A Zarice ti kao i ja znaci. Isto negativna bez okusa i mirisa 🙄 a glava me ubija. Danas se cula sa nasom dr pusta mi atb.
Ovo je M prvo natjecanje. Imaju musku grupu u kojoj je ona zamjena i zensku u kojoj su 4 osmasice i ona iz cetvrtog razreda 🤭... Ona od prvog razreda igra, kroz igru to sve bilo do sada. Al kaze ucitelj da joj ide i da ima smisla za to samo je "spora"... A to je zbog njene nesigurnosti, znam ja to. Tak da sad vjezba s uciteljem a i pod borom ce ju docekat sah pa cemo i mi snjom igrati doma. A ona i je tip za takve igre, nije za klasicne sportove. Dodatna matematika i sah nju opustaju, a materino 🤷🏻♀️🤭
url=https://lilypie.com][/url
Zao mi je cut da ima boleanih... Brz oporavak svima
PetraB koliko ono M ima godina... Imas lupocet direkt granule koje se istresu u usta za temp i bolove su, al mogu djeca tek od 12 godina. Mm ne moze popit tabletu pa to uzima, a i ja kad sam imala anginu lakse za popit.
Nama su jučer u vrticu rekli da vlada neki gadan virus upale grla i da klinci imaju jako visoke temperature po par dana i na antibioticima su i danas smo ostavili L doma jer je zdrav pa da ne pokupi to..
Muz je bio na obradi, negativan opet, svi nalazi upućuju na covid. Vadit ce antitijela opet 🤷♀️
Ocito smo svi pokupili neku gripu koja je mutirala s covidom hahahaha a svi negativni
🤞🤞🤞 Da svi brzo ozdrave
Petra moji popiju bez problema, ja bih teen lupocet otvorila kapsulu pa joj dala. Samu ili s nečim. Ako ne može progutati ovsko, nema druge. Za te direkt opcije je premala
[iimg]
A ne znam petra napamet dozu niti koliko M ima kg ali ibuprofen neki sirup misliš da bilo previše joj za popiti? Moj stariji je sad imao urinarnu infekciju i antibiotik je pio 9 ml
[iimg]
Jel i vama sve boldano? 😪😵
Sta je ovo, svi bolesni🤔
Evo i nas u klubu😂 prvo E donijela kasalj i smrcanje iz vrtica..pa mene uhvatilo grlo, promukla, dobila ant. Beba za sada samo smrca, nek tako i ostane...
.
Nocas je super proslo, uz jedan vrisak🥳🥳😁 povlaci se ocito..
Ovo mi je sluzbeno najgora zima ikada.
Btw, slalae dokt na testiranje, al je rekla da mogu i kucni test napravit.
A ja nemam muda gurnut si taj stapic u obje nosnice😩😩 Morat cu rec da mi netko to napravi
Petra, ja sam dala sirup Nurofen Forte, po uputama po kilaži, moja je 3x 5ml za 28kg pila i fakat joj je pomogao..
Nadam se da će biti svi brzo bolje i da ćete uspjeti sve za vikend ❤️❤️
Losa i kod mene od jucer, nadala sam se da je neka greska.
Imas pravo... Doktorica kaze obje nosnice do kraja i 5 put zavrtit stapic🙈
Isla bi radje roditi😂
Sortiraj odgovore
Najstariji