ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    22. Kolovoz 2021. 13:01

Da, znam da je opasniji, ali mm ide s malim unutra. Tu u kvartu nas puste s njim. Inace mu nebi dali. I stroga su pravila sto se tice tih kvadranata i djece unutra. Vidla sam klince ko on kaj su prespretni. Vele nam ti koji drze trampolin da krenemo s par minuta i produzujemo.
    Annika, kak se vama dogodila nezgoda? Nekak mi se najgore cine one metalne opruge oko ruba kaj neki trampolini imaju. 

DeeDee
    22. Kolovoz 2021. 14:12

E jebiga a mi baš razmišljamo da kupimo trampolin 🙄🙄
    Znači u zadnje vrijeme kod koga god dođemo imaju taj veliki kućni i to je takva sreća da vam ja to ne mogu opisati. Dok naprimjer tobogane i neke druge sprave manje više ne dozivljava. Navikla se kod susjeda od sveki, mali ima dvije godine i to joj je dečko 🤭 pa po cijele dane sjede u tom trampolinu, dijele si pusice ili se drže za ruke i skakuću, preeesmijesni su. Uglavnom, sad kad god vidi trampolin želi unutra, ali uvijek je ili sama ili s jedno/dvoje male djece i netko nadzire. Prije je samo sjedila pa počela na koljenima polako skakutati, a sad već skače ali dosta oprezno, baš ne divlja. Skače tri minute pa legne i umire od smijeha idućih pet 😃

[/url

Angelly
    22. Kolovoz 2021. 14:51

N uvijek jede dorucak tak negdje oko 9, a dize se oko 7, pol 8. Sto se skakanja tice moze s dvije noge odskocit pol cm 🤪 kad se skoncentrira .

Lavica27
    22. Kolovoz 2021. 15:00

Grizli jesi me nasmijala hahah ako te sad bole idi sretno tam 3.5-4 kad Ce ti objasnjavat 804 puta na dan neku banalnost kao da je najbitnija stvar na svijetu uz zahtijevanje pune pozornosti (plus 330 mama mama mama mama)🙈
    Ajme Annika zvuci bolno. Moja je dobila trampolin za 2.rodjendan i s nekih 3god su se ona i mala frendica tak jako skucale da sam joj jedva krv zaustavila. Malog ne zanima trampolin uopce,sto se cudim jer je kamikaza po zanimanju.
    Sto se tice dorucka identicno kao kod Petre,moram mu odvlacit pozornost jer je drama odmah da hoce dorucak.

Grizli
    22. Kolovoz 2021. 15:18

Annika 😳😳😳 uzas! Meni su trampolini opasnost na vidiku odmah! Sestra ima u dvoristu veliki i pustila ju par puta unutra sa necakom al on sjedi kraj nje, ne da skace jer je on ipak ogroman malac od 160cm i 60kg pa pazi na nju, al nije mi bas drago.
    Losa tako hoda i kad je skroz bosa cak i bez carapa.
    Probat cu je upozoravat da lijepo hoda. Tnx na savjetima cure.
    A dorucak znaci ima od jedne do druge krajnosti. Vidjet cemo kako ce sad u jaslicama to funkcionirati.
    DeeDee moja isto voli slat puse drugima, a ko joj se jako svidi dodje kod njega/nje pa pomazi rukom i kaze djagi. 
    Lavice 😭😭 znaci predlazes da oglušim kroz 1.5-2 godine 😂

DeeDee
    22. Kolovoz 2021. 15:51

LoSa samo Bobo kako ga zove jer ne zna ime izgovorit, druge ne zavodi 🤣🤣
    Ako je neki drugi dečkić proba zagrliti ga odguruje, presmiješno. Kad se opusti i zaigra počne i ona kao M maziti drugu djecu po ruci ili glavi, ali samo curice. A svim starijim / većim curicama odmah daje ruku i kao ajde, idemo nekamo. Neki dan je od plaže do kuće hodala tako držeći se za ruku s curicom koju je prvi put vidjela, naravno uz mene i mamu od male ali ono, odu one, frajerice.. lavice savjet za oglušit je top, bas smo komentirali jutros u vožnji, šta će tek bit kad propriča za pravo, iovako se ne gasi na ovom svom jeziku👌😂

[/url

MaRe
    22. Kolovoz 2021. 17:18

Nisam ni znala da je trampolin takva opasnost...moji ga nagodinu planiraju kupiti al dobro nemam djece u blizini pa ce biti sam sa mnom ili mm.
    .
    Grizli rekla bi da je hod na prstima sasvim normalna pojava...sad malo malo skuze nesto novo pa to furaju i isprobavaju....ja se sjecam da dok sam bila mala mi to bilo fora tako hodat ko balerina 😁
    .
    Moj je skuzio pljuvanje 🙈🙈 i koliko god mu govorila ne i da to ne radi samo pljuje kad se sjeti...presmijesan je...ne moze puno pljunut al se trudi 🤣🤣 Ili radi one balončiće od sline....ili pak mrda glavom lijevo desno ili se okrece da mu se zavrti 🙄 Tog se svega sjecam da sam i ja radila pa mu ne branim...normalno je da isprobava sta moze.
    .
    Doručkuje oko 10...kad se probudi dobije bocu(obicno kravlje mlijeko).
    .
    Losa 🤣🤣🤣 pa mala odmah presla na starije 😁

• Zarica
    22. Kolovoz 2021. 21:43

joj Mare, moj je jedan dan skuzio to da mu se zavrti kad se dugo vrti u krug. Znaci padao po svuda i nije htio prestat, umirao od smijeha. Na srecu nije mu uslo u naviku.
    e mikio, probali smo sad skakat da vidim kak mu ide. Pa to je presmijesno Kao priprema, pa u cucanj, pa skok, a obje noge ko zalijepljene za pod

• Zarica
    22. Kolovoz 2021. 21:44

mrgud, daj nam ispricaj o tom fatalnom susretu Jel malac bolje spava sada? 

annika
    23. Kolovoz 2021. 00:16

On nije ni poskočio nego je stajao na trampolinu, kraj njega seka skočila, on odskočio i sjeo si na nogu- spiralni lom bedrene kosti, operacija, 2 tjedna bolnice, 2 mjeseca gipsa od prsa do nožnih prstiju i terapije gdje je učio hodati nakon toga. Šef dječje kirurgije nam je rekao da bi on trampolin zakonom zabranio. 
    M isto hoda nekad na prstima, hoda i unatrag nekad. 

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.