Moja jede slatko i voli slatko 🙈🙈 mislim ne tovim je da se razumijemo, ali pojede popodne kinder, ili torticu ili kinder jaje ili nešto. Jede i sve ostalo pa mislim da je ok.
--
Mikio torta je prekul! Super je! Ja planiram neki šumski rođendan sa puno ježića, ali to i nije najlakše za pronaći..
--
Deedee joj, šaljem zagrljaj. Vjerujem da je to koma. Ja sam neku večer gledala crtić s G, misleći da će zaspati onako pod dekicom, ja se uspavala a njoj oči ko u sove. Onda sam sve zagasila i otišla a njom u sobu.
Mi i dalje gledamo samo Secret life of pets 2, nikakve Pepe. Što je super, ali dosta mi i pasa i svega.
--
I nećete vjerovati ali danas je opet zakurila. Znači pm i jaslice.
--
Lavice stigla sam do seksa i ništa mi jasno nije bilo 😂😂😂😂
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Moj sve jede...štapići su mu cigare pa puši 😁 Svaki dan traži bombone...one confetino pa mu to dam po 5 komada i onda brojimo. Tic tac i pez sam mu isto dala...tic tac mu se ne sviđa, pez je pojeo par i vise neće nikako. Kupujem ono PawPatrol jaje pa tu se veselimo igracki i onda smaže onaj puding.
Zadnja tri dana je poludio za kruhom...samo trazi "kuha" i tako ga jede bez icega. 🙈
.
Sinoc je zaspao u 8 i jos spava 🙈 jesu najavili kakav snijeg 🤣🤣🤣
Mikio, super je torta🥳. Baš ti je Grizli dobro napisala, ja bih joj složila takav poklon da nikad više ne bi pribrajala za ništa, niti bi kupila išta 😄, nemoj se ljutiti, ali meni je to baš smiješno 🤭.. Ako već toliko inzistira, daj joj da kupi potrebne skuplje stvari i gotovo 🙃
Damnarexx , ne sjećam se tih faza, jer to sve brzo prođe, pa ti nemam nista pametno za reći, ali se nadam da će brzo proći ❤️❤️naviknu se klinci jako brzo jedni na druge, samo sto dok se dogadja, nama izgleda kao da traje vječno, posebno kad si sama s njih dvoje🤗drži se, bit ce sve ok 🥰🥰
DeeDee, zašto bi te itko špotao?
Pa, bolje da si joj dala crtani nego da plače.. Više djeci nasteti taj plač i tjeskoba kad ni sami jadni ne znaju što im je nego crtić koji si joj pustila da pogleda. Nadam se da će brzo proći, a zvuči otrcano, ali to je stvarno faza koju svi oni sada prolaze, neki intenzivnije i više, neki manje, drži se🥰🤗
Mi smo opet sve bolesne, baš jaka viroza i već tri dana, pa se nadam da će uskoro proći.
Suprug je promijenio firmu i sad će dolaziti tri puta mjesečno doma🥳pa će biti baš super 🙃
Malena pojede jednu kinder cokoladicu i ne bih joj branila, ali moram jer baš jako voli, pa zato skrivamo🤭, ali inače ne jede baš kako bi trebala, pa razlog više da joj branim iako ovima nisam ništa branila, jer nije bilo potrebe.
Brzo svi ozdravite 🤗🤗
Beba nedam joj to zadovoljstvo da nabraja sta je ona kupila i koliko je platila. To me uzasno zivcira i bas zato sam zla i lupam kontru 😈
Losa nije htjela ni prst umocit a kamoli probati 😂 ja kad jedem npr napolitanke ne skrivam od nje, ona pita sta jedem, ja kazem, ona trazi da bi probala, polize i pljune i ode dalje. Ni ne zanima ju to. Jedino sta ju je od toga svega zainteresiralo je cokolino koji ja jedem svakih par dana i to me zica pa joj dam malo. Al obicno ona trazi svoju kasu pa onda par zlica cokolina. E i ljetos joj dam snjeguljicu sladoled i trazi me da ogulim cokoladu, nece ju.
