ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lorena94
    23. Kolovoz 2021. 09:33

Hej žene, ja kao zgažena, ne znam do kad će se buditi 15378392 puta po noći, to sad već traje mjesec i pol dana sigurno. Danas ide u vrtić sam na sat vremena, sve me strah kako će izgledati, jer ga je mm pitao T ideš se igrati malo s djecom danas?! A on ko iz topa ne ne.. eh da, trampolin, i ja bih ga zabranila. Moji već kupili za T, ja nisam dala da ga namontriraju. DeeDee mala zavodnica. MaRe i T pravi balončiće od sline 🤭 ostalo zaboravih dođem poslije..

beba2025❤
    23. Kolovoz 2021. 16:42

Hello😊
    Damnarexx,, čestitke na bebaču💙💙💙💙💙, ime je precool😊, brz oporavak 🥳
    Zarice i Anikka, nadam se da će sve biti u redu 💙💙
    DeeDee, ja sam dva puta napisala, obrisalo mi se, pa sam odustala🤭🤭
    Moja priča zadnjih mjesec dana čitave rečenice, sve zna tražiti i super je, jer se lakše dogovorimo 🥰
    Seke ju uče boje i brojeve, broji do 6,al br. 4 ne postoji😄
    Jako je izbirljiva za hranu i malo jede, al zdrava je, pa me ne brine..
    Pljuje pastu kad pere zubiće..
    Obožava romobil, guralicu, toboogan, ljuljačka i trampolin su joj najdraži..
    Ne branim joj ništa, jer je to teško izvedivo kad vidi seke, ali pazimo maximalno koliko možemo..
    Slažem se da je trampolin opasan, ali opasne su i koturaljke, klizanje, bicikli i sve ostalo.. Stavimo štitnike, kacigu i vozaju se po cijele dane.. ☺️Pazimo i nadamo se da neće nista biti🥰
    Mrgud_zg, super da si iskoristila svoje vrijeme 😄😄
    Nisam sve upamtila, nadam se da su svi ok i sretno s polascima u vrtko💙❤️

mrgud_zg
    23. Kolovoz 2021. 21:33

Pozdrav cure 😁 fatalni susret je prošao bolje od svih mojih očekivanja 🥰 ja sam čekala unutra da on dode, kad me ugledao trebalo mu je 5 sekundi da isprocesuirs pa je nastavio poslom kojim je naumio, i onda ko da mu je sinulo i dotrčao mi je u zagrljaj i mazio me i ljubio. I evo već 2 dana me ne ispušta 🙈😁🥰. Jel vaši imaju te faze? Moj je postao takva maza... Muž se sprda da se mora "napunit" - dnevna doza mame 😁 ali stvarno, stalno bi se grlio i ljubio i maazio, btw moja kosa je i dalje ovisnost br 1 🙄🤦, ostalo mi ne smeta 🤭

Grizli
    23. Kolovoz 2021. 21:34

Cure sto ocekivati prvo vrijeme kad krene u jaslice?
    Mislim od ponasanja - placljiva, razdrazljiva, nespavanje, nejedenje (iako to ne bi bilo nista novo), trazi vise paznje...??? 
    1.9. krece i to taj dan smo skupa 20 min, i od drugog dana kao sama je od 8 do spavanja. Nama ce se ocito kako stvari stoje poklopiti berba s time i uopce neznam sto ocekivati. Nadala sam se da ce to biti prije ili poslije berbe jer me u firmi nema ko zamjeniti, a to znaci da sam mm i ja odsutni od 7 do 19 najmanje, mm ce i ranije odlaziti oko 5 ujutro, dakle nece ga ni viditi prakticki. Danas kad sam to shvatila uhvatila me panika jer me strah da ce prilagodba zbog toga biti gora i teža i sad neznam kako ju pripremiti sto napraviti da ipak ne bude joj tesko. 

mrgud_zg
    23. Kolovoz 2021. 21:45

Annika ova priča s trampolin zvuči baš strašno 😬 moj mali ide na sve sprave u parku i dosta je spretan ali trampolin nisam još dala. Baš sam i ja čitala nedavno da je užasno opasan za zglobove djeci do 3-4 godine a da to najčešće ljudi za doma kupuju... Ugl on skace češće ko Indijanac jednu nogu pa drugu a nekad uspije i sunozno. I skače i sa zidića, to tražim ruku ali tak super skače
    I dalje ne priča niš, 1 riječ i 10ak "polurijeci"
    Najviše me živcira ovisnost o dudi. Ali rekla bih da je kombinacija tog kaj je bio bez mene plus izbija mu zub i baš ga muči. 
    Kaj se hrane tiče unazad 4-5 mj uspije izdržati dok spremim doručak, do tad je bio kaos. Ali sad dobije bocu ujutro pa ga to bar malo zasiti. (mi smo na tim bocama zbog alergije). Ali inače je doručak oko 9, uzina 11-12 prije spavanja, ručak oko 14. Jede sve ko i mi. 

