Mikio mi odustali od tornja jer sasvim ok sama stoji na stolici i radi sto ju volja. Sto Hani kaze za dob mislim da je M prerasla to. Plus sto zauzima nepotrebno mjesta nam.
Ovo za sogi i proslavu nemam komentara... Neznam od kad se izvoljeva kad ces doc. Bezveze mislim jest da je korona al opet bit ce u kontaktu sa vama koji ste u kontaktu sa tvojima. Mah ne kuzim... Ovo ko moju sogoricu imas... Svijet se oko nje vrti i samo kako njoj pase, nas se ne pita za misljenje.
Mi joj za rođendan uzeli neki romobil kakav ima mala susjeda za 2+ je na 3 kotaca - 1 prednji i 2 zadnja. I onu carotina mrkvu iz lidla jer plakala neki dan za njom u trgivini.
M ne favorizira te crtice bas, vise voli Cocomelon pjesme/crtice i onaj hoki poki ili kako vec. To u vrticu plesu na hoki poki i mogu rec da vec raspozna lijevo i desno.
Angelly velik momak bas bas 🙈
Damnarexx sretno! Izdrzi sto drugo da ti pozelim.
Petra i Zarice nadam se da su klinci bolje.
Jel ima koja situaciju da dijete kaze da je jako gladno a da nista ne zeli jesti? M zadnjih dana kaze glada jako i odabere npr. cokolino, pojede 1-2 zlice i necu cise. Za 2 minute kaze opet jako sam gladna, daj jufe (juhe) damo joj juhu pojede 3 zlice i necu vise. I tako sve redom prcka. Neznam dla je povezano sa prehladom ili opet cirkus oko hrane.
Imam osjecaj da jako lose utjecemo na nju kad ne ide u vrtic, nema reda iako se trudimo drzat rutine vrtica, prcka sa hranom, drama sa spavanjem, nocu bude bas agresivna. Nocas me opalila sa bocom u glavu iz cistog mira. Trazila vode, dala joj da pije i kad je zavrsila opali me u glavu i smije se. Znala je biti i prije tako nakratko mozda par sati kad bi bila cijele dane sa nama, al sad traje vec 3 dana.
M recimo između obroka ako je glana sa sama uzme, stavila sam joj u dostupnu ladicu one enegetske plocice vocne iz mullera, plasma kekse u kutijici, grisine, frapee. I to ode i uzme sama mozda 1 u 10 dana. Ovo filozofiranje je kod vecere i dorucka prisutno. Na kraju se rasplace da je jako gladna, a nis joj po volji. Kako je bolesna racunala sam da mozda ju grlo boli pa dopustim 2-3 izbora, rucak recimo pojede juhu al nece nista vise i ok ne nudim ju dalje kad kaze da nece. Nekad bas izludi.
Mikio a da ako imas takve stolice onda deinitivno nisu za penjanje i stajanje na njima.
A ovi tvoji su super stavrno. Ja sam vec najavila da ce na rođendan moc doc samo cjepljeni 😂 nama su doduse svi bliznji cjepljeni, stariji svi sa 3.doze. Al su nam se poceli najavljivat onako nebitni ljui da ce doc kao na njen rođendan kad bude tipa neki susjedi sto mi ne pada na pamet zvat jer bi imali 100 ljudi na festi tako, pa smo dogovorili da svima kazemo samo cjepljeni jer znamo da su ti protiv cjepljenja 😂.
Nadam se da je svim bolesnima bolje...zadnjih dana bome svega ima.
Petra super si ti to i primjetila kod cura...nadam se da im je bolje 🤞
Mikio svaka tebi cast...ja sigurno ne bih dva vikenda imala proslave...bit ce jedan dan...moji i njegovi i moozda al mozda kumovi...ne želim okupljanja i proslave dok je situacija takva kakva je...i to vjerojatno nece svi u isto vrijeme doci.
Losa tvoj barem samo gumene cizme nosi...moj navuce cizme i sesir ili kapu 🤣🤣🤣ko neki ribar izgleda...cim vidi negdje kapu ili slamnati sesir odmah mu je na glavi.
Grizli 🤣🤣🤣🤣 vidi se da imas curicu pa te tek sad iznenadila boca u glavu...mi smo to vec prosli 🤣 Njima to bude smijesno al sam mu rekla ne,mamu boli i kad je vidio da nije smijesno i da se ne igramo nije vise to napravio.
.
