ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    10. Prosinac 2021. 09:11

Kolko bolesnih a nigdje korone 🙈 to sve ludo. Kod mene na poslu hrpetina pozitivnih u zadnjih mjesec dana, svi cijepljeni. Koja to isto slučajnost. Već mi je dosta razgovora o tome na svakom koraku 🤮
    Losa kod nas u vrtiću postoji dežurstvo al normalne grupe kreću od 7:15. Al to samo na papiru. Jer dok se tete dovuku pa prebace iz jedne sobe u drugu, to se zna i do 7:30 razvuc. Već sam prigovorila al bez nekog pomaka 🙄. Meni mali fkt ide normalno ujutro, bez nervoze il' ičeg, al baš ga nazivcira kad nema nikog u našim sobama (kod nas su kao po 2 sobe polu-spojene, a dežurstvo je baš na kraju hodnika..)
    Ja se moram pohvaliti da se malac jučer 2 puta inhalirao bez svađe. Tj prvo je plakao pola sata. Na kraju popustio. I onda odjednom ko da mu je došlo iz dupeta u glavu da to nije niš strašno, i inhalirao se i popodne i navečer bez pogovora. U šoku sam. 
    Sigurno će danas bit neki kaos. Jer čim sam jučer pohvalila da hoće ic spavat u svoj krevet, naravno da mi je navečer sat vremena dramatizirao i nije htio u krevet 🙄  al na kraju uz 2 intervencije dočekao jutro u svom krevetu 🥰🙈
    Mikio bez ljutnje ali ovi tvoji nisu normalni. Ja se fakat ne bih dala tak zajebavat. Ljudi si stvarno svašta dopuštaju. Ne kužim zakaj im sva ta izdrkavanjq toleriraš 🙊

beba2025❤
    10. Prosinac 2021. 10:15

Izgleda sam ja jedino krivo shvatila, 🤭Mikio, da se testirate nakon druženja s njima, ono.. radi sebe, jer oni ne paze baš.. 
    Morati ću pažljivije čitati.. 
    Losa, potvrdu nemam i nisam mogla u poštu ni u školu na sjednicu, ali u Mup bez problema udjem, tako da, valjda ovisi na koga naletis.. 
    Brzo ozdravite svi❤️💙

mrgud_zg
    10. Prosinac 2021. 10:59

Mikio sreeetaan ročkas Ninocki 🥳🥳🥳!!!!

Simbalija
    10. Prosinac 2021. 11:48

Samo sam došla poželjeti malenoj divnoj curici sretan rođendan!!!  Torta je mrak Mikio!  Bravo! ❤️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

PetraB
    10. Prosinac 2021. 12:56

Jao, sretan rockas maloj vragolanki 😘🎉🥳

url=https://lilypie.com][/url

Valkris
    10. Prosinac 2021. 13:06

Mikio, sretan rođendan Nini 🎂🎂🎂🎊🎉🎊❤️

• Zarica
    10. Prosinac 2021. 13:25

Sretna rockalica  Nek vam bude super danas :)
    Ja svatila da se testirate jer se vi bojite da ne zarazite svoje, ako se dobre sjecam. 
    Ja ne zivim u strahu od korone, al mi je bitno da dobijem potvrdu Trenutno jos ne osjetim ogranicenja, al znam da ce se to promjeniti.
    Tete u vrticu jos ce i iduci tjedan bit bolesne

MaRe
    10. Prosinac 2021. 13:37

Sretan rođendan N 🥰🥰🥰
    Možda sad pocne bolje spavati 🤭🤭🤭

• Zarica
    10. Prosinac 2021. 13:47

Pa zapravo sad ti potvrda za svasta treba, drugo je sto ovaj ili onaj od nas nije naletio. Moj stari si placa testiranje 3x tjedno iako ne radi u drzavnom sektoru. Ali ured mu se nalazi u zgradi koja je u posjedu grada.
    Pa ti vidi. 
    A mikio, kuzim te. Ni ja ne volim raspravljat sa starijima u obitelji. Takvi su kakvi su, pametniji popusta. 

Grizli
    10. Prosinac 2021. 14:36

Velika N sretan rođendan!😍
    Mene bas cesto traze covid putovnicu. I planiram uskoro 3.dozu jer ce mi proc 6mj od 2.doze.
    Bolesni brzo ozdravljenje! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.