Ma ima cijeli zivot za jest cokoladu i slatkise.
Ma, naravno, moja starija nije htjela slatko do pete godine, sad voli, ali baš ne sve i ne previše.. Ništa im neće biti ni ako jedu ni ako ne jedu slatko.. Naravno, sve u normalnim kolicinama.
Ja cokolino ne jedem nikad, jer mi je previše fino i pojela bih kamion cokolina😄😄
Ma, kuzim ja tebe, ali nije da je prestala zvocati, pa onda nek bar zvoca sa razlogom 🤣
Hvala ti 🙃
Moja jos pjeva, sretan rođendan bebo i traži poklone i tortu po kući, tako da ce to potrajati😄🤗
Mi ne damo svojima da mu nose slatkise za poklone. Tak da mu nose vocke i takve stvari :D Mi mu povremeno damo kakvu cokoladicu ili kinder jaje ili bilo kaj, al ono, svakih par dana. Cesce su na tapeti ti 1+ slatkisi bez secera. A mali voli sve tak da je meni pak bezveze davat mu slatkis kad znam da ce s jednakim gustom pojest vocku.
Mi mu za sv Nikolu dali vocni stapic i slikovnicu. Kod svekrve ga ceka neka sitnica kad dodje. Moji nemaju obicaj davat unucima za sv Nikolu. A tak je bilo s nama kad sam bila mala tak da je meni pak cudno da bake i dede daju poklone za sv Nikolu meni je to uvijek bilo za u vlastitu cizmicu koju doma operes.
Inace ja ostala bez okusa i mirisa, veli dr da moze bit od sinusa, al nek se ja odem testirat za svaki slucaj. A bas mi je vise tlaka od tih bolestina. A ovo me bas stislo sad. Nikad nisam imala problema sa sinusima, sad su mi tolko napeti, ko da ce se raspuknut.
Inace od svih tih bolesti o rodjendanu nisam jos ni mislila. Mali inace obozava Psice u ophodnji, kao vasi Pepu :) Tak da sam mislila ili nes na tu foru ili Mickeya, s obzirom da njega prepoznaje i voli njegovu sliku na stvarima.
Damnarex, bas mi je zao da je potistena u vrticu. Jedno vrijeme je i moj mali bio i bilo mi ga je bas tesko takvog gledati, a i tete su primjetile. Kaj se tice vristanja necakinja mi je imala tu fazu nocnih mora. Budila bi se s nekontroliranim vriskom. Jedino kaj su mogli je tjesit dok ne prodje. Njoj je zbilja dugo trajala ta faza. Nadam se da nece kod vas potrajati. Vrijeme samo za vas dvije zvuci kao super savjet :)
Inace, mislim da promjena teta, pogotovo cesta, njima tako malima tesko pada. To bas bude placa i uznemirenosti u njegovoj grupi, iako se dogadja rijetko. Kod nas je i preporuka da klinci ostanu doma u tim situacijam. Sad npr su obje tete bolesne, vjerojatno imaju isto sto i ja, i nas mali je ovaj tjedan doma iako je sad vec zdrav.
Losa, G mekane bonbone tipa kiki ispljune. Tic tac jede. Bitno je da šuškaju😁 Stoje u autu pa je strpljiv ako treba negdje čekati.
Kod nas ce Nikola biti samo jedan. Dolazi samo doma. Nema darova sa strane. Da ide u vrtic, onda ne bih stavljala u čizmicu.
Beba, baš mi je drago da ce muz/tata više biti s vama!
Damnarex, da se sve što prije vrati u normalu🤞
Zarice, brz oporavak!