Smisljam poklone za Božiće i rođendan...kupili smo onu kuhinjicu u Lidlu i to ce dobit za rođendan....a za Božiće nemam pojma..razmisljam o ploci pisi/brisi, setu za kavu jer se sad igra s podmetacima za kavu pa mi kuha,nasla sam i drveni vlakic, cocomelon bojanku itd. Sto stvari ima,moram izabrati jednu il dvije 🤣 Bima hr ima dosta igracaka u ponudi...tamo sam nasla i zivotinje,ima divlje i domace...50 kn 5 zivotinja.
Iss da N ima ladicu s hranom di si sam uzima mislim da bi svaki dan morala punit 🤣 al isto mu je sad ta fora da kaze da je jakooook gladan (al realno vecinom i pojede...al on uvijek moze jest pa zapravo moramo dozirat, nije on debeli ni nis al svejedno)
Mi smo mu za Bozic uzeli busilicu 😄 ona djecja imitacija al koja se isto vrti...tak da moze s tatom popravljat jer inace krade pravu
Mare set za kavu fora sa kroasanima i kao mlijekom ima u eurospinu mi kupili M obozava ih.
I da def me sokiralo kad me zvizla jer ona je inace bas njeznica. Ako slucajno udari nekoga odmah ljubi gdje te udari. Tako da me iznenadila skroz 🤣🙈
Mikio cocomelon imas svaki dan na tv kockici hrv verziju 1 crtic, al na webu ima bas originala na engleskom i super su.
Tocno kod nas mikio isto. Takve stolce imamo, a ni mali nije nesto najspretniji. Al meni se cini da budem dugo taj toranj koristila.
E ako nebi prije, onda bi sigurno odbila drugu proslavu nakonove uplate za fuzine Mi smo doduse zadnji put imalo odvojeno jer se svekar boji korone, al onda su oni dosli ujutro sa svojom tortom:) a popodne su bili moji i svi s druge strane osim svekra. Nadam se da ove god nece bit filozofija jer mi je cak i ovo bilo kompliciranje
Ova ladica s dostupnom hranom, isto ko kod Angelly, nikad pa ni onda
E mi bili kod dr jer mali poceo uzasno kasljat i temperatura se vraca non stop. Dns izmjerili 39.8. Pa nam je dala Pulmicort opet, al na privatni recept i veli nam da to vise ne ide na klasican recept?? Na kraju pitala u ljekarni pa su mi rekli da ovisi o dijagnozi. Mada meni i dalje nije bas jasno kak daju na privatan recept, a prek hzzoa nemre. Sjecam se da mi ga ni zadnji put nije htjela dat, al nam ga je pripisao doktor u dezurnoj ambulanti
Brijem ak je privatni da placas punu cijenu, al da ga uopce bez recepta nemres kupit jel...a za prek hzzo ide asmaticarima recimo. Nek me netko ispravi ak sam fulala kaj 😅
Aha kuzim, da, moguce valjda da moras bas imat dijagnozu astmaticara. Kad mi ta pedijatrica ne kaze direktno stvari nego stalno nes okolo ko da smo mutavi ja i mm. Bilo mi samo cudno kak mi je dezurna ambulanta dala bez problema na normalan recept. Vidla sam mikio story, uziva N :) Jedva cekam da ozdravimo pa da obidjemo advent i snijeg i sve zivo
Pulmicort dobivaju na recept tj teret hzzo sada samo djeca asmaticari i svi oboljeli od covida sa respiratornim smetnjama. Kad sam prosli mjesec imala upalu pluca morala sam ga kupiti iako sam asmaticar nisam imala pravo na njega jer nisam covid pozitivna, a prije su normalno isli na recept svim asmaticarima. 🤷♀️ Ocito preveliki troskovi pa moraju selekciju, ali uzas da je na djeci selekcija.
Mikio znas kako kazu za karmu... Da se ne bi tim tvojima obilo o glavu to izvoljevanje oko proslave pa na kraju pokupe koronu u Fuzinama 🤨.
Kako god neka N uziva, to je njen veliki tjedan 😍
Zarice nadam se da ce brzo biti bolje.
Zarice joj baš ima visoku temperaturu.. Nadam se da neće dugo potrajati..
--
Mikio preslatka je N na snijegu!! Baš se veselim otići negdje, ali moram gume zamijeniti.. Nabavili smo odijelo za snijeg, još rukavice negdje moram. Gdje ste vi kupovali?
--
Ja sam jučer kupila Play Doh plastelin u Lidlu i MM je odmah krenuo da će ga biti posvuda i da je premalena i bla bla. Evo igra se sama satima, izrađuje ježa, mamu, baku.. Znači milina😁
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji