Uf… Cure svaka cast vama s nespavacima.
Damnarexx ovo sto ti opisujes bi ja cak prije pripisala dolasku malenog brata. Mislim da si sad za vrijeme rote ali i jos jednom bas nakon izlaska iz bolnice se ti sa malenim maknula a ona je ostala sa tatom. Njima je to sok i kad nema odvajanja jer im je u toj dobi tesko pžshvatiti zasto mama vise nije tu u svakoj situaciji. Ne pokusavam da se osjecas lose, da me krivo ne shvatis, naravno da si sa bebom se maknula, sve si dobro napravila ali probaj se staviti u njenu glavicu i kako je ona to percipirala. Moj savjet je da ako postoji sansa da malenog istavis na par sati sa tatom a ti sama s njom odes nekamo ili da tata odvede malenog ubsetnju a vas dvije se samo mazite i igrajte za to vrijeme. Ili ako mozes, ostavi ju doma par dana, da ne ide u vrtic. Mozda ako ti dragi ima nesto godisnjeg pa da nisi sama s njih dvoje al opet da se ne osjeca iskljucenom. Mislim da je zato i u vrticu takva. Ne moraju nuzno klinci biti ljubomorni na mladju bracu ili sestre pa da to iskazuju kroz nekakvu ljutnju prema njima. Ona ocito voli svog brta i nije tu problem vec je tuzna sto ti vise nemas vremena za nju (ponavljam da sve radis ispravno i sve je to normalno)... 🤗
DeeDee pospotat cu te, da, al vjerojatno bi isto napravila 😅😅😅.... Zeno izdrzi 💪🏼... Sad znas da ubuduce ces pepu izignorirati u 2 ujutro 🤣
Cure ne gkedaju crtice uopce. TV je stalno upaljen zbog starijih jer uvijek netko nesto zeli gledati 🙄 al njih dvije uopce ne trzaju na crtice.... Ali zato muzika 🙈... I to ne djecje pjesmice da se razumijemo i to ignoriraju... Al zato Bob Seger i Old time rock&roll, na nju polude, Pusti me na miru od Opce opasnosti, Unikatna od Balasevica, bilo sta od country muzike i bilo sta od Queena, raspamete se djeca 🙈🙈🙈... I hit je svima onaj neki Alien dance... Tak da... Za sada nemam problem s crticima 😅
url=https://lilypie.com][/url
Petra preporučam da tako i ostane 😁😁😁
Ja sam njoj pred cca dva mjeseca prvi put ujutro upalila one Juhuhu i sve je bilo ok, šta LoSa kaže, dok se nije pojavila Pepa 🤦🏼♀️
Mi isto slušamo normalnu glazbu, i isto se tako na par stvari raspameti, ja umrem od smijeha. Od tih dječjih jedino šta doživi i bude joj totalna srećica je Old McDonald had a farm, to je od sestrične pokupila
[/url
Mikio torta je predobro ispala. Za svekrvu nemam rijeci...al ni moja nije bolja...ona je pak ljubomorna koliko moji malom kupuju i da sve doma imamo sto su mu moji kupili a ona se pak ne sjeti mu nista uzeti ili sam govori da mu ne trebaju igračke...pa sta kukas onda.
Deedee samo nemoj dns dati kad ti trazi i gotovo 😄 Mislim da vecina nas sad tako reagira i da im samo da ušute 🤣 Ja malom dam da gleda, i tv i mobitel...na tv-u se vrte stalno al to mu ko pozadinska buka...zanima ga samo kad neka pjesma krene...a na mobu sam instalirala you tube kids i blokiram svaki video sto mi se ne sviđa. Tamo gleda te pjesmice i sve moguce verzije od Old McDonald...ali ni mobitel ga ne zanima...max 15 min i vec ide dalje 🤣
Annika zamislila sam si scenu kak ti istovaraju kucu na prilaz i odlaze 🤣🤣 A s nasom birokracijom uvijek nesto xD Barem dok se pokrene ici ce brzo 🙂
.
Mali je sinoc oprao cizmice i stavio u prozor...jutros si je uzeo bananko a ostalo ga nije puno zanimalo 😆 Uzela sam mu nekoliko slatkisa i šibu 🤭🤭 Nisam htjela puno jer idemo do mojih a mama je nakrcala veliku čizmu pa da ne bude previše.
