ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    04. Prosinac 2021. 09:49

Zarice nadam se da je bolje danas 🤞 
    Ovo za lijekove je uzas al sad im cvate industrija...namlatit ce para ko nikad dosad. Em sve pretrage obavlja privatno tko moze em placas sto se nije placalo.
    Losa dobro si me podsjetila...bas cu pogledati na kutiji al mislim da u Lidlovoj to nema da su lonci i pribor za kuhanje.
    Simbalija super za plastelin...o tome i kinetickom pijesku i ja razmisljam....ak se nece on igrati ja cu 🤣🤣🤣🤣
    .
    Bas sam jucer i Mikio rekla..mislim da i nas hvata taj neki skok,faza sa spavanjem....od kad se rodio ide u isto vrijeme spavati i sad unazad tjedan dana nema sanse...pomjerio je navecer na pola 9 a preko dana ga stavim u isto vrijeme ko i dosad ali mu treba pola sata i duze da zaspi.I po noci pocne plakati pa me doziva a inace samo priča u snu 🤣🤣🤣

• Zarica
    04. Prosinac 2021. 10:57

bas sam neki dan krajickom uha cula na tvu prepucavanje oko nekog lijeka za zivotinje koji neki koriste za koronu, bit ce da je to to  
    A sumamed nam je recimo dala na recept za svaki slucaj ako zatreba, mada ima crp 7 (zadnji put mu nisu dali na 33). Ma dobar je on, samo ja sam neispavana i navukla prehladu i nemrem nis osim lezat.
    Niste nis spominjali adventske kalendare? Jeste radili kaj posebno. Mi malo kasnili zbog svih ovih bolesti pa sam evo tek danas izradila od neke orasar vrecice. Stavila sam djepove za jedan dan pa cu svako jutro ponovo ih punit. Nisam imala snage za nes kompliciranije.I vijenac izradili u 5 minuta od svakakvih gluposti iz ofertisime. 

Simbalija
    04. Prosinac 2021. 13:33

Ja sam kupila adventski u Lidlu i jede svaki dan jednu čokoladicu. Sigurno ne kuži ništa,  ali dobro, uči se čekanju iduće čokoladice😁
    Djeda mraza raspoznaje,  zove ga dede,  ali se odbija slikati s njim. Strah ju je i postala je baš sramežljiva pred nepoznatim, a ja ju ne silim na ništa.  Mrzila sam kad su meni govorili kad sam bila mala joj vidi što je sramežljiva. Mislim,  no shit sherlock.
    Rukavice da imamo obične, ali znam po sebi koliko brzo promoče i kolilo bole ruke kad se zalede pa bi rado one prave odmah našla,  ima na stranici od intersporta, ali vjerujem da će joj biti prevelike..

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Zarica
    04. Prosinac 2021. 17:43

tak i kod nas, u cizmicu sv. Nikola, pod bor Isusek. Imamo neku slikovnicu o rodjenju Isusa pa zna da se rodio na Bozic i da cemo do Bozica svaki dan nac nesto u kalendaru. Ja mu ubacim te vocne stapice iz dma, one sokice kasice, neku glupost iz ofertisime, tipa mala svijeca na snjegovica. Kaj god za veselje:)
    Nadam se da bude zdrav sutra pa da idemo na sv Nikolu u crkvu. Danas je bio ok cijeli dan

• Hani
    04. Prosinac 2021. 20:25

Zarice, super da je bolje. Kakav je u crkvi?
    Mikio, jel bila proslava?
    Sa vijencem uvijek malo kasnim, ali sklepat cu ga do Bozica. Adventski kalendar nisam radila, mozda dogodine kad bude vise kuzio uvedemo to ko neku tradiciju sa zadatcima. Djeda Bozicnjaka nisam spominjala, nema pojma tko je to. Za Nikolu ce dobit slatkise, za Bozic sam uzela gumene zivotinje, a za rodendan bicikl bez pedala. G je rijesen sto se darova tice. 
    Što se tiče spavanja, nisam nikad uvodila neku rutinu, nego zaspi sam. Prije je to bilo oko 8, pa 9, sad se "isključi " oko 10 ipo. Popodne spava oko 2 trenutno. On i muz idu skupa. 

