Kolko bolesnih a nigdje korone 🙈 to sve ludo. Kod mene na poslu hrpetina pozitivnih u zadnjih mjesec dana, svi cijepljeni. Koja to isto slučajnost. Već mi je dosta razgovora o tome na svakom koraku 🤮
Losa kod nas u vrtiću postoji dežurstvo al normalne grupe kreću od 7:15. Al to samo na papiru. Jer dok se tete dovuku pa prebace iz jedne sobe u drugu, to se zna i do 7:30 razvuc. Već sam prigovorila al bez nekog pomaka 🙄. Meni mali fkt ide normalno ujutro, bez nervoze il' ičeg, al baš ga nazivcira kad nema nikog u našim sobama (kod nas su kao po 2 sobe polu-spojene, a dežurstvo je baš na kraju hodnika..)
Ja se moram pohvaliti da se malac jučer 2 puta inhalirao bez svađe. Tj prvo je plakao pola sata. Na kraju popustio. I onda odjednom ko da mu je došlo iz dupeta u glavu da to nije niš strašno, i inhalirao se i popodne i navečer bez pogovora. U šoku sam.
Sigurno će danas bit neki kaos. Jer čim sam jučer pohvalila da hoće ic spavat u svoj krevet, naravno da mi je navečer sat vremena dramatizirao i nije htio u krevet 🙄 al na kraju uz 2 intervencije dočekao jutro u svom krevetu 🥰🙈
Mikio bez ljutnje ali ovi tvoji nisu normalni. Ja se fakat ne bih dala tak zajebavat. Ljudi si stvarno svašta dopuštaju. Ne kužim zakaj im sva ta izdrkavanjq toleriraš 🙊
Izgleda sam ja jedino krivo shvatila, 🤭Mikio, da se testirate nakon druženja s njima, ono.. radi sebe, jer oni ne paze baš..
Morati ću pažljivije čitati..
Losa, potvrdu nemam i nisam mogla u poštu ni u školu na sjednicu, ali u Mup bez problema udjem, tako da, valjda ovisi na koga naletis..
Brzo ozdravite svi❤️💙
Samo sam došla poželjeti malenoj divnoj curici sretan rođendan!!! Torta je mrak Mikio! Bravo! ❤️
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Jao, sretan rockas maloj vragolanki 😘🎉🥳
url=https://lilypie.com][/url
Sretna rockalica Nek vam bude super danas :)
Ja svatila da se testirate jer se vi bojite da ne zarazite svoje, ako se dobre sjecam.
Ja ne zivim u strahu od korone, al mi je bitno da dobijem potvrdu Trenutno jos ne osjetim ogranicenja, al znam da ce se to promjeniti.
Tete u vrticu jos ce i iduci tjedan bit bolesne
Pa zapravo sad ti potvrda za svasta treba, drugo je sto ovaj ili onaj od nas nije naletio. Moj stari si placa testiranje 3x tjedno iako ne radi u drzavnom sektoru. Ali ured mu se nalazi u zgradi koja je u posjedu grada.
Pa ti vidi.
A mikio, kuzim te. Ni ja ne volim raspravljat sa starijima u obitelji. Takvi su kakvi su, pametniji popusta.
Velika N sretan rođendan!😍
Mene bas cesto traze covid putovnicu. I planiram uskoro 3.dozu jer ce mi proc 6mj od 2.doze.
Bolesni brzo ozdravljenje!
Sortiraj odgovore
Najstariji