ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    30. Studeni 2021. 09:27

Beba sretan rođendan!!!! Ajmeee već su krenuli drugi rođendani, Losa, pa Beba, iduća je mala N od Mikio?  🥳
    Ja sam joj mislila za rođendan Scoot and ride romobil,  ali ima bicikl bez pedala kojeg ni takla nije pa ne znam hoće biti propala investicija..

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

mrgud_zg
    30. Studeni 2021. 11:10

Beba sretan rockas djevojčici 🥳🥳🥳🥳
    Tnx cure za savjete za romobil. Ja sam isto razmišljala o onoj nekoj opciji za sjest al fkt su skupi. Čak mi se ni s popustima na black friday to nije činilo baš povoljno 🙈

• Zarica
    30. Studeni 2021. 12:30

Ne znam zakaj, al meni su ti za sjest neprivlacni. E Losa, bas nam dr rekla, ak pokupi vas muz budete vidli kak moze to bit gadno Ja nekak mislila da je to samo vrticka bolest. 

• Zarica
    30. Studeni 2021. 12:33

Beba, sretan rodjo:) uzivajte danas :) 

Angelly
    30. Studeni 2021. 12:36

Sretan rockas 🥳🥳
    Inace moram N pohvalit, naaapooookon spava cijelu noc za prav, bez da se moramo ic dizat dat mu vode i slicno...i izbacio bocu skroz 🥳🥳
    Takodjer evo prezivjeli prvi mj kaosa 🤭🤭

annika
    30. Studeni 2021. 13:07

Beba sretan rodjoš lutkici 
    Proletim vas i želim svim malim bolesnicima ozdravljenje a li ne stignem komentirati- nakon boleština stigli radnici i kreće kuća, ludnica je 

[iimg]

Damnarexx 🌺
    30. Studeni 2021. 13:15

Beba sretan rodjendan maloj slavljenici 🥳🥳
    Angelly sretna vam mjesecnica😁 jel se snalazite?
    Bravo za bocu i spavanje🥳 nama je E izbacila bocu pred 4mj, al zato noci😩 vec dvije vristi u snu..nocne more😵 mi jos uvijek odvojeno spavamo.
    Razmisljamo kroz 2mj nu prebacit u njenu sobu, al ako ce ovakve noci potrajat nema smisla...ko bi se non stop se ustajao smirivat ju.
    .
    E je prebolila rotu, 5-6 dana laganog uzasa. Povracanje, proljev i temp , i to sve bez mene. Tata je bio s njom, i svaka mu cast. 💪
    Zadnja 2 dana mu je sestra dosla pomoci...i onda su i oni pobrali 💩 al brzo proslo.
    .
    A s malcem stalno nesto, taman kad jedno prodje, dode drugo... Trebao se jucer cijepiti sa prvim cijepivom al opet odgodjeno jer su mu leukociti poviseni...a oni su poviseni takorec od rodjenja. I ne zna se uzrok...sad idemo vadit krv u cet pa vidjet sta i kako dalje. 
    Sto se tice kilaze, ubuckao se🙃
    .
    Ajme petra, svaka cast na brzoj intervenciji, to su iskusne mame😁 nek curke  cim prije ozdrave🤗
    Ja cak razmisljam, ukoliko se ona opet gadnije razboli, ne slat ju u vrtic tamo do 3mj...ja cu obolit na zivce s njih dvoje solo doma al jbg. Bolje ja nego ovaj mali prascic🐷
    .
    Vi o romobilima, a mi tek pokazali zanimaciju za triciklic😁 ajde ako vam nije problem, napisite ako ste zadovoljni sa svojima i koji su. Znam da je bilo govora o njima, al tko bi upamtio.

Angelly
    30. Studeni 2021. 14:56

Za sad nam je prvi mjesec super prosao al sad krece N u vrtic pa cemo vidjet kak ce s prehladama...uf. a cek Dammarexx jel ti i mali pokupi od E prehlade? Kak se on josi s tim bacilima? Mi sutra imamo prvi pregled  zanima me bas kolko je narastao (a vidim da je po robici 😅)
    Jeste bile na adventu s klincima? Ja planiram sutra N odvest do grada da malo lampice vidi, bas me zanima kak ce mu se svidjet 🤭

Damnarexx 🌺
    30. Studeni 2021. 18:22

Mikio rade mi starci, al bi mogla otici..samo mi je izazov sa njih dvoje🙈 jos nismo bili. 
    Kad se budi N? Ne kuzim kako ju ne sasije umor u nekom trenu 😩 nadam se da ipak nece izbaciti to spavanje....
    angelly naravno da da😵😂 ko prezivi ovu prvu godinu, pricat ce...  Vec je bio smrkav, pa smo ispirali fizoloskom.. pa je kasaljao...pa opet smrckao. I tako😶
    .

Iii da, definitivno cemo na advent. Jedva cekam, s obzirom da prosle god nismo bili ni jednom, cini mi se 🤔

Angelly
    30. Studeni 2021. 19:28

Nama se T cak bio u bolnici prehladio 🙄 bas je hladno bilo tak da smo drugi dan po povratku doma morali usisavac ukljucit i bas smo zute gadosti izvukli...a N i sad dok je doma bio smrckao svako malo i kasljucao al se T drzi 😅 sad cekamo prve vrticke radosti....jej... al da znam sam da ce ostat na nekom smrcanju i kasljucanju odma bi potpisala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.