ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    20. Kolovoz 2021. 21:35

Damnarexx čestitaaaam od srca. Dobrodošao Tom :) Bome je velika beba a zvučiš kao da si mrvicu rodila  Uživajte, mazite se i pazite i nadam se da ćete brzo doma.
    .
    Meni je isto fascinantno kad čujem kako vaši pričaju...i mi smo na prvih 2-3 slova ili ponovi nešto nerazgovjetno al vidim da to baš sve više i više priča...sad već melje po cijele dane xD Je da je većina nekih njegovih riječi al trudi se objasniti što se događa  I zna neke riječi koje ne koristimo svakodnevno al eto upamtio je tipa naočale...kako to smiješno kaže 
    .
    Mi čekamo rezultate testiranja krvi za alergiju pa ćemo vidjeti šta dalje. Isto je bio miran dok su mu vadili iz vene jer sam mu stavila ruku ispred očiju da ne vidi iglu pa je gledao mladu sestru što ga zabavljala hhh
    .
    Zarice i Annika nadam se da će vaše sve proći u redu. Iako kod Zarice mi zvuči da je genetski manji al eto bolje sve provjeriti pa biti miran. Svi smo mi različiti pa tako i malci...imam bratića +35 godina a živi kostur je...oduvijek je bio sitan i bez obzira na pretrage, pripravke, jelo...ma ništa mu ne pomaže...takav je i gotovo. Meni je i buraz bio takav ko mali al je onda u višim razredima buknuo 
    .
    Mrgud dosta si odmarala :P 
    Ajme već pričamo o rođendanima a jučer su bili beeeebe. Kad gledam slike ko da su iz nekog drugog života a ne prije godinu dana xD

PetraB
    21. Kolovoz 2021. 09:02

Jutro!
    Damnarexx cestitam draga 🎉♥️.... Bome si odradila lavovski posao, bravo 😘🤗
    U srijedu smo malo proslavili rockas Magdalenin a u cetvrtak je sa burazom i sogoricom ona otisla na more malo. Bas je cudno bez nje doma 🙈... Al kad vec nismo mogli ove godine na more drago mi je da je bar na par dana otisla. Mm ce moje vozit sljedecu nedjelju na more pa ce ppvest J da se bar jedan dan okupa u moru. Jbg, ova godina je takva. 
    Ja uopce ne znam koliko su cure visoke, nikak ih ulovit 🙈🙈🙈... A kilaza je oko 10 ja mislim.
    Spavaju super, jedu super... Ja vise problema imam s J nego s njima... Opet je krenuo sa ispadima bijesa, zeza s jelom, stalno cendra... Kaos je nastao... Vec tri rjedna ne ide u vrtic jer nas je zvala njegova teta koja je na go, da je bila u vrticu i da je on uzasno tuzan (on je doma govorio da mu se ne svidja taj vrtic u koji su ih prebacili sad prek ljeta al nije bilo nikakve drame da bi mi razmisljali o tome da ga ostavimo doma, tete su mm uvijek rekle da je bilo sve ok) i da nema nikoga iz njegove grupe osim dvije curice a ostalo su bebaci s kojima su spojeni. Tak da smo ga naravno ostavili doma kad vec imam tu mogucnost. Je, kaos je, njemu je dosadnonuzasno, zivciraju ga sestre, van nismo mogli ic jer je bilo sto stupnjeva pa se nadam da je to sve razlog za takvo ponasanje. Ne mogu vjerovati da za neka dva tjedna cure krecu u vrtic 🙈... Nadam se da ce sve biti ok s prilagodbom pa da ja mogu napokon posvetit se trazenju posla. Pun mi je kufer kuce.

