Zarice nismo uspjeli otici na advent. Nadam se da budemo🙈
Joj i vi ste jadni sa tim bolestinama..
.
Ajde drago mi je da i ostatak cupa pelenu. Mozda fkt nije nista…mada mi povezujemo mozda traumu od rote.
Mrgud ja bi otisla na tvom mjestu..tj mi nasu prvo moramo zvat pa onda odluci dal da dodemo il ne.
Ja odem doktoru u slucaju kombinacije s visednevnom temperaturom, ili kad se situacija pogorsa na nacin da vidim da ima problema s disanjem. No eto, sad ima laringitis i imam sve lijekove doma pa nismo nigdje isli. Samo sam zvala za potvrdu da radim dobro. Tak da ono, stvar procjene... al ak nikad nisi kod dr nece te ni proglasit hipohondrom Inace, moj mali do vrtica nikad nije bio bolestan, a sve je krenulo nekad u ovo doba prosle god jer je i prosle god krenuo u vrtic... nadam se da nebu kod vas tak, al velim, vrtic je zlo
Mrgud kaze da pita gluposti, a ja i dalje nezna razlikovat kasalj kakav ima dijete 🙈🙄... E to ej vidis glupost anne pitanje tvoje.
Ja cekam 1 dan ako nije bas petak. Pa onda nazovem pedijatricu ako se stanje pogorsalo ili dobi temp, onda nam ona kaze dal da dolazimo i sto raditi. Nekad nam samo pusti lijek kao recimo za konjuktivitis, al najcesce ako i nema temp a djete kaslje 2 dana jako i to ometa djete za jesti ili spavat ona trazi da dodjemo. Bez obzira dal je djete veselo, zaigrano, bez temp. Ako ce mislit da sam hipohondar nek misli briga me, ja se osjecam lose ako nisam sigurna dal je sa M sve ok. Nisam za davanje lijekova sakom i kapom, al evo 2 put nam se desilo da smo tako postupili bila vesela, bez temp sve ok, samo jaak kasalja i zacepljen nos i nocno divljanje. Dosli na kontrolu a uho upaljeno full, zakuhala svaki put tek 3.dan.
SinoC nam je oduzela pola zivota 😪 zakurila u roku sat vremena sa 38 na 40. Zvali hitnu al su nam rekli da ne dolazimo osim ako je jako klonula. Po noci 39,6 al smo uspjeli skinut..jedva jedvice.
Nismo spavali do 5 ujutro, onda se spustila pa smo svi odmorili. Danas smo 🍌
Bili su jutros kod ped, kaze nista nije upaljeno tako da je viroza...vadili smo krv i dobila je antibiotik.
Toliko je bila dobra na vadjenju, nista nije pisnula...kaze med.sestra jesam li ja dobro piknula, posto dijete nije reagiralo🙈
Malac je za sad(nek i ostane) netaknut🤞
Damnarex joj.. Jadna pikulica, s njom isto stalno nešto. Je li već pila antibiotik? Kako je danas sa temperaturom? Kakvi su joj nalazi?
G je već 3 ture popila od kako je krenula u vrtić i svi govore da je to previše, ali naš pedijatar nije baš da to dijeli kapom i šakom. Crp joj je bio baš visok, ali mi je puno deset dana je šopati s tim.. Valjda je on pametniji 🙈 koji ste dobili?
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
mikio, nama su u vrticu rekli da su im ti iz ducana plastelini zapravo pretvrdi i rekli da sami napravimo doma pa donesemo u vrtic. Taj domaci se kao puno lakse hendla s rucicama.
Da se ne ureknem, al mi jos nismo morali antibiotik. Ventolin nam je najjace do sad bilo. Nemam zapravo pojma koja je to vrsta lijeka ili sta je to
Ma i mi smo imali u razredu curku koja je bila sa starcima doma do skole. Ona je vjecno bila bolesna. Al npr. veli mi mama da smo mi svi doma kretali s 3 u vrtic i da smo tad kretali i s bolestinama, al ko da smo bili vec malo jaci. Veli da to nije izgledalo ovako kao s mojim malim. Ja se samo nadam da mu ne ostavi neke posljedice sve to sto razvlaci po plucima non stop. Tipa ne znam jel moguce da se neke bolesti kao astma ovak dovuku. Nemam pojma o temi tak da mozda lupetam
Pozdrav cure...❤❤❤ ....sretan rodenda svima koji su slavili 🥳🥳🥳🥳...vidim da se svi vise manje borimo sa nosicem i malim kasljanjem...meni kad ona krene u vrtic odma sutra mala prehlada🤯🤯🤯...i mi smo u vrticu imali bolest saka usta i stopala i naravno da je nas zapalo😵😵😵...i u izolaciji je bila ..al sve je vise manje ok....imamo 8 zubica😅😅😅....i prava pricalila je postala otkad je krenila u vrtic....i sve joj je necu🤣🤣....
Veliki 🤗🤗 za bubane bebice nadam se da ce uskoro ozdravit
Mikio ja uzimam Play-doh, sad je u Kauflandu 4 one posudice 25kn. On je ok za oblikovanje, ne čini mi se toliko tvrd.
A prvo smo se dogovorile da je blje i da to ne papamo, ali njoj kad se kaže da je nešto blje nema šanse da će staviti u usta.
Ja sam joj radila oblike, kocke, jaja, male ljude, palačinke, ježa, pa ih je ona razvlačila, pa ih je kuhala u kuhinji, pa ih je rezala nožem (iz svoje male kuhinje). Pa sam uzela one oblike za kekse pa smo s njima izrezivali. Uglavnom, nije da ona sama nešto izrađuje, tj. izrađuje ali ne liči niti na jedan oblik. Prvo je sve boje spojila pa smo odmah dobile šareni plastelin 😁
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji