HejHaj!
Nabavio muz cepice 🎉... Danas drugi dan, pa reci cu da mi se cini da se povlaci sekret... Al iskreno pol dana me nije bilo, kad sam dosla mm ih taman nosio na spavanje tak da cekam da se on probudi (umoran jadan od jednog dana s njima 😅) da vidim kak je bilo.
Spavanje kod nas od 21-8/9/10 (kako kada), bez budjenja a dnevno od 13/14-16/17/18 kako kada. Kad idu u vrtic spavanje je u 20. Kazu tete da spavaju obicno sat i pol - dva u vrticu. A ako se i probude prije ostalih mirne su, ne bude nikoga.
Mikio torta je predivna! Super... A za proslavu i prohtjeve sogorice nemam komentara. Kod mene tog nema. Proslava je onda kad ja kazem a ostali, kao sto je Losa rekla mogu doc neki drugi dan na kavu.
Znaci...mi u subotu imamo krstenje nase M. Uspjesno me svi izludili 😅... Za poklon smo se na kraju dogovorili da joj daju novce pa ce si ona kupiti laptop (mi cemo nadotati koliko ce joj falit). Ja cu ju odvest da probusimo usi i dobit ce nausnice jos i to je to.
url=https://lilypie.com][/url
Aaaa... Adventski kalendar imamo... Kupila pretprosle godine u lidlu tak da je napunjen. I tocno znaju da kad M dodje iz skole ili poslije spavanja popodnevnog M vadi iz dzepica. Za njih su bananko ili kinder cokoladica.
Sutra Sv. Nikola puni cizmicu a Djed Mraz na Bozic pod bor nosi darove.
url=https://lilypie.com][/url
Meni se plače kad pišete koliko vam djeca spavaju i kad idu spavati. M jučer preko dana odspavao pola sata i navečer ga za naš pojam rano uspjela uspavati- oko 22 h. Od 23 se ustajao, bacao po krevetu, be znam šta sve ne. Konalno zaspao oko 2.30 ujutro. Na nogama od 8.30 jutros.
Da se pohvalim da su nam radnici došli, istovarili cijelu kuću i otišli jer im nešto ne valja s prijavom i sad čekamo da se to riješi. Policija nam svaki dan kruži oko placa, valjda u nadi da će ih uhvatiti kako rade pa nam zatvoriti gradilište.
Ja sam prehladjena malo žešće, sinusi mi puncati a još dobila i drugu dozu pa me ruka boli.
U skladu s općom nervozom i stresom koja vlada zbog toga u kući niti imam adventski kalendar niti sam spremila išta ikome za sv Nikolu. Dobit će mandarine u čizmice
[iimg]
MikiO M baš voli svoj toranj. Mi isto imamo jako klimave stolice s neklasičnim nogicama i super mi je toranj. Sigurno će koristiti još koju godinu
[iimg]
Pozdrav žene!
Odmah za početak, jučer u Kauflandu u Dugavama kupili puffies pelene broj 6 po 18.,99. Inače su 100 kn. Broj 4 i 6 je bio snižen. Danas sam bila na barutanskom jarku i tamo nije bilo sniženja. Ugl ne znam koje je pravilo i gdje ima al ak je nekom usput... Definitivno se isplati
Drugo, mikio torta je mrak. Drago mi je da se N super provela. Mislim da se uopće ne trebaš nervirati oko komentara familije, briga te.