url=https://lilypie.com][/url

ifkaminja
    21. Kolovoz 2021. 09:04

Damnarexx čestitam! Baš veeelika beba! 🥰
    Moja je bila 52cm i 4kg, a u sobi s 2 dečkića od po 3kg, izgledala je ko rambo naspram njih 🤭
    Ko da je bilo jučer.. 
    Uživaj! 🥰
    Moja priča dosta, ponavlja, uglavnom skužim kaj hoće reći, ali kad nekaj hoće a ne zna reći a ja ne skužim- to su drame 🥴
    Kaj se tiče psovanja, ja psujem dosta, srećom samo povremeno ponovi zamnom ali to je to. Nadam se da ne bude u vrtiću počela jer bum na razgovoru na tjednoj bazi 😂
    Ajme, uskoro će krenut pripreme za drugi rođendan, pa kud već..
    Kak se približava vrtić, tak polako svo moje razmišljanje kak ću ja to lako- pada u vodu. Imam osjećaj ko da mi dijete kreće na faks u neku drugu državu 😂 Moram se skulirat 🥴
    U pon idemo na more. Jedva čekam. Nadam se da je gotovo s paklenim vrućinama, i da bude ugodnih 25-30.

DeeDee
    21. Kolovoz 2021. 10:03

Evo predugačak komentar, ja cu se ranit 😤😤😤😤😤
    Probam ga odijeliti u dva ili se stvarno neću više nikad javit 😂

[/url

DeeDee

Posljednji pokušaj pisanja komentara, zadnjih valjda 10 puta me izbacilo kad bi stisnula pošalji 😤😤😤😤
    Prvo damnarexx, čestitke, bravo bravo, bome konkretna beba❤️❤️❤️
    Oplakah na ove tvoje manijake koji te spamaju po fejsu, vrištanje, nije ti lako😂😂
    zarice i Annika, držim fige da se sve razriješi čim prije 🤞
    Joj, tipkate skoro kao nekad, ne stignem vas popratiti uopće, pogotovo s ovim izbacivanjem pa me par dana nema od nervoze 🥴
    Mrgud javi kako je prošlo upoznavanje, baš me zanima 😁
    MM je na godišnjem tako da mi zujimo okolo i super nam je, apsolutno ne pratim situaciju ni u zemlji, ni na Zemlji, za potres sam tu pročitala, žao mi je da ste opet morali to prolaziti, užas 😔
    Sretan rođendan Magdaleni, baš ste krasne i onda i sad Petra, popratila sam vas na fejsu 😘😘

[/url

DeeDee

Od ostalih tema, po sjećanju.. Vita je spavala savršeno ali savršeno godinu dana i onda je počela jebuckat, sad smo već mjesecima u fazi da cca jednom tjedno odspava cijelu noć u svom krevetu, ostalo je bar pola kod nas 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ što se hrane tiče, više nije Pero ždero ali manje više uvijek pojede što joj se da, ima dana kad neće ali mene to baš ni najmanje ne stresira, bilo mi je gore kad je u šetnji žicala svakog koga je vidjela da išta jede, i krala mačju hranu potajno 🤦🏼‍♀️😂😂😂 
    ne pripremam joj ništa posebno, nemamo ni mi fiksan raspored obroka, ručak je uvijek nešto kuhano a ostalo rekla bi lavica lovački, jede puno voća.. doručkovat kao ni ja ne želi pa joj na plaži dam bananu, nektarinu, neki keksić ili kupovni biskvit, spas su mi one kašice sokići voćni isto, to sam tek na ljeto otkrila.. ne priča ništa u usporedbi s vašima: mama, tata, nono, nona, baka, Kira, milijun dr tih nepravilnih riječi koje ja razumijem, tipa opa opa za trampolin ili din don za ljuljačku, odgovara isključivo s da ili ne šta god je pitaš a ako joj to ne paše za odgovor povlači mene valjda da ja odgovorim, uglavnom od nekakvih smislenih rečenica ni r. Ja puno psujem, moj stari isto, tako da pokušavam pred njom čim manje jer ako ta krene ponavljati, bit će veselo 🙈
    Razmišljam šta je još bilo za iskomentirat 🤔🤔
    Aha, ona uopće ne jede sama, jede suhe stvari rukama, i ponekad prtlja po tanjuru isto prstićima ali vilica i žlica 0 bodova, sad kad vidim da svi ostali jedu pod normalno, probam to malo potaknut 😳😳
    Tantrumi (prva faza, znam da nije zauvijek nažalost 😁) su prestali skoro pa skroz, jako se lijepo igra s drugom djecom i ful se brzo opusti, gdje god dođe se zaigra u roku odmah. Još zna bit gruba prema sestrični ali puno manje.
    Ostalo sam zaboravila 😃😃😃
    Ifkaminja uživaj na godišnjem, a za vrtić bi i ja dramila, uopće ne znam kako ću kad opet jednom počnem raditi, iako u drugu ruku jedvaaaa čekam 

