Grizli po meni nikako. Kci ima taj i uskoro ce 5 godina i dalje je na okrenutom (pricas o Ikea Kura krevetu pretpostavljam). Pise da je za na kat od 7. Godine. Obzirom moja ide pisat po noci i svasta nesto sigurno godinu dana ne planiram okretati da je gore.
A jbm Petra! Ako te tjesi mi 3 puta otkazivali krstenje 🙈🙈🙈 Nadam se da nije korona. M je izgubio njuh nedavno al je bilo od sinusa.
Meni se njuh i dalje nije vratio skroz.. Na nekih 30% je, baš sam luda od toga. Nadam se da nije korona zbog slavlja, moguće da su sinusi meni je tako često bilo od alergija.
G je vadila krv, crp preko 70, opet antibiotik. Znači jao.
U iduću nedjelju smo rezervirali konobu za rođendan.. Nadam se da će do tada biti ko nova s obzirom da sad mora doma biti do tada. A bez vrtića ima šanse zaliječiti sve što ju je jadnu snašlo. Baš sam umorna od tih boleština.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Mi isto imamo grupu na viberu sa tetama. One su je prvi dan oformile i super javljamo kad je netko bolestan, one salju slike, jako puno slika i videa zapravo, obavijesti, kad neke tete nema, meni tjedni... Ugalvnom meni je to super jer sam informirana a opet nema bezveznog trkeljanja između mama. Ako neka neku treba onda to mimo grupe si pišemo.
Mikio pa M spava relativno ok, zna tokom soavanja se dignut u sjedeci polozaj pa se prebaciti glava-noge, al to je to. Puno nemirnije soava kod nas u krevetu di se rotira ko kazaljke u svim smjerovima.
Zapravbo razmiljamo napraviti krevet po mjeri pa bi ogradica bila visoka dosta, jedino te ljestve me muce tokom noci iako je ona jako spretna po ljestvama za na tobogan recimo. Lavice bio bi da nesto na shemu tog kura ikea al mi se on nikako ne sviđa, dole je toliko nisko i bezveze sta ce joj visina od 83 cm kad za igrnaje to moze onda samo lezeci se igrat. Ja bi da je barem 120cm pa mi ispod da normalno stane kuhinjica stolic sve drnde za igru i da moze stajat na nogama. Ogradu bi vjerojatno radili od 2 dijela tako da bi kasnije se spustila i ostala niža. Meni se sviđa model one neke kucice kao iznad kreveta mislim da jysk je to prodavao svojevremeno.
Trazim rijesenja za njenu sobu jer je toliko natrpana soba joj a uskoro ce morat prec iz krevetica u nesto vece. 😏
PetraB nadam se da ce ipak sve biti ok da vikend bude kako ste planirali
Simbalija a jadna G. Nadam se da ce ozdraviti uskoro i biti spremna za festu.
Jel vasi vrtici rade za blagdane? Mi dobili info da od 24.12 do 7.1. Ne radi nas u mjestu nego ce biti dezuran centralni vrtic u mjestovitim grupama do 24 djece. Tako da ce M biti doma ne da mi se ju voza 15km + sve novo tete, prostor, drustvo... Samo riskiramo jos vise koronu da pokupimo a vec smo uplatili si docek...
mikio, ja se nadam da je korona da rijesim to i dobijem potvrdu Ionak sam u izolaciji doma kad se ni nemrem kretat od tih bolestina. A i potpisala bi za ove simptome s obzirom da su iza mene i nije bilo ozbiljno. Sutra ce mi rezultati doc. Ma i ja mislim da je od sinusa, al veli dr da joj je cudno sto nista ne osjetim ni kada mi se otvore putevi, al da sam vjerojatno i zakasnila na pozitivan test ako sam i imala.
.
Mi isto imamo gmail na kojem dobivamo sve info kao i ti Petra. Za wapp grupu sam potpisala, al imaju gro problema s gdprom tak da nez ak ce je oformit. No mislim da u wapp grupi roditelji nece smjet nista pisat, samo odgajatelji. Nas uvijek obavijeste i unaprijed o nekim promjenama kada dolazimo po djecu ili bar mailom ako je nenadano kao ovakve bolesti.
Petra, jel M igrala vec prije il joj je ovo prvo vece natjecanje? U tim sam vodama no nisam cula za njeno ime (ako imate isto prezime).