Zarice brz oporavak! 🤞
Mei i mm su slatkiši kao na dobar dan. Uvijek imamo doma slatko i mozemo pojet toga brdo iako pojedemo malo, posebno ja. Tako da mi glupo njoj braniti ili skriveci jesti. Bombone više manje ne želi tu i tamo pojede glavu gumenom medi, i pez joj je kad pita tabletu. Imala je neke vitamine kao bombone pa joj to zamjena ☺️😂 i trazi 1. Ostale nece. Cokoladu voli kinder pojest i bananko, ostalo lize i ostavi iako ni to ne pojede uvijek do kraja. Lize voli lizat pol minute i to one za grlobolju tako da kad je bolesna j3dna liza nam je za 6 dana 🤣. Ne koristimo slagkise kao nagradu. Smokije jedino one lino pojede, i grisine one obicne bez icega, krokije i slično sa okusima nekim nece. Ona do svih tih gluposti moze doći da zeli, al nikad do sad nije sama uzela, dok recimo jogurt, mandarinu ili mlijeko dohvati i sama uzima ako je gladna.
Losa ajde ti fino taj kinder ato tvoj malac dobije posalji steta da pljuje 🙈😁 mislim ako nemate gdje ja cu udomiti 😜.
.
E cure pitanje jel mislite da je dijete od cca 2.5 godine premalo za spavanje na povisenom krevetu. Onaj sto ima stepenice za penjanje u krevet, krevet je na visini od cca 1.2m, ispod je proator za igru?
Hvala cure na savjetima🙃
Otkako se maleni rodio, ja zongliram maximum koliko mogu izmedju njih dvoje. I idemo nas dve same 1 na 1 u parkic, setnju. Bas se trgam da ne osjeti razliku, pomaze mi oko njega, sve dobrovoljno...svaki dan mu puse daje, pomaze presvlaciti.... bas imaju divan odnos.
Evo sinoc, 8.dan, bilo je malo bolje. Nadam se da prolazi 🤞
Zarice sto se tice vrtica, ja bi voljela da nam se javi kad nece bit tete. Mi nemamo nikakav mail, whatsapp grupu, informacije...nista, osim ono sto dobijem na vratima kad ju pokupim. Receno je da moramo imati jednom mjesecno inf o djetetu, ali nitko ne zove😂 tako da cu definitivno traziti.
.
Slatkisi 🤭🍬
Mi joj dajemo, najvise voli cokoladice.. smoki/cips ne. Niti bas voli.
Pokusavamo balansirati, mada u zadnje vrijeme slabo jede... Samo bi slatkise. 😵
Damnarexx mi imamo sluzbeni mail s kojeg dobivamo info o svakoj promjeni u radu, bilo o tetama, bilo o sobama, sto trebamo donijeti i sl... Svaki tjedan dobijemo plan aktivnosti za tjedan koji slijedi ili duzi period, kako kada. To je sto se cura tice. A za Juraja imamo i wa grupu na koju naravno brze dobijemo takve info... Mi roditelji javljamo kada je netko bolestan tako da i brze reagiramo ako treba klince doma ostaviti. Meni je ovo preporod u odnosu kako je bilo kad je M isla u vrtic (radi se o istom vrticu no jednostavno tada to nije bilo na taj nacin organizirano). Predlozi na sljedecem roditeljskom tako nesto, sigurno ce se ostali roditelji sloziti. Svi oko nas na taj nacin funkcioniraju 🤷🏻♀️. I skole isto.
Drago mi je da se situacija s E malo pomalo vraca u normalu. 🤗
M i ja danas bile na testiranju. Od nedjelje mene muce sinusi al nisam pridavala paznju tome sve do jucer kad se M zastopala u dobila blagu temp. Kucni testovi su nam neg al kako imamo krstenje u subotu a u nedjelju bi ona trebala u Trogir na drzavno natjecanja u sahu bile danas na testiranju. Ona vise nema temp al ja izgubila miris 🙄 A sve vec naruceno za subotu i torta i klopa 🤦🏼♀️😩
Iako nebi imala nista protiv da malo zalegnem ipak bi htjela odraditi ovaj vikend sve kaj imamo da budem mirna za bozic.
url=https://lilypie.com][/url
Sortiraj odgovore
Najstariji