Angelly
    05. Prosinac 2021. 07:48

Uf ja brijem da bi poludila da mi N tek oko 10 ide lec, on je u krpama oko 8, koji put zaspi odma a koji put se igra sa mucekima jos i prica si. Moje misljenje je da tak mali ne bi trebali ic prekasno lec.

Angelly
    05. Prosinac 2021. 10:12

Sreca pa N ne pokusava izbacit popodnevno a odvali cca 2h i spava od 20- 7 po novom bez ikakvih budjenja 😃

• Hani
    05. Prosinac 2021. 10:42

Jutro😊
    Mikio, torta bas lijepo izgleda👌
    Losa, miruje i ne budi druge? Super!
    Angelly, tvoj je onda na gornjoj granici😊 I treba ti svaki sat odmora😊
    Meni je ovako lakse. Glavno da je mama zadovoljna 😉. Kad bude u svojoj sobi, uvodim red. Ovako je spavaca navecer ustvari dnevni boravak, a meni treba malo gluposti na tv da odmorim. Da se borim s njim da zaspe u 8, nema smisla, ionako bi landrao do 10.  Ovako se on igra, ja odmaram, svi zadovoljni. A i realno, ne moze mu se spavat kad po danu odvali od 2 do 4. Ujutro se ne mora dizati za vrtic, u 8, 8 ipo je budenje, znaci 12-13 h sna u danu, cini mi se dovoljno. 

• Zarica
    05. Prosinac 2021. 14:13

Hani, ok bude. Obicno ponesem neke narezane jabuke ili nesto da ga dobijem ako krene izvodit. Nekad istrazuje, al cesce se mene drzi. Sve u svemu dobro prodje.
    Ipak sam ga doma ostavila danas. Veli mm da previse jos kaslje, mada se meni ne cini, no ajd. S obzirom da vec tjedan dana mali mene budi 20 puta po noci, danas sam spavala u drugoj sobi da odmorim. Zato moj muz u banani skroz. Pa mi ne vjeruje da je tak meni bilo cijeli tjedan jer kak bi tak funkcionirala
    Nama sve vise drama kod tog uspavljivanja, stavimo ga spavat izmedju 8 i 9 no on bi mogao do ponoci skakat po krevetu da ne krenemo na silu. Onda pak se dere  jer ne zeli lezat, pa se primiri pa sve ukrug. Prek dana normalno ode spavat i u miru se uspavamo.

Grizli
    05. Prosinac 2021. 14:44

Mikio mislim da oni i tekako kuze taj adventski. Mi smo lani kupili u tedi na spagi su slozene 24 torbice krpene. I prosle godine smo vadile van voce i frapee, ove godine joj stavim tokom jutra dok je nema neki slatkis npr. bananko, liza, kinder cikoladicu, barnia... Pa nakon rucka vec zna da mora se popet na kauc i vidit sta je danas vilenjak donio. Adventski svaki dan puni vilenjak, sv. Nikola nosi u cizmicu i sv. Luca nosi u carapicu jer u mojoj obitelji smo dobivali za nikolu, kod muza za lucu, a na botic poklon nosi Djed mraz. I sad je glavna fora da ju Mraz gleda pa se i jede i ne bacaju se stvari i tako da raznisljam da ce Mraz ostat aktualan dokle god bude palio za red i mir. 🙈
    Mikio torta je prepredobra! To si imala neki kalup ili si rezala? 
    Na misu ne idemo ni mi, a ako bimo isli ne bi ona sigurno isla.
    Podnevno spavanje nam je super zaspe u minuti navika od vrtica rekla bi. Nocno kako kad.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.