Kod nas je sv Nikola bio danas. Isto ko i loša, bilo mi glupo sutra zbog vrtića. On je jučer čistio čizmice i stavio na prozor. Bio je i kod sveki jer smo tamo bili danas na ručku. Kod moje mame će bit za par dana. Sutra će u vrtiću dobit slatkiše 🙄 to smo morali sami nosit a meni baš glupo jer mali ne jede čokolade zbog alergije, pa sam spakirala neke kekse i sokic, valjda će mu bit to ok
Iz istog razloga nemamo ni adventski kalendar. Jer ne jede slatkiše. A previše mi je to onda igračaka. On otvara moj koji sam dobila prošli tj za rođendan, od nivee ogromna kutija s proizvodila, prekul poklon pa mi svaki dan dam da otvori jedan prozor
Lkaj se tiče spavanja, tu nam je sve isto. Montirali smo mu veći krevet u njegovu sobu, sav je uzbuđen sudjelovao cijeli dan u tom, odspavao prek dana sat vremena tamo. A navečer poslje kupanja kmecao dok mu nisam dala opet u nas krevet. Tako da korak naprijed nazad 2. 🙄 Noćas opet plakao svakih sat vremena i držao se za zube. Ne znam kaj ga još boli 😫 izbile su sve 3ojke, istina na pola su, al mislila sam da to ne boli nakon kaj probije ... U zadnje vrijeme neće zaspat prije 9, ustajemo u 6. Prek dana je stvarno postalo ok jer hoće po novom ostat kod obje bake i odspavati tamo. To mi je preporod. Al noći su i dalje kaos. Budi se doslovno po 100 puta 😖🙄😫
Ps. Mi spremamo rockas na temu Mickeyja. Al apsolutno nigdje nisam našla takve balone, tanjure, salvete ... Ko da ih je prije bilo a sad nema niš. Ako netko naleti pliz javite gdje 😉
Imas ns fejsu grupu Dječji rođendani - sve na jednom mjestu pa pogledaj ako se tamo sto nudi. Molim te da uzmes sto kvalitetnije, kao i prosle godine pa da izdrze do 15.2. 🤣🤣
Valkiris 😂😂😂😂 baš sam neki dan mm komentirala da sam debelo zakasnila s organizacijom ove godine, nemam ništa a ništa nisam ni naručila. Prebrzo mi doletio 12 mj. Prošle god na porodiljnom sam imala više vremena za razmisljat 🙈🙈😂
Iskusne mame, jel ima koja savjet za nocne terore?😩 Padamo s nogu, sad vec razmisljamo javit se.pedijatrici..mada nasa nije bog zna kakva, pa ni ne ocekujem nesto pametno od nje.
Evo vec punih 7 dana, nakon uspavljivanja za cca 1h krece histericno vristanje, deranje...kao u nekom snu, ne mozemo ju smirit..svih odbija😩 i tako svakih dva tri sata nocu sve do jutra...
Nista nismo mjenjali. Rutina, okolina, sve isto.
Al kaze teta, otkako se vratila u vrtic nakon bolesti(rote) da je malo drugacija..potistenija...al nama je doma ista, osim sa kojim tantrumom sto je normalno.
Bas smo ocajni. Jedino sto nam pada na pamet jer stalna promjena teta..cak su isli u drugu grupu neki dan, jer ih je bilo samo troje.
Vec 4 dana nije u vrticu, a noci su iste.
.
Procitam sutra ostatke. Bolesnima nek brzo ozdrave🤞😘
Mikio torta je super!
mikio sad kad si Pepu spomenula… ne znam jel to neka droga. Mi mu nikad nismo limitirali cirtice i cesto je baby tv bio upaljen ili hrt2 ujutro kad se sprema za vrtic, no to ga nikad nije pretjerano zanimalo. On bi se igrao, a tv bio unpozadini upaljen. No otkad je Pepa na HRT 2 kad je taj crtic sjedne i mirno gleda ko hipnotiziran 🙄 Pepu gleda i kad se inhalira. No sad je poceo Pepu svaki puta kad se tv upali traziti, jucer baku trazio da pusti Pepu. Jos ona nije znala o cemu se radi,mislila da govori bebu, a ne Pepu 😆 Sinoc je htio Pepu prije spavanja ali sam rekla da je nema i da ce ujutro gledati kad se probudi. I sad ujutro me trazio 🤔🐷
Identično, baš sam ja komentirala da mi je jeziva opsesija i reakcija na crtić. Isto traži prije spavanja, zadnje dvije noći smo uspjeli bez, obavezni ujutro i zna čak kad se probudi noću ali to naravno izignoriramo. Osim noćas, spotajte me slobodno, mislim da sam si potpisala smrtnu presudu. Probudila se u 2 s urlanjem level vozimo na hitnu, trpa ruke u usta, viče da je buba, mlati rukama, nogama, glavom, apsolutni užas i to je je trajalo preko pol sata kad sam ja odlučila upalit Pepu (koju nije tražila). Znači iste sekunde se smirila, iste! 🤦🏼♀️
Mislila sam da će pogledat crtic, dva i zaspati..ona više uopće nije spavala, uopće, sad je 9, znači ona je budna od 2. Idem lupati glavom u zid. Ostalo šta sam htjela komentirat je ošlo u nepovrat
[/url
Ajme deedee 🤗 šaljem hug podrške
Mi smo imali miljon takvih noći., Ja sam isto znala dat crtić. Ovo što vi opisujete kao noćne terore moj ima već godinu dana. Il' nema. Jednostavno ne spava dobro. Sinoć je počeo kasljat i baš ga je smetalo za spavat. Ma kraju je zaspao u 9 a u 11 odlučio ustat. Ja se posvađala s mm jer sam već neko vrijeme ustrajna da nema igre po noći, al on ga je uzeo i odveo u dnevni. Nemam pojma kaj su radili i kad su došli nazad. Ja sam otišla u krevet jer mi je svaka minuta sna dragocjena 😖
Sortiraj odgovore
Najstariji