Omerta
    23. Kolovoz 2021. 22:58

Grizli

Cure sto ocekivati prvo vrijeme kad krene u jaslice?
    Mislim od ponasanja - placljiva, razdrazljiva, nespavanje, nejedenje (iako to ne bi bilo nista novo), trazi vise paznje…???
    1.9. krece i to taj dan smo skupa 20 min, i od drugog dana kao sama je od 8 do spavanja. Nama ce se ocito kako stvari stoje poklopiti berba s time i uopce neznam sto ocekivati. Nadala sam se da ce to biti prije ili poslije berbe jer me u firmi nema ko zamjeniti, a to znaci da sam mm i ja odsutni od 7 do 19 najmanje, mm ce i ranije odlaziti oko 5 ujutro, dakle nece ga ni viditi prakticki. Danas kad sam to shvatila uhvatila me panika jer me strah da ce prilagodba zbog toga biti gora i teža i sad neznam kako ju pripremiti sto napraviti da ipak ne bude joj tesko.

I naša kreće od 01.09. al prilagodba trajr i do 2 tjedna.. No najčešće se prilagode puno prije. Moja je sad u fazi "mama mama" da do wc-a ne smijem.. Ono doslovno se moram iskrast kad negdje idem. U našem vrtiću bude prvi dan nekih 15 min.. Ja sa njom naravno.. Pa drugi dan pola sata.. I tako pomalo.. Pa bez mene pola sata pa sat dva itd.. Tako je valjda u privatnima.. Ne znam ni sama kako će to sve ići.. Al budemo probali. Ovih dana je nešto često razdražljiva i kad joj neš nije po volji samo se baci na pod.. Mislim si jel bi trebalo krvnu sliku provjerit prije vrtića.. Nije nas ped slala.. I možda neke vitamine za imunitet. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

beba2025❤
    23. Kolovoz 2021. 23:29

Mikio, nije da ne brinem, mislim da se s vise djece mozes samo jos vise brinuti😄.. Samo mislim da su sve te stvari podjednako opasne sto moje cure koriste, a ne mogu i ne želim im sve braniti.. Tako da ih cuvam koliko god mogu..zasad nismo imali nezgoda, nadam se da i nećemo.. 🥰

DeeDee
    24. Kolovoz 2021. 08:54

Annika stvarno horror priča, brrrr 😰😰😰
    Beba tako i ja razmišljam. I nadam se najboljem 😃 iako me sad ovo s trampolinom malo pokolebalo. 
    Mrgud ajde super, slatkić 🥰
    Mikio joj uzas, kod nas nije nikad do sad toliko trajalo, vjerujem da je baš baš grozno.
    Vita se počela dosta maziti, to mi je preslatko. A duda ista stvar, kao za spavanje (isto bar dvije), ali u zadnje vrijeme imam osjećaj da joj je sve češće u ustima 🙄🙄🙄

[/url

beba2025❤
    24. Kolovoz 2021. 10:18

DeeDee, ma kužim, mislim da je svakoga strah.. Zato ja izbjegavam davati ikakve savjete, jer da nesto bude, osjecala bih griznju savjesti.
    Samo sam napisala da moja skače i obožava to.. Skače skupljenih prstića, samo na sredini trampolina i ravno, uglavnom, zasad je super 🥰🥰
    Moja je oduvijek maza i sad više nego ikada, bas traži "mamice ade(ajde) maziti bebicu" 😄
    Isto dudu sad obožava, al me ne brine to, uzet cu joj ju dok se izgušta, oko rođendana🤭
    Jel se Vita jos kupa?
    Prošlo je tri tjedna otkad smo došli s mora i jos uvijek svako jutro trazi da ide u more😂

DeeDee
    24. Kolovoz 2021. 11:56

Mikio bome velika beba 😃
    Beba ma kužimo se, da. Kupa, kupa, sad je mm na godišnjem tako da zujimo po otocima i uživa na najjače. Jedino više ne želi baš u kolut nego se drži plićaka i igra cijelo vrijeme, svako toliko je umočim i to je to. 
    Zapravo sam samo došla napisat vezano uz maženje, cijelo jutro danas hoda po plaži i svako dijete koje je manje od nje pomazi po glavi i sva se rastapa i govori "beeebi" 😍😍
    Sinoć je našla neke Poljakinjice na igralištu, jedna od 4, druga od 6 godina, svaku za jednu ruku i ode s njima na tobogan 🤣 još ću je tražit do kraja godišnjeg 🤭
    Danas je nekog malog Njemca utlačila maženjem, teško plakanje kad je otišao s plaže ali je došla zamjenska beba Talijan od 11 mjeseci pa je opet imala koga dragat po glavi pa sve ok 😂
    Divna opuštajuća faza nakon one kad sam ko kobac stajala nad njom da nekog ne udari.

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.