ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    28. Kolovoz 2021. 18:30

Grizli ja probala i vratila ju nazad 🤣🤣🤣 Nekome mozda funkcionira al ja svog nisam uopce mogla natjerati ni na dnevno ni na nocno spavanje jer nije htio ostati u kreveticu. Bit ce u njemu dokle god stane 🤣🤣🤣
    .
    Od kolegice mala je ko nasi i bez problema je u svojoj sobi u niskom krevetu...al ona svuda zaspi kad treba spavati a ovaj moj je navikao samo u kreveticu tako da nam zasad to ne pase.

ifkaminja
    28. Kolovoz 2021. 20:24

Cure, jel ko zna di ima za kupiti onaj 3u1 stolić/stolica/ hranilica? 
    I, ak ko ima, a da nije zadovoljna, molim recenziju 😂
    Imam onu stolicu/sjedalicu koja se prišerafi za stol, ali mi to više nije opcija. A htjela bi da bude s nama za stolom, znači povišeno. Usput, trebam i malu stolicu za nju, pa sam mislila sve to riješiti odjednom, pa mi je to palo na pamet.

DeeDee
    29. Kolovoz 2021. 09:33

Mikio hlaaaadno je za pop...
    Preko noći se spustila temperatura ful, baš je za duge hlače a većinu dana i deblju dugu majicu, najavljuju da Ce bit još malo ljeta ali trenutno je prava pravcata jesen.

[/url

ifkaminja
    29. Kolovoz 2021. 10:11

Hvala mikio!
    I super za info da možda u Z ima Sinsay sa dječjim robom!

• Zarica
    29. Kolovoz 2021. 12:14

ja bila u Z centru. Prvo na kaj smo naletili zohar nasred ljekarne Vidla sam da izmedju ostalog pise Kids na ulazu u Sinsay tak da pretpostavljam da ima i djecji. Meni je inace centar bas dobar bez obzira kaj svi seru po njemu. Nebi ga tam gradila, al sad kad je vec tu... Za razliku od svih drugih centara moze se izaci van na kavu a ostati unutar centra na nacin da ima hrpu prostora za djecu da se istrce, pentraju naokolo itd. Malo mi fali nekog zelenila, al to je to. Ima i pepco, wohoo:)
    Nama je odgovarao kindac bez stranice. Al nas mali se ionako uspavljuje u nasem krevetu tak da nemamo s tim djelom problema. 
    Isto koristimo ikeinu kao stolac uz stol i to nam je pravi pogodak bio. Planiram kupit mali stolac i stolice kad nagovorim muza :D i onaj stolac za kuhinju da moze kuhat sa mnom osim na podu. A naslonjac mu je top od kad ga ima od proslog rodjendana. Kad smo se vratili s mora prvo sto je napravio je malo se zavalio u njega

• mom12
    29. Kolovoz 2021. 17:22

Pozdrav cure...citam vas 10 dana i tek sad procitala zaostatke...😅😅😅....
    Meni je ljeto proslo prebrzo a nista posebno nisam radila niti di bila🤪🤪🤪....
    Moja sve zivo ponavlja...svaku rijec...a glavna fora joj je ujutro kad se probudi kaze boze sacuvaj al na njen jezik😅😅😅....i dode meni i pomazi me i kaze dobra si🤣🤣  ..
    Sta se tice vrtica ne zanima me s kim je i di je samo da ide😄😄😄...nek se druzi i nek je tete malo dovedu u red😵😵😵....
    Stvarno je zivahna penje se sve otvara nezz ni ja sta vise....al opet kad ja podignem glas ili kazem ne dozivi me....
    Al imamo problem nece nove patike i cipele da obuje...izgleda da cemo jos dugo bit u staroj ljetnoj kolekciji🤯🤯....jel ima koja mama da da savjet kako to rjesit

MaRe
    29. Kolovoz 2021. 20:30

Mom opasna je...dobra si 🤣🤣🤣🤣 Ta njihova ljubav i iskazivanje 🥰🥰🥰🥰 moj mi samo puse salje,pa me grli i onako čvrsto zagrli..dode mi da se rastopim po podu 🥰🥰
    Ja probleme s obucom rijesim tako da cim nesto novo kupim staro ide na pranje i u kutiju na ormar 🤣 Daleko od ociju daleko od srca....inace kad vidi stare tenisice nece nove obuci.

