ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    12. Prosinac 2021. 12:52

Ja planiram pravi bor i sve ukrase od prosle god. Mada moj muz planira umjetni jer ga zivciraju iglice pa cemo vidjeti ko ce pobjediti:D Stajat ce u boravku, a njegove igracke cemo povuc u neku od soba dok je bor tu. On se isto ful veseli i jedva ceka kititi i raditi bilo kaj s tim borom, pogotovo docekati poklone, oko tog se ne gasi. S bakom je vec kitio, al za nas se mora jos strpiti do badnjaka. Njemu su zadnje sestricna i ujak imali rodjendan pa redovno njima zapjeva sretan rodjendan Meni je bas ovo razdoblje onih djecjih provala. Bas mi je smijesan. Kad dodjem s posla pa sto pitanja 'jesi dosla mama? jesi bila na poslu? jesi radila? kako si? jesi dobro?'  I tete u vrticu vele da ih uredno pita kako su, pa nakon rucka jesu se najele i takve neke stvari. Pa meni je to tolko smjesno
    Mrgud, kak vama ide odvikavanje od kose? Evo ja mu u zadnje vrijeme u 90% slucajeva nedam vise trbuh, nek mu velim da moze dobit ruku pa potfrknem rukav do lakta. Prvo se bunio, a na kraju je sad poceo sam trazit ruku kod spavanja i to. Tak da bas veliko olaksanje. 

• Zarica
    12. Prosinac 2021. 12:56

Ifkaminja, rodjendan mi zvuci top:) Sjecam se da ste i prosle godine imali spektakl:) Bas mi se cini da bumo mi tu najjadniji rockas od svih imali :P Nemam apsolutno nis jos isplanirano nit u vidiku. 

• Zarica
    12. Prosinac 2021. 12:58

Angelly, veli mi frendica da je njena starija znala onak filmski zasukat rukave i svom snagom krenut udarat po braci tak nekak isto razmak s godinama ko vas je. Veli da jednostavno joj bude zanimljivo kad dobije neku reakciju od njega. 

Angelly
    12. Prosinac 2021. 13:14

Zarica

Angelly, veli mi frendica da je njena starija znala onak filmski zasukat rukave i svom snagom krenut udarat po braci tak nekak isto razmak s godinama ko vas je. Veli da jednostavno joj bude zanimljivo kad dobije neku reakciju od njega.

A bas mi dodje zao malog jer mu se uvijek nasmijesi kad mu N dodje a ovaj hoda po kuci i govori da ga ne voli, da ga je T lupio i tak 🤣 al ajd bar se ni jedan nece sveg tog sjecat osim mame koja sve pamti 😂😂

• Zarica
    12. Prosinac 2021. 13:22

A kak ste s vrticem? Jel N bio doma to prvo vrijeme?

Nez ak ste vidle reklamu od konzuma, onaj poziv Djeda Bozicnjaka. Ideja je bas dobra. Tam upisete ime djeteta i mislim broj i nazove vas na mob Djed Bozicnjak i kao prica djetetu nes. Mi nismo probali, al cini mi se bas genijalano napravljeno

Simbalija
    12. Prosinac 2021. 14:59

Ifkaminja sretan rođendan!! Zvuči kao super party!! 😊😊
    --
    Mi slavimo u nedjelju, G je ok,  ali i dalje na antibiotiku.. Još 5 dana 😐 torta na ježa naručena,  ja ću raditi sve za slatki stol, ukrase, girlandu, mislila sam cake popse,  muffine ću napraviti kao gljive,  kekse u obliku ježa, čoko bombu sa šumskim voćem, vjerojatno i neki desert u čašicama,  znate li nešto što se neće otopiti pri normalnoj temperaturi?
    --
    Mi smo bor stavili, kod bake ćemo na badnjak kititi. Ne dira ga, samo želi da su lampice uvijek upaljene😁

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Simbalija
    12. Prosinac 2021. 15:56

Ajme Ifkaminjaka sad sam vidjela malu Mašu na instaču, predobro!! Predivna je!! ❤️❤️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔

Grizli
    12. Prosinac 2021. 18:23

Ifka sretan rođendan U! Masa je suuuper 🤭😍... Bas lijepo.
    Bor smo prošlu nedjelju okitili. Umjetnim imamo visok malo preko 2 metra. Sminula sam zadnje grane da nam stan uza zid skroz jer inace je promjer dole 1.2m sta nam je sad previše. Ukrasi su plastični, a kupila sam nešto i od stiropora u Pevexu. M pomogla kitit ga. Pomazi kuglice tu i tamo, ako mi diramo bor vice ne dirati, ona mu se zbilja divi i nemamo problema da će uništavate nešto. Pun stan nam je dekoracija božićnih drvenih, staklenij, keramičkih, plastičnih... Ništa ne razbija.
    Mikio za toranj odlicno da gq je dovila da vježba penjanje kad već kazes da tu nije spretna.
    Mi jučer isli do lesnine gledat krevete na kat. M se ma sve popela sama, a prodavacica se derala na nas jer su svugdje table da se djeca ne penju 🙈🤭. Ona bila oduševljena vikala nam to hocu, tata kupit ce, Mena to voli. Uglavnom odlučili dat joj napraviti povisen sa  ormarom koji ce biti stepenice sa strane. Za pocetak ce dole spavat poslije kad izvježba penjanje i spuštanje ce ici gore.
    Simbalija coko mousse ti se neće otopiti nako je vani par sati. To vječito vidim na svim mogucim prijemima. I lijepo izgleda. Ja to planiram za slatki stol uz muffibe. 

Simbalija
    12. Prosinac 2021. 21:57

Mikio pa ti si radila dvije torte ii kolač moje je samo malo više 🙈🙈🙈 a ne znam nadam se da ću u petak raditi keksiće na ježeka, a u sub lava tortu sa šumskim voćem (kupila sam i figuricu ježa za vrh 🥰), te muffine koje ću obojati u gljive, cake popsi će biti oni jednostavni od keksa,  sira i nutele pa ću ih ukrašavati i mislim neki mousse od čokolade (za ukrasiti imam neke šećerne gljive i listiće). Ja inače obožavam kuhati,  a slastice su mi poseban gušt. Mama mi uvijek kaže da sam falila zanimanje.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.

Simbalija
    12. Prosinac 2021. 22:01

E ode komentar,  a da nisam dovršila.. Uglavnom većinom sam ja na bolovanju s njom, a što da radim.. Nekad se organiziram sa svojima, ali mama još radi, a tata nije baš za cijeli dan biti s njom pa je teško iskombinirati. A MMu je baš teško uzeti bolovanje zbog posla, mislim i meni je jer moj posao je takav da ga samo ja obavljam i moram ga obavljati gdje god bila,  a skida mi se za bolovanje masu para.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.