Bome je i muz nasao šibu u radnoj cipeli 🤭🤭🤭
Damnarexx slozila bi se s Petrom. Iako moja kci je imala nocne terore a bila je jedinica. Trajalo je tjedan dana i nikad vise se nije ponovilo. Doslovce nismo nista radili samo sjedili uz njen krevet (kako sam i proucila) i govorili mama je tu tata je tu, dodji ako hoces itd itd. Cca u istoj dobi kao tvoja E.
Npr moj N je ljubomoran na L. Ako mi ona dodje i grli me dodje bez pardona je zagrli i sjedne mi na glavu doslovce samo da zapisa teritorij. Racunam proci Ce ga.
Joooooj deedee svak se snalazi kako zna i umije ali ovo tvoje je ekstrem da ne zaspi od 2 do 9 :O Moj Manje kci tako uzeo usred noci pred TV. Prvi put sam popi*** drugi sam uhvatila ritam od Mrgud i otisla spavati 😂😂😂 Proslo je sve proci Ce i to.
Mikio torta je jako lijepa i bravo! N je vidio da seks cisti pa ju pratio inace je skidao s prozora cizme i obuvao i vikao vaaaau. 😂
Ubili su se u kinder jajetu XXL N prije vrtica i urlajući otisao jer mu ne dam da dalje jede, a L je jos doma ovaj tj.
Neeee Mrgud tema nam je Cocomelon😉🤭🤭🤭
I tak autocorrect evo ti srednjak. Nije seks nego Seka🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦
Ja na kraju nisam znala o kome pričaš ahahah.
LoSa moj ima neki poremećaj da joj miče sve na engleskom i stavlja isključivo hrvatski ali za ovu sam mu zabrinula jer mi je susramlje na dedu mileta. Ima i neki ujo nešto verzija😂😂😂🤦🏼♀️
Lavice zaspala je u 10i30 i spavala do 13, probudila se kao da je sve super. A noćas budna kao da je podne, u 5 me žicala šunku, u 7 sam joj kajganu radila 🤦🏼♀️
Mikio ja joj negdje od godine dajem, ajmo reć da unazad dva tri mjeseca svaki dan bar nešto pojede. Nekako mi je glupo branit joj da ne dobijem kontraefekt. Ovako pojede malo, i to je to.
Aha ajmo sad kad sam se malo dobila nazad na teme, za adventski sam joj u tediju uzela 24 kopčice na špagi i za svaki dan zakačila jednu čoko lizalicu iz Lidla, imaju neke na zimske motivee. Kod nas za svetog Nikolu mandarine i čokolada i božićne čarape, ostalima sam rekla da ništa ne kupuju ali je opet Nikola bio kod svih i pustio neku sitnicu 😁 a nek se veseli..
Za Božić deda Mraz / djed Božićnjak nosi igračke i to je to
[/url
Moj jede uz seku slatko. Mislim kroz tjedan im ne dajemo, ako dodju gosti,necu drugoj djeci stavit na stol a njemu branit (terotski neznam ni kako da to izvedem). Kinder jaje ili kinder stangica/dvije. Jeo je sladoled ove godine.
Čitam zaostatke, samo vas zamišljam i umirem od smija😂🤣😂
G dobije kroz mjesec dana otprilike smoki, red čokolade i tic-tac. Ne smije slano, a borim se još s pranjem zubi pa ne pretjerujem sa slatkim.
Ahahha ocito smo mi jedini roditelji koji pume adventski svaki dan sa slatkisima koje M uredno degustira sa griz/liz dva i onda odabere koji ce od nas zavrsiti nacetu slasticu. 🙈😂 Danas se skoro mm i ja potukli jer je rekla ko hoce, a bila je linder cokoladica. Sa moje strane su za Sv. Nikolu definitivno pretjerali poludila sam hrpe igracaka preogromnih-krevetic za bebe drveni, blagajna itd. Luda sam bila danas. Slatkisa dobila da steta da nisu maskare imala bi sto dijeliti jer 96% toga ona nezeli pojesti.
Mikio 😱😱😱😱 nije probala cokoladu i slatkise... Nije ni cudo da te tako zafrkava onda! Salim se... Al meni to zvuci nestvarno.
Damnarexx zao mi je da E prozivljava to sada. Zelim ti da sto prije prođe.
E da Mikio razmisli drugi put kad te sveki pita sto kupiti N o nekoj kuci sa okucnicom...nađi oglas i budi spremna valjda onda nece prigovarat
Sortiraj odgovore
Najstariji