno finiji nego čokoladni raspucanci
[iimg]
Mikio na rapskog mislim😁 u Ri je super advent ove godine. A na Rabu je bio vlakić do korone, a sad nema ništa osim lampica.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
Annika želim ti da što prije prođe, što god da je ❤️
Meni je opatijski advent prekrasan, preko tjedna je baš baš gušt, vikendom bude užasna gužva pa izbjegavamo ali svakako preporuka za posjet ako se nekom ide na izlet.
Navečer idem do grada pa ću vidjet šta ima na Korzu ali Trsat je teška tuga u usporedbi s prethodnim godinama.
Raspuknutiće mi doma isto sad radimo samo od limuna jer se svima više sviđaju, isto s Coolinarike recept. Ja se ove godine držim klasik božićnih keksića, napravit cu još vijenac i kuglof i to je to.
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji