Mene je isto samo pitala za kilažu i rekla da onda može jedan čepić..
--
Nego je kupovala koja od vas sylvanian families? Čine mi se prekul, ali ne znam kakve su..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Petra uzela u jednoj biljnoj ljekarni gdje ih sami rade, isto po kilaži.. doslovno na vrećici piše samo naziv ljekarne i neka šifra čepića tako da nisam prekorisna
[/url
Hvala curke! Ide u Rijeku i Rovinj.. Negdje ce nac... Jedino mu moram napisat kilazu i starost cura, nema on to pojma 🤣🤣🤣🤣🤣
url=https://lilypie.com][/url
Simbalija citala sam nedavno u jednoj grupi na fejsu da je zena rekla za te figurice da su dosta kvalitetne. Ona ih je koliko se sjecam kupila za jednu od onih drvenih kucica za lutke, umjesto figurica koje dolaze s kucicom. Jedino koliko sam skuzila su skupe dosta 🤷🏻♀️
url=https://lilypie.com][/url
Ok, cetvrta noc za redom, vristanje "neeee" svakih 10min.
Znaci i mi smo u regresiji.
😩😩😩
. Jos cekam da malog uhvati ona s 4mj i tulum💆🥳
Petra da skuplje su pa zato i pitam jel valjaju 😁 ja bih kupila familiju ježeva i kućicu jer obožava ježeve..
Mikio to je neki brand popularan već 100godina u drugim zemljama, imaš obitelji životinja i kućice za njih, aute, namještaj.. Masu tih dodataka. Kod nas nije razvikan jer je vjerojatno tek došao, ne znam. Meni je teta donosila iz Njemačke, ali se nitko ne sjeća što im se desilo i kakve su bile.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
Da trebalo bi biti u Baby centru, barem ima na netu. Nisam vidjela u Rijeci, ali nisam tamo baš ni kupovala pa možda i ima.
Na netu fora izgledaju, ali ono familija ježeva 200kn 🙈🙈 sad je snižena na 150kn..
Moja G ne voli Pepu, tj. trenutno već mjesecima gleda samo i jedino Secret life of Pets 2. Svaki dan isti crtić. Ona ga zove vau vau beba jer je u tom nastavku beba. Znam ga napamet cijelog😁
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
Mi jucer bili s T na prvom posjetu pedijatru, frajer ima 57cm i 5300g 😱 duzi i tezi od N 😅🤣 u toj dobi jel. Moram pazit da ga ne navikavam na ruke jer bu velik brzo 😂
Bome velik momak, angelly😊
Damnarex, diši😁 Dan po dan💪
Sretan rođendan maloj bebi! Sanjala sam vas nocas🙈😸
G ujutro trazi crtice cim se probudi, to nam je neka rutina. Tv je u spavacoj pa gledamo Juhuhu pola sata
Mikio, nekako mi je toranj za dob od 1-2 god. Čim se moze spretno popeti na stolicu, toranj mi se sad čini nepotreban
tenks mikio, ja se javila stolaru da mi napravi stolac kakav zelim pa se nije nikad vise javio tak da cu snimit taj tvoj. Definitivno cemo sad uzimati neki.
Zakaj sogiji nebi s tvojima slavili? Zbog korone ili?
Petra, ok je malac. Krenuo je kasljat i ima slajma, ne znam jel se to povezuje s usta, sake, stopala. I jucer ga je napadala temperatura. Al on je super, dobre volje, igra se. Tak da sve 5. Kak ste vi? Jel se napokon sve smirilo?
Angelly, bome :) momcina i pol :) aj super.
Damnarex, jeste bili na onom pregledu za leukocite? Jel ima pedica neko moguce objasnjenje? Kako ste to skuzili uopce? Ne sjecam se da su nam kod pedijatra gledali krv dok su tak mali bili🤔
Ja bas danas pomislila dok je mali gledao kak ta pepa izvoljeva i stalno nes gnjavi tog malog Georga
Sortiraj odgovore
Najstariji