Damnarexx je da...brzo mi zaboravimo taj početak kako je tezak...sve te neprospavane nocu,bolne grudi,borba sa dojenjem....izdajanje. Kad se samo sjetim da sam jedno vrijeme se dizala po noci prije nego se on probudi kako bi izdajala da gospodin ne spava sa sisom u ustima 🤣🤣🙈 Al svejedno kad sam vidjela onu preslatku slikicu na insta odmah sam pozeljela taku malu bebicu 🥰🥰🥰🥰
.
Grizli ovo za vrtic...ajme meni debilana teska...sta si oni misle da imaju pravo preporuciti s kime ce se dijete druziti...pa jbt moze se od bilo kog pokupit -.-
.
Dal samo ja ne volim parkove i izbjegavam druge (nepoznate) mame? Mi gledamo di nema nikog ili da je jedno-dvoje 🤣 Imam u krugu 4-5 parkica pa mogu birati. Nek se djeca druze al ne moramo i mi mame xD
Da,da mi slušamo Bartolita i te spanjolske sad...kad zeli gledati samo donese mobitel i vice kukuuu 🤣🤣🤣 Vecinom samo lista i nista ne pogleda/poslusa do kraja al ima jedna ultra debilna stvar koja mu je zanimljiva...kad nadem link postavit cu...kosa mi se digne kad to cujem.
.
Ja cekam Sinsay da stigne...nadam se sutra...98 sam uzela pa sad cekam da vidim kako ce biti s veličinom posto i 86 i 92 mu malo. Bodiji su mu koliko toliko ok u duzinu al rukavi svi 2 cm kraci.Hlace sve uske 🤣
Sinsay je nama bio bas uski kad je ono jednom davno bio buckastiji. Od tada ga nismo ni uzimali. A meni se cini da mi se sva robica malo smanji u susilici, al i dalje ne namjeravam odradjivati posao bez nje :P
Ja bas volim da bude popunjen park. Onda si mali uvijek nadje ekipicu za igru. A i ja volim pocaskat s roditeljima, a mm jos vise
Je da...Sinsay ima uze modele...zato uvijek tam uzmem broj vece pa nam nekako na taman bude. Jedino sad sto sam zadnje par bodija narucila to je bilo bas za fit bebe 🤣 tj.klince jer nisu vise bebe 😭😭
Btw sta kazete na ovaj njihov lazni popust? Reklamiraju ko fol akciju a zapravo je cijena robice ista ko i prije famozne akcije 🤔🙄 Znam jer sam duze vrijeme gledala neke artikle i odgađala kupnju do jeseni.
Losa jesi vrecu u C&A uzela ili? Ja cu zimsku definitivno 120 uzeti...sad sam se zeznula s manjom jer mi je izgledala ogromno xD Ocito ne shvaćam da mi je dijete vec toliko veliko. Sad su vec pravi mali dječaci 😭😍
.
Evo one grozne pjesme sto sluša https://youtu.be/pifBpLAun6U
Zeludac mi se triput okrene kad to cujem 🙈🙈🙈
.
Neki dan smo spominjale hodanje na prstima i jucer vidim moja balerina hoda po kuci na prstima 🤣🤣🤣
.
Ajme kak je zahladilo...prosli tjedan nisam klimu gasila a sad bi mogla na grijanje okrenuti 🙄
Pečem kiflice da se ugrijem 🐷
Mikio ako te imalo tjesi M nosi haljinice bez rukava 68/74, ko dopicnjak 🙈 al joj bas ne padaju sa ramena.
Nama je i dalje c&a zakon ko krojen po njoj da je. Tu i tamo su im komadi koji joj ne pasu al vecina joj super. H&m zakon su nam hlacice koje imaju onaj gumb i lastik za stisnut. Najgore mi kad jw između broja kao recimo sad 85cm visoka, 86 joj kratak, a 92 sirok, al rađe biram da joj malo siroko pa pofrknem nego da joj kratko.
Mi vrecu tanku vec aktiviralo za spavanje.
.
Nego kakve pidzame planirate sada uzet one od komada bez nogu ili klasicne od dva dijela hlace/maja? Ja si mislim da mi mozda ove od dva dijela sad prakticnije.
Mare mi nasli Bartolito na engelskom 🤔 ne na spanjolskom?! A ova nova pjesma ako je ikad nađe stavit cu na nju onu roditeljsku zastitu. 🙈 Btw bas moja prestala hodat na prstima. Tako da zbilja je ocito neka faza.
Grizli evo spanjolska verzija https://youtu.be/4ShOpJPHRxA
A poslije nje odmah prebaci na druge spanjolske 😁😄 nek dijete uci jezike hahahah
.
Spava sad kak je zahladilo u ljetnoj vreci i jednodjelnoj pidzami....ja cu mu oblacit i jednodijelne i dvodjelne :)
Dvodjelne ima odavno pa onda kako koju zgrabim. U kuci je zasad ok temp al ako ovako potraje jos koji dan morat cemo nalozit vatricu.
Hej, ja se nikako javiti.. T je ovaj tjedan bio sam u vrtiću, od ponedjeljka ostaje i na spavanju ☺️. Mene u četvrtak nije htio ni pogledat kad sam ga dovela, ja mu kažem daj mami pusu, veli on meni ne,ne, papa.. jučer smo bili na jednoj lokalnoj manifestaciji, kad je on vidio dječicu iz vrtića i tek kod njih, curice grli,ljubi, mame se smiju.. on jedino gospodin neće sam jest, jedan dan da pa narednih tjedan neće. To me najviše izluđuje. LoSa kod nas u blizini nema takvog uzrasta kao što su naši, bar kod nas u selu, ima samo par djece i jedna mala beba od 4 mj. Mi obično svakih par dana idemo u najbliži grad na igralište, onda je tamo urnebes 🤣 Grizli kod nas ima samo dvije skupine u vrtiću, jedna mješovita od 1 do 4 godine i druga od 4 do 6 tj predškolski uzrast. T je u ovoj prvoj, neki dan imali sastanak, čuvati će ga moja daljnja sestrična, zarotirali su tete iz skupina. Ravnateljica čak rekla da bi se djeca trebala što više socijalizirati i van vrtića, nikakve zabrane. Jedino ne smijemo unutra po njega i kad ga dovozimo.
Što se ribice tiče, h&m nosi 92, Lidl 86/92, Pepco 98, Sinsay 98.. baš se vidi da su neke veličine veće od drugih. Sinsay mi je nakako uži, zarice i ja ne dam sušilicu nikome 🤭
Mikio da odmah ne zaboravim,mi smo na moru. More je cak toplo,osobno toplije nego kad smo bili pocetkom. 7mj. Padala je kiša jucer dio dana i danas al smo nasli zanimaciju. I nije hladno kao doma cak i kad je kisa, malo grune sunce pa opet kisa pa je ok.Duge hlace i kratka majica,eventualno nabacit gore neku jaknicu ako zapuse.jutros se kupali oko 10 a od 7-9 lijevala kisa.
.
Mi smo bili u utorak na cijepljenju onom s 18mj, cak nije ni plakao tada,nit je bila oteklina ali otkad smo dosli tu egzorcizam za spavanje. Osim ako ne zaspi u kolicima. I generalno je nervozniji,place zbog svake gluposti. Bas sam se zabrinula jucer ga sat vremena nosača da zaspi,a inace boca,kinderbet i izadjem iz sobe. Vidjet ćemo kad se vratimo doma. Ima 89cm i 13kg. Mi smo na 92 broju, al vidim i njemu i kceri duge hlace sve kratke. Bankrot svaka 2-3 mj🤦
.
Grizli ova ravnateljica je hit. Mozda da joj kazes da zbog korone ne bi ni ti s njom trebala komunicirat 🤦😂 Boze od ove korone poplava idiota majke mi.
.
Bilo koja ŽMK park majka koja nameće fiks ideje je teska kompleksasica. Samo produzis kraj takve. Il' joj bacas kontre pa gledas kak se pjeni.
Mikio ja ti necu davat svoje misljenje o temp mora jer meni je ledeno cak i u 8 mj bilo 🙈. Za vrijeme kod nas sad od 10 do 18h duge tajice i gore bodij ili maja kratkih, ujutro i predvecer jos joj stavim tanku maju dugih ako je vedro, ako je bura ili kisa onda maju od trenerke gore. I obuca zatvorena sa carapicama. More nas ne bude vise vidilo spremili vec stvari za more jer kad sa balkona vidim da je tamno plavo aj ciao kupanje.
Neznam di je Lavica ma moru al meni na Krku uvijek hladna voda tako da se ja osobno ne bi kupala, al vi ste navikli na hladnije pa mozda vam i bude dobro. 😁
.
Koja je bila rekla da je skinula stranicu od krevetica? Jel funkcionira to sad za njih
Sortiraj odgovore
Najstariji