Mi smo nedavno imali i roditeljaki sastanak, ne znam ako sam pisala. I bas mi je to osvjezenje nakon onog prvog vrtica. Tak su ih tete dobro upoznale i zblizile se s djecom. I bas mi je zanimljivo bilo cuti kak se ponasaju u vrticu i kakve provale imaju. Najavile su inindividualne sastanke. Jedan takav je obavezan kroz godinu, a vele da ce nas rado primiti i ako mi bilo kad pozelimo.
Ma negativna sam, sipak :/ Na zalost bez obzira na antitijela ne moze se dobit potvrda. Moras je uhvatit.
E tak nekak je meni bilo u tom prvom vrticu, nikakve obavijesti za ista, nit roditeljski. Jedini put kad su nas zvali je da grupa mora u izolaciju i tad sam morala izvlacit informacije. Na mail bi isto samo ankete dosle, tipa planiras li ispisat dijete na kraju godine, halo.
Ugl, ovdje su nam npr kad je vladao konjuktivitis zaljepili obavijest na vrata pa da pratimo simptome.
Žao mi je da ima tolko bolesnih. Svima želim brzo ozdravljenje. Petra i vama da ste negativni 🤞
Kaj se potvrde tiče ja sam dobila od doktora na osnovu pozitivnog brzog testa tamo na proljeće. Al ja sam tad odradila službeno bolovanje/izolaciju. Tad nisam mogla na osnovu tog dobit niš jer me nisu htjeli slat na pcr, a sad ju imam za posao. Ali mm nije mogao dobiti kao vjerojatni slučaj jer nije imao nikakve simptome u to vrijeme. Al to isto jako ovisi od doktora do doktora. Znam svakakve slučajeve, i da su dobili na osnovu antitijela i nekog pozitivnog u obitelji, i one gdje se doktori striktno drže pravila i ne daju ako nisi baš u to vrijeme prijavio simptome i bio na bolovanju. Tak da ovisi
Naš vrtić šalje samo mailove (za grupu), svaki mjesec koja je tema pa traže da nekaj donesemo. Plus obavijesti o izolaciji teta i slično. Ali sve je to jako šturo. Tete su se baš počele jako mijenjat, jutarnje smjene ful kasne 🙄 ja sam malog počela i u dezurstvu ostavljati kolko kasne jer inače kasnim na posao. To njemu ful nije drago al isto je preglupo da čekamo pred vratima da netko dođe u našu sobu. Već sam prigovorila na to al ne vidim pomak. Nikakve slike ne dobivamo niti individualne razgovore. U globalu nisam prezadovoljna. Al dok je on ok neću ništa prigovarati..
I htjela sam napisat da imamo maaaaaaali napredak kaj se tiče spavanja. I valjda se neću ureknut. Kak on već 2 mj ne želi u kinderbet uopće, nasljedili smo onaj neki srednji krevet iz ikee pa smo napokon ovaj vikend otišli po madrac. I kako je on sudjelovao u sastavljanju, sarafljenju i svemu, jako mu je zanimljiv taj krevet i nije pružao otpor ideji da tamo proba spavat. S obzirom da još kindac nismo rastavili, u našoj sobi više nema mjesta pa je krevet sastavljen u njegovoj sobi. 😁 I tako on već 3 dana ide spavat u svoju sobu u svoj krevet. A sad ono očekivano, naravno da se probudi oko ponoći-1 i ustane i hoće k nama 🙈, ali s obzirom na našu dosadašnju svakodnevnicu, meni je i ovo potpuno neočekivano i oduševljavajuće 😁🤭
Annika, Beba trebam pomoc... Kaj dajete starijima za temp i bolove... M ne moze tabletu progutat a sirupa joj moram pol bocice dat pa mi to bas nema smisla. Ne znam jel onaj lupocet teen za zvakanje kapsula ili se isto mora progutat?
Negativne smo bte al naravno krstenje odgodili jer je nocas i J zakurio i ona opet... 🤦🏼♀️🙄🤦🏼♀️🙄🤦🏼♀️🙄🤦🏼♀️🙄 Cekam cure samo 🥴🥴🥴🥴🥴🥴
url=https://lilypie.com][/url
N se isto razbolio al bogami i ja...grlo...dakle danas sam skroz bez glasa ostala sto bas nije fora kad imas nabrijanog zivcanog todlera doma 😅 a slj petak/sub je rockas...tak da mislim da nece uopce ic do tad u vrtic 🙄 tak da cu morat zonglirat s njih dvoje...
Sortiraj odgovore
Najstariji