ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    13. Prosinac 2021. 12:44

Zarica sad sam uzela sa stranice sve i svašta (dućan je negdje u Zg ako se ne varam),  ali ima i u Tediju. Kupovala sam i jestive šljokice i svakakve neke jestive dekoracije i pladnjeve i sve. Uglavnom se tamo opskrbim za rođendane i druge proslave (jer me i inače ljudi zamole da im organiziram-pomognem sa slasticama).
    E kupila sam i mudlicu na ježa za kekse i ful sam sretna jer ih inače režem i to traje sto godina 😁 keksi će biti klasični sa dodatkom bademovog brašna i onda ću ih ukrasiti (umočiti)  u bijelu čokoladu i staviti bodlje od onih čokoladnih mrvica.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Valkris
    13. Prosinac 2021. 15:07

Jel tko koristi balm by jela, fitobalm, balzam od guscje masti?
    Jel ista pomaze od toga? 

annika
    13. Prosinac 2021. 17:57

Valkris za kašalj suhi nama je pomagala guščja mast ili bronhibol koji jedna žena pravi 
    Provjeravali kks prije 3 mjeseca, sve ok. On je po danu skroz ok, osim kad ga uhvati nervoza od umora 
    I ja tu sliku za tortu narucilq sa sve i svašta

[iimg]

Grizli
    14. Prosinac 2021. 07:23

Valkris i Zarice nadam se da su djecica s laringitison bolje. 😏 Losa nadam ae da ce i tvoj maleni biti dobro. 
    Ove kreme što spominjete nikad cula... Mikio daj malo pojasnjenja za tu balm by jela to se maze na prsa samo? Kad si to primjenjivala na sebi,mislim za sto tocno koje bolesti? Vidim da mogu i mala djeca pa razmišljam naruciti je M stalno muci kasalj.
    Gusca mast, magarece mlijeko i jos neki ti "narodni" lijekovi nisi ni meni jasni kako pomazu, ako razmiljam o nacinu pripreme i tvari u njima, ali znam da pomazu, u obitelji koristeno kod djece raznih uzrasta tako da ne mogu rec da je neka starija osoba rekla onako da pomoglo nego se zbilja i vidilo da djeci pomaze. Mislim da kod njih nije onaj placebo efekt sto bi rekli da je mozda kod odraslih. 
    Opet cijelu noc nismo spavale, jer kaslje, prosli put je bar Panatus joj smirio sad ni to. A sta je najgore ja uopce nemogu odgonetnut kakva je to vrsta kaslja i to me frustrira jer neznam ni sto bi joj dala da joj pomogne.
    Kad smo vec kod iskustva jel ima koja sa proizvodima od cebtar marković, točnije neki zlatni melem i neka krema protiv glavobolja? 

Damnarexx 🌺
    14. Prosinac 2021. 13:44

Ima li kraja bolestinama? Najgora zima ikada. Jedva cekam da prodje😩
    I mene bas zanimala ta gusca mast...magarece mlijeko🤔
    .
    Znaci 2tj od rote, ona nocas zakuri, a u medjuvremenu je kasljala..i trebala jucer krenut u vrtic i preko noci opet kasalj i probudila se rumena 😵
    Danas ce ici kod pedijatrice, ja se nadam..pa nek ju ispregledava i da odemo vadit kks i urinokulturu jer unazad par noci zna si preko vrece cupat pelenu..a preko dana nista?
    Bas sam umorna od svega😪

• Zarica
    14. Prosinac 2021. 14:14

Moj imao bronhitis prije 2 tjedna, sad je laringitis. Ne znam jel zbog nase brze reakcije kad ga je uhvatilo, al nije dugo trajao taj kasalj-lavez, preslo je u suhi kasalj, al neki oblik koji isto nije jos dosad imao. Ugl. na Pulmicortu smo opet do kraja tjedna. 

• Zarica
    14. Prosinac 2021. 14:21

Nas nikad nisu starci mazali s tim stvarima. Tek sam nedavno cula za te metode jer se sa muzeve strane dio obitelji bavi time. Bas guscjom masti.
    Damnarexx, prezivi, eto tak je i nas zaskocilo... jeste uspjeli vidjet malo adventa prije tih bolestina? Znam da si se veselila ici. Mi bili malo po Zgu i u sv Nedjelji. Nije me sv Nedjelja tak odusevila jer nema bas puno toga za radit ako neces klizat ili na onaj spust. A mi bi cak i isli da nije za to redina. No vele ljudi da se isplati prek tjedna. 

Simbalija
    14. Prosinac 2021. 15:07

Damnarex moja je isto čupala pelenu i rekla da je boli kad piški,  a nema ništa u mokraći, urinokultura sterilna. Mislim da me zafrkava jer ja previše pitam boli li boli li, možda sam joj dosadna.
    Krvna slika savršena, crp je pao na 2. Šmrca jer se odbija pokriti u sobi u kojoj je ledenjara😐 doma je još na antibiotiku do kraja tjedna. Možda bolje jer će moći slaviti u nedjelju 😁

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Angelly
    14. Prosinac 2021. 16:28

miki0

Bas mi je zao da ste u svim tim bolestinama…
    😟 Nek prode cim prije…
    Damnarexx moja isto zna natezat pelenu da ju smeta i trazi da ju skinem. Al drugo ne primjećujem da se nesto dogada… Vjerujem da ni njima nije ugodno s time 0-24. Pa znam kolko mene ulošci smetaju.. Al sto se tice odvikavanja da probamo nije ni blizu, ne zeli rec kad treba kakati.
    Zarice mi smo u tjednu bili u sv nedjelji i njoj je bilo fora gledati kak se djeca klizu kak ona kaze u discu 😂
    Htjeka bi da odemo do family malla al je guzva za uc uzas… Neki dan su ljudi u redu stajali do pevexa pa smo se samo vratili doma.
    Simbalija i mi se borimo s pokrivanjem po noci… Nece vrecu nikako, a pokrijem ju poplunom al kad god se probudim ona je odkrivena. 🥴 A ja se smrzavam bez popluna neznam kak njoj nije hladno. Neznam kad oni nauce spavat mirno i da se pokriju ako im je hladno.

Joj bila mi na fb iskocila neka reklama, kao iglu pokrivac, unutra odrzava temp...i sad nemrem to nac da ga ubijes 😅 al tak nes bi joj moglo fora, moze se unutra i zavuc a ima protok zraka

mrgud_zg
    14. Prosinac 2021. 16:55

Cure imam pitanje i poprilično me sram jer ne znam kak treba. Ugl čitam o svim bolestima i shvaćam da stvarno ne znam kad ic doktoru. Ne želim naravno nikom stavljati sol na ranu al imam neke sreće da je malac uglavnom zdrav. Sad već jedno 5 dana kašlje i curi nos. Al nekak mi to baš ružno zvuči kašalj. A nema temperaturu. Po noći koma spava jer ga budi kašalj. Hoće se inhalirat i ispirati nos. Sirup smo mu probali davat al to su takve borbe da na kraju sve pljune. Isto sad razmišljam o guščoj masti. Al ne znam dal' otic doktorici da ona ipak posluša ta pluća il' će me proglasiti hipohondrom 🙄 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.