Ma i da ga kupuju, iako da većinom ga same rade, je svejedno preskupo. Ovo nije ni Zagreb nego Rijeka😁 ma kažem sve je poskupjelo, kad ja radim torte drugima isto me dođe skupo (ja ih darujem pa sam svakako u minusu 😂), ali za 1200kn ja moram ohoho vremena raditi na poslu.
Moja se boji Deda Mraza, htjela ga je gledati, ali ne i slikati se s njim.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Ta moja rodica narucuje gotove figurice i sve sto se moze naruciti pa veli da ju ispadne to dosta. Al ono, ako je to toliko skupo onda se dogadja inflacija fondanta i ukrasa za tortu i svega vezanog
Losa, njemu su ti tikovi vec duze vrijeme prisutni, samo su se u zadnje vrijeme nekak pojacali.
Moj volo djeda mraza vidjet po centrima i tako, al voli i pristojnu distancu izmedju
Mikio predivno...kad se već ne da maziti barem nešto :) Sretan ročkas
.
Svima ostalim mislim da sam čestitala po insta al ako sam koga zaboravila Sretan rođendan
.
Ovo za torte je preskupo...mama je htjela da naručim malom u njeno ime spužva boba al sam rekla da nema šanse da damo 300+ kn za tortu tako da ćemo ispeći torte i samo ću naručiti figuricu i onu pokrivku sa spužva bobom. Našla na onoj Svašta nešta ili kako se već zove trgovina...pokrivka je 25-30 kn i mislim figurice po 18. Balone, stolnjak i svjećice sam uzela jučer u Offertisimi, banner nam je univerzalan od prošle godine i to je to :)
.
Imam osjećaj da ovih dana samo kuham, pečem i spremam i opet da se ništa ne vidi
Forumskim slavljenicima sretan, najsretnjji rodjendan🎉🎉🎉
Torte i kolači su vam super, bravo mame.
Zarice nije baš isto-ali- M je pocelo bjezati lijevo oko prema van, kad je umoran, kad se zagleda. Za sada mozemo samo popratiti, premali je za terapije
Meni je onako, baš ružno razdoblje, pa ne volim širiti tu energiju pa se slabo javljam
[iimg]
Anikka i mi sumnjamo na strabizam moramo vjezbat sa flastericima da otkrijemo jeli to ili se samo tako cini zbog jaceg korjena nosa...a kako ima velik korijen nosa on moze prekrit strabizam ili kao amo rec imitirat....
Al sam prihvatila to...sta bude nije strasno da se rjesit i ispravit
A dr je rekla da ti flasterici su kao terapija i da pomocu njih se i otkriva jeli ima to
LoSa oftalmolog. Mi smo bili na pregledu. Kako njemu to oko tek povremeno bježi i nije urodjeno, tek se sad pocelo pojavljivati i zapravo to samo mi u kući uspjevamo vidjeti, morano pratitj i redovito kontrolirati. Mi smo jedva i preglede odradili i dr kaze da nema smisla kretati s naocalama kod njega jos neko vrijeme. Znaci, ja to pisem za nas slucaj, ne za druge. Zelim reci da smo mi otisli lijecniku za svaki slucaj. Tako bih i na Zaricinom mjestu, bar se posavjetovala s dr oko toga.
[iimg]
LoSa objasnila mi je dr da to ide malo drugačije kad je urodjeno i primjeti se ranije i stečeno i kad se primjeti kasnije. Recimo njemu ni naša pedijatrica nije nista primjetila. I te flasteriće koje spominje mom nam je rekla oftalmolog kao sljedeći korak ako stanje i dalje bude isto
[iimg]
Sortiraj odgovore
Najstariji