Grizli
    29. Kolovoz 2021. 22:10

DeeDee ahahhaha samo sam cekala da se ti javis, tocno sam imala predosjecaj da ces i ti rec da je hladno vec.
    .
    Za čizmice i mene zanima di ih kupiti. Najavile nam tete da ce nam vjerojatno tokom zime trebat i sad neznam di uzet i kakve. Pa ako koja ima kakav prijedlog - pratim... Nama ne trebaju ja mislim nrke ekstra fudrane.
    .
    Stare cipele kod nas pojede noc. 🙈 Navecer ih spremi, ujutro na njihovom mjestu budu druge. Stare u zadnje vrijeme bacam jer to sto napravi od cipela ne sluzi vise nicemu i nikome.
    .
    M obozava svoj mali stolic i stolice. Kupili u Plodinama kad su bili. Svasta radi za tim stolicem, nekad i jede marendu.
    .
    Upozorenje ako se dvoumite dat djeci pečate... Nemojte dok ne navrse 18 godina je moja preporuka! Sve nam ispecatirala sa onim nekima u raznim bojama iz tedija. Doslo mi da placem, a taman pofarbali zidove. 😭

mrgud_zg
    29. Kolovoz 2021. 22:58

Hello ženske! Evo završilo i naše ljeto, mali odradio 5 tjedana mora u komadu, ako zbrojimo i ono u 6 mj, malo više od 2 mjeseca ove sezone 😎. Nije loše za jednog purgera 🤭. 
    Osim tog odradili smo i prvu crijevnu virozu 😫, srećom trajalo je 3 dana i nije uključivala temp i povracanje pa nas doktori nisu ni doživjeli preozbiljno 🙄 ali dobro, i to je prošlo, fala bogu da nije još i pocetak vrtića poremetilo 🤪
    Mikio ja potvrđujem da je došla jesen. Mi smo ovaj tjedan bili na Cresu, zadnje smo se kupali u četvrtak ali bura je faaakat rashladila more 😒. Mene najviše čudi kaj je tolko zahladilo, obicno je po ljetu pljusak pa vruće, ovo sad je fkt i previše kiše i prehladno 🤦 držim ti fige s obzirom da idete na Krk, jer ovi moji koji su na Hvaru kažu da je tamo i dalje ljeto, tak da vjerujem da je i kod lavice...
    Lavice jel to nespavanja možda ima veze s promjenom ambijenta? Evo kod nas zadnje 2 noći od povratka u Zagreb takvi kaosi da se to Neda prepričati. Danas smo krenuli na spavanje u 8 a zaspao je u 10:15. Od toga je dio vremena proveo na podu pred vratima i plakao jer je htio van sobe. Ja kao nisam nikad htjela probat cio metodu dok je bio mali ali sad fakat razmišljam o tome. Ovo ne ide na bolje. Ok nije uvijek uspavljivanje kaos al noći i dalje jesu 😫🙄🙄🤦
    Nego, jel ima netko od vitapura my first pillow? Mali kad dođe k nama i krevet obožava moj jastuk, pa bij kupila njegov. Sad je na kao 40% popusta. Vidla sam da je kroz ljeto bio i 1+1 gratis ali nisam reagirala,..

MaRe
    29. Kolovoz 2021. 23:50

Mrgud to mali zeli nazad na slobodu i na more 🤭🤭
    Imamo mi...evo bas uzela zadnji dan akcije..slucajno naletjela na to...uzela njemu taj i sebi klasicni od lavande gratis..ja sam zasad zadovoljna al mali mi ne zna reci 🤣🤷‍♀️ Al zasad se jos nije okrenuo naglavacke nego lijepo spava na jastuku a meni daje neku utjehu sto je eto kao dizajniran za djecu xD

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.