[/url

Grizli
    21. Kolovoz 2021. 22:35

Jel ikojoj djete doruckuje? Ono bas za pravo kad se digne, obuce da sjedne i jede obrok neki? Moja popije malo mlijeka ili jogurta i to je vrhunac do 11-11.30h ne pita nista onda ko oni zidari krene na kuhanu marendu.

Za govor moja ga melje i melje, al sve sto pocinje sa slovom F ne moze izgovoriti. 🤷‍♀️ Cure kojima klinci jos ne govore puno budite sretne. Nas nekad stvarno usi zabole od nje, a pogotovo od kad pjeva tj pokusava pjevat.🙄 
    I jos jedno pitanje dal zna koja zasto djete pocne hodat na prstima? Jel to beato sta moram pedi ili je faza? M nikad nije osim kad je pocinjala hodat pokusavala na prstima al nikad nije bas hodala na njima. Zadnjih 2-3 dana primjecujem da cesto hoda na prstima bez obzira dal je bosa ili ima nešto na nogama. Samo na plaži hoda normalno po neravnim dijelovima.

PetraB
    22. Kolovoz 2021. 00:39

DeeDee 😘😘
    Grizli evo moji svi prozdrljivci cim ujutro otvore oci traze jest... Aj M sad vec manje al ovo troje ne prestaje mamikat i vuc me za ruke, noge dok na stolu nije nesto od hrane... Curama doslovce cim se spustimo moram uvalit keks u zube da ne cendraju 🤦🏼‍♀️... Spustimo se u prizemlje, palim kuhalo za vodu, pripremam zobene, prelijem sebi nes, njima zobene, popisam se, presvucem ih i tu krece nervoza 🙈🙈🙈 jer one su spremne a ja sad jos moram ici zgnjecit bananu, umijesat jogurt u to i donijet za stol. Nedaj boze da odlucim umjesto jogurta pobacat unutra jabuku, krusku, breskvu jer haloooo to treba gulit, rezat... Ili bozemesacuvaj da smoothie radim za dorucak, a ne, ne... To moze popodne kad vec potrpaju u sebe sto sranja. Al one su i inace toliko prozdrljive da je to strasno. Nema sanse da netko sjedne i jede nesto a da one ne zijevaju ispred. A sitne su za ne povjerovat 😅
    Hodanje na prstima, mislim da u ovoj dobi je to samo faza al ja bi ju opomenula tj svaki put rekla da lijepo hoda 🤷🏻‍♀️... Nemam pojma... Znam da nije dobro kad tak pocnu prohodavat a sad u ovoj dobi nemam pojma. 

url=https://lilypie.com][/url

• Zarica
    22. Kolovoz 2021. 09:32

Kod nas za dorucak izgleda kao kod Petre  Moramo mu puno odvlacit paznju ako zelimo nesto kompliciranije. On mi zna vec u krevetu govorit 'njam njam' dok nisam jos oci otvorila.
    mikio, ni moj mali ne skace. Al nisam bas o tome razmisljala jer nije mu jos zatrebalo Al smislili smo si da cemo ic na trampolin povremeno, djeluje mi da se klinci super tam ispraksaju za akrobacije:D

annika
    22. Kolovoz 2021. 12:12

Ako ćete ih puštati na trampolin, molim vas, samo same unutra dok su tako mali. Bez druge djece. Moj stariji sin je slomio bedrenu kost meni ispred nosa u trampolinu sa 2 i pol godine

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.