Heejj,, hvaalaa svima❤️🥰
Ujutro se probudila prehlađena, tako da je cijeli dan sva jadna.. Tata je spasio situaciju, iznenadio nas i došao doma ☺️☺️
Na trenutke se razveseli, ali nema snage za ništa.. No dobro,, neka bude samo prehlada, lako za rođendan..
Jesu vaši klinci bolje?
Beba sretan rockas misisci sa malim zakasnjenjem 🤗🎉 I super iznenadjenje od muza ♥️ Nek sto prije ozdravi malena da profesta kak spada
Damnarexx a misa mu sarenog... Drzim fige da pretrage prodju ok i sto bezbolnije... Super za dragog da je prezivio rotu sam s njom 😅... Cuvaj ga, rijetki su takvi 🤪
Zarice kako je maleni?
Mikio mozda je jednostavno N kao moj necak, spavanje je njemu bespotrebno, gubitak vremena, za luzere 😅... Takav je od rodjenja bio. S nekih 5 godina je napokon poceo noc spavat normalno a dnevno je izbacio isto vrlo brzo, znam da je nama to bilo suludo al jednostavno je takav. Ili ti mozda nju, kak ja kazem, "prebaci"... Jednostavno profulas kad joj se spava i sve nakon toga je uzalud. Moj J ima te faze, ak fulam sve znakove da mu se spava, pisi kuci propalo.
Probaj sve pogasit doma, tak ja napravim J sad, kad on vise ne zeli spavati popodne a ja vidim da treba... Pogasim svjetla, neko malo ostavim upaljeno, upalim radio i ja legnem kraj njega i frajer se sam ugasi nakon par minuta ili odlezi tak sa mnom pol sata u miru i bude bolje nakon toga. Ne znam al vjerujem da ti je koma.
Angelly prvi mjesec, wow, vrijeme stvarno leti, cestitam 😉
Annika bravo za radove, znam koji je to kaos ali i uzbudjenje 🎉
E a sad trebam pomoc... Losa, DeeDee, Grizli vi ste koristili one cepice za izbacivanje sekreta... Koji i u kojoj ljekarni? Mm je trenutno na Murteru al ide za Rijeku ili Pulu danas/sutra pa da ga posaljem po njih jer cure su preeepuuune sekreta i ne mogu ga izbaciti nikako, sto god radila (eto Damnarexx ponekad iskustvo nula bodova 😅).
Inace, njima bolje al jos ih "ventoliram", sutra cu popodne na kontrolu.
url=https://lilypie.com][/url
Petra u Rijeci ima u Prima Pharme na Brajdi njihovi čepići koje izrađuju.. Ima ih i u Zg, a ima ih i drugdje po Rijeci
--
Mikio mala od frendice isto neće da spava osim s njom dok je drži. Neće u vrtiću neće tati neće bakama i dedama, a ona radi. Tako da je preko tjedna bez tog popodnevnog, ima dvije godine i par mjeseci. Ne znam, možda je samo faza..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Beba sretan rođendan 🧁
Angelly sretan prvi mjesecdan
PetraB a jooooj jadna ti. Cepice sam ja kupila u biljnoj ljekrani u Porecu al vjerujem da u Puli i Rijeci biljne ljekarne isto imaju.
Mikio cini mi se ko da M onda ulazi u tu fazu 😱😭 jer nocno spavanje i uspavljivanje se pretvara u kaos. Doduse ona vristi samo ako se mm pojavi, ako dodjem ja krene pjevati, plesat, skakat, trcat po stanu, sama se izvadi iz vrece i pobjegne. Btw ti si pitala u cem spava pidzama i bodiji plus vreca onako srednje debela u sobi joj je 19.
M za promjenu prehlađena dobila laganu temp i full kašalj pa ne moze u vrtić, dr nam dala samo panatus i fenistil jer izgleda kao jaka alergijska prehlada. A na sta pitaj boga.
E da betaglukan damm između 2 jela najcesce kad dodje iz vrtica pa prije rucka racunam da nije skroz prazan zeludac al opet ni prepun jer je 2 puza kad sma joj ga dala na pun zeludac dobila proljev. Neznam dal bas od toga al ispalo je tako.
Ak neka nadje te cepice u Zg nek javi di ih ima, rado bi ih kupila da ih imam 😅
Svim bolesnima brzo ozdravljenje 🤞
Mi bili na adventu u šetnji od glavnog do trga. Nekak je pusto bez kućica 🙈 mali se na kraju smrznuo pa smo išli doma. Sljedeći put ćemo lokaciju gornji grad. Previše lokacija ima za obic odjednom.
Mali je sad u fazi da hoće samo hodati. Napokon je prestao žicat da ga stalno nosimo. Neki dan je s mužem po kvartu prehodao 3 km. 💪
E cure jel znate di ima za kupit dokoljenke za klince?
E omelo me, htjela sam napisat da nikak nije htio počet nosit deblju kapu, šal i čizmice. Znači borbe za izludit. I samo hoće u tenisicama. I onda se to smrznuo na adventu. I nakon toga bez problema oblaci toplo 😁 kapu i šal odmah sam traži 😁
Sad sam citala za te cepice... Izbacuje mi samo bronhopulmin al oni su za 2,5 godine tek starosti... Bar tak pise. Losa jesi ti njemu onda dala manje od jednog cijelog cepica?
Poslat cu ga prvo u Rijeku da pogleda 🤷🏻♀️
url=https://lilypie.com][/url
Petra ja ti bas nemogu puno pomoc jer ove koje sam ja kupila radi ta ljekarna i piše na njima samo cepici za dojenačke bronh. Evo tocno tako. I zena me pitala samo koliko kg ima djete, moze je rekla od 5kg nadalje. Za djecu tezu od 15 kg preporuca cak 2 cepica istovremeno.
Sortiraj odgovore
Najstariji