Sretan veliki drugi N 🥳🥳 kako vrijeme brzoooo leti, okrenula se nisam a prosli vec dvije
Ja isto ne vjerujem da ce oni vec dvije godine i da imam dvogodisnjaka a ne jednogodisnjaka.....i kad vidim natpise sretna 2022. u glavi mi je wtf di su 2020 i 2021 😱😱😱
Hej, ne stignem vas popratiti više.. sretan rođendan N ❤️❤️❤️❤️ kako vrijeme leti, ni okrenuli se a već dvije godine
Mikio🥰🥰sretan rođendanko malenoj princezici🎂🎂🥳🥳💜💜uživajte u proslavama🥳🥳
Sretan rođendan N! 😘🎂
Mikio, nadam se da ćeš napokon početi spavati, to ti od srca želim..🥂
Ifkaminja sretan rockas i malenoj U!!!🎉🎉
Kako ste vi proslavili?
Hvala!
Jučer smo imali "feštu", sve u znaku Maše i mede, i ona je bila obučena u Mašu 🤭
Guba mi je kak sad već kuži, pa si je od srijede pjevala sretan rođendan. I kak sad očekuje od svakog ko uđe kroz vrata da ima nekaj za nju. Ko carina je, u svaku vrećicu/torbu mora pogledati 😂
U srijedu sam kupila tortu u Konzumu, tek tak da obilježimo roćkas, a jučer je bila baš proslava pa je imala i 2 torte, jednu sam dala raditi-naravno sa Mašom i medom, drugu je sveki napravila. U se baš zabavljala, jahala je balon u obliku broja 2, ludirala se i zabavljala sve nas.
Nadam se da ste svi bolesni, ako ne skroz zdravi, da ste bar puno bolje.
Mi ćemo u vrtić sutra, nakon mjesec dana doma..
Mi smo nas vec okitili, stoji normalno na podu u kutu di je i prosle god, kuglice isto imam klasicne, za sad ih nije razbijao 😂 al dala sam mu neke mini pa je njih sam stavljao na bor i to mu je bas djir bio. Lijepo smo mu objasnili da se kuglice ne diraju neg sam gledaju, al ionak mu veca fora doc tresnut T po glavi jel 🙄
Ifka sretan rockas U 🥳🥳🥳
Proslave zvuče super! Baš super kaj su cure tak sretne 😁
Bor smo mi isto okitili. Od prošle godine imamo pravi u tegli koji je prezimio u vrtu. Stoji nam na jednom stoliću. Mali ove godine nije tolko ni oduševljen nit je baš sudjelovao. Narucilq sam i onaj na lijepljenje al nije ni s tim oduševljen.
Samo s lampicama 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji