Damnarex, bas sam htjela to reci, dovoljno je lagano to pri vrhu nosa. Ne mora se zafitiljiti. A imas sad i neke testove u ljekarni di samo pljunes pa iz sline se ocita, revolucija Pitala sam tetu pa veli da je jednaka pouzdanost, samo je skuplji, 60kn.
Meni boldano osim kad pisem, pokusavam ignorirati...
Vele doktori da ove zime najobicnije bolesti nas ubijaju zbog proslogodisnjeg lockdowna...bas sam iznenadjena koliko vas uzima antibiotike.
E da, nama se spavanje isto drasticno popravilo sad kad je zdraviji i moze normalno disat. Napokon zaspi u miru i odspava u kindacu do jutra uz eventualno pokoje trazenje da mu provucem ruku🎉🎉🎉
Petra, nek je spora, nije to nista cudno. Kupite sahovski sat pa igrajte cuger. Tu se vjezba brzina i nosenje sa cajtnutom u koji se ona vjerojatno upusta :)
Pertra, da si stavi cepic M jel bi to islo? Valjda postoje za tu dob.
Tnx cure... Budem vidjela kaj ce u ljekarni rec. Ibuprofen izbjegavamo obje po preporuci dr zbog nasljedne trombofilije. Njega pije ja mislim 6,5 ml po dozi al kazem radje ga izbjegavam. To nam je za kriticne situacije bas. Za direkt je mala jos, 10 god je tek. A mislim da bi me s cepicem sterala u rodni kraj 😅😅😅... A i meni bi bilo malo cudno da joj cepic stavim, nemam pojma 🙈🤷🏻♀️
Da Zarice, trenutno imaju 15 min za partiju (ja ti se bas ne kuzim u sah sto se natjecanja tice pa ne znam kakvih sve nacina igranja ima) tak da je u stvari na zupanijskom izgubila jer joj je vrijeme isteklo. Ma mora vjezbat samo.
I meni boldano i bas me isto zivcira.
A o bolestinama ni necu... Ne znam jesmo li sastavili dva tjedna u komadu da netko nije bio bolestan 🤦🏼♀️
url=https://lilypie.com][/url
Meni je bas zakon da je boldano, bolje vidim😄
Petra, isto imam nasljednu trombofiliju, ne mogu vjerovati , ali mi nitko nikad nije spomenuo da ne pijem ibuprofen, baš njega jedino i pijem - kad imam potrebu!
Baš fora da igra šah☺️
Damnarexx i Mrgud_zg, super da su počeli bolje spavati❤️❤️
Mi smo isto negativni na testiranju..
Brzo ozdravite svi🤗🤗
Meni isto prvi glas, ja trombofiliju isto.. Cak su mi nakon operacije na kojoj su mi razrjedivali krv dali brufen za bolove (nakon ketonala u guzicu 💉) pa mi sad ništa nije jasno..
Zao mi je sto ste svi bolesni i svi morate gurati stapice jbmu :((
Drzim fige da svi ozdravite brzo!
P s. Petra ta tvoja pametnica mi zvuci jako cool😍
Zarice jesi ti pozitivna na kraju ili? Nemrem pratiti vise🙈🙈
Mikio cek sogi i sveki se ne zele druziti s vama bez testa?
Svim bolesnima drzim fige da sto prije ozdravite..zanimljivo kak svi imate iste simptome a na različitim krajevima Hrvatske 🤭 Al ocito se raširilo sto god vas je uhvatilo.
.
Isto mi je boldano i nervira me...nekako mi teze citati.
.
Petra steta sto ste morali odgoditi..nadam se da ste bolje...i bravo za M i šah..mm to obozava a ja nemam pojma 🤣
.
Mikio wtf 🤣🤣 ti vasi su bas specijalni....samo mi nije jasno dal su inace u potpunoj karanteni i nikud ne izlaze pošto se vi morate testirati prije druzenja?
Lavice, ja sam bila negativna. Al eto, necakinja mi sad pozitivna, druzile se u subotu, to mi je bio jedini izlazak u zadnja 2 tjedna valjda. Tak da mozda mi je stvarno promaklo, a bas mi je krivo. S obzirom na ovo sto ste pisale da se moze dobit potvrda i bez pcra javila sam se doktorici. Imam nalaz od proslog mjeseca da nisam imala antitijela pa me bas zanima ako cu sad imat nalaz da ih imam, i s obzirom na simptome i koronu u obitelji jel mogu dobit tu glupu potvrdu. Ako sustav ima mrvu smisla valjda mogu
Moji se sad svi manijakalno testiraju doma A svi su vise/manje preboljeli, al im potvrde ili istekle ili ce uskoro. A mama mi je i nabildana antitijelima, sumnjam da se uopce moze vise zarazit.
Petra, ma kuzim. Cuger je 5 minuta po igracu, pa oces neces moras povuc potez, dobra je vjezba. Nekad klincima bude i jako bitno i stresno pa se ne mogu ohrabrit povuc potez. Pogotovo ako su poceli kuzit i voljet igru.
Helou... Da, ibuprofen ja uzimam jedino kod migrena ili ovakvih glavobolja kao sto imam ovih dana od sinusa. Kad imam migrenu uzimam onaj od 600 svakih 6 sati cime dolazim do max doze. Kod tih visih doza postoji maaaalaaa sansa za trombozom (arterijskom kao sto je kod mozdanih udara ili srcanih) no posto vec imam rizik od tromboza a i tata mi je imao tri mozdana udara, izbjegavam ga uzimat ukoliko stvarno nije neophodno. Pa nekak isto tako tretiram i M, jbg, ista joj je anamneza 🙈😅. Tak da nije samo sama cinjenica nasljedne trombofilije vec zajedno s anamnezom, dr je preporucila izbjegavati ukoliko se moze. Naravno da mi ona pusti recept za onaj od 600 jer zna da bi glavom kroz zid kad imam migrenu al eto, pazim na to. Btw, nakon cura su mi se opet pocele javljat migrene 🙄
Jucer popila prvi atb (dobila neki s produljenim djelovanjem i danas se probudila odstopanog nosa 😳 (vjerojatno se potrefilo samo tak al ono, disem na nos... Bez osjeta mirisa i dalje al svejedno 😅)
J u noci imao temp blagu al generalno mu nije nis, a M cekam da se probudi pa da vidim kak je ona. Ak je i dalje zastopana i s tom nekom sugavom temp na zalost nosta od natjecanja 🤷🏻♀️
Ak sve bude ok, mozda uspijemo krstenje sljedecu subotu odradit 🤞🏼... Ocito nas i svecenik hoce rijesit pa pristaje i na vikend prije bozica 🙈
E Zarice znaci kad krenem sa M igrat tebe cu trazit savjete. Zadnje sam sah igrala u osnovnoj valjda 🙈...
Losa vjerojatno ga muci slajm koji mu se slijeva. Meni je bolje kad povrate tak, izbace ipak dosta toga tak pa bude jedno vrijeme mir. Mozda sam vec pisala al ja sam znala M kad je bila mala i nije jos znala puhat nos a recimo patila se tak sa slajmom, skuhat spagete... Oni bi ju uredno natjerali da povrati 🙈😅🙈😅🙈... Bez zezancije... To je palilo uvijek 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji