ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    19. Kolovoz 2021. 15:30

Annika sestro po nespavanju 😉 ja sam mislila da je to puno češće da djeca loše spavaju ali očito u populaciji foruma sve neka superspqvajuca djeca. Zavidim vam svima 🙈
    Ajme cure ovi pregledi baš ne zvuče lijepo 😬. Držim vam svima fige da ipak svi nalazi budu ok. Baš mi je čudno to da je 10 kila premalo, kad gledaš sve neke prosječne tablice po netu, to bi trebalo bit skroz ok. Ali naravno da ko prati djecu zna najbolje i uvijek bolje provjerit. Mi za mj dana idemo u Klaićevu na testiranje za alergije i već mi je muka 😒
    E cure iz zg, jeste predale potvrdu u prihodima za vrtić za izračun cijene? Ja skinula s egradanina svoju i mm i ne znam dal' se sve sve zbraja minus porez? U vrtiću je ekipa iz računovodstva još na godišnjem pa to još nisam išla predati...

• Zarica
    19. Kolovoz 2021. 19:50

pricala sam malo s ljudima pa mislim da sam ja nesto krivo cula. Teta je govorila o rendgenu kostiju kroz saku, a ja sam cula kost i srz iz toga jer me mali vukao sa strane. Tak da ovo je ok:)
    Inace pogledala sam tu vasu medo brundo pjesmu. Bas je friki :P Moj voli pjesmu o medi i zum zum boc boc, tako nesto. I neka pauk u kadi je sad aktualna, ne znam di ju je muz iskopao. 

• Zarica
    19. Kolovoz 2021. 20:00

Mrgud, ja nikak da se trgnem oko toga i primim se te dokumentacije. Znam da zadnji put nisam imala pojma sto se di gleda, al skuzila sam da ionak spadamo u onu najskuplju skupinu pa mi je tajnica u vrticu rekla da samo napisem bilo koju cifru iznad granice jer u tom slucaju te nitko nis ne pita. 

• Zarica
    19. Kolovoz 2021. 20:05

Losa, bas vidim dosta djecice u kvartu da budu u parku bosi ili u tim bajka papucicama. Tak da ga sad i mi znamo skinut bosog u parkicu kad vidimo da smo na mjestu di je to in :D Al za vrtic uzimamo cvrste od kad je prohodao jer bas to sto kazes, ne znam di ce sve tamo morati u slapama. 

Lorena94
    19. Kolovoz 2021. 22:06

Zarice bude to sve ok, samo napravite sve pretrage bar bih i ja tako.. T je stalno bos, tete u vrtiću rekle isto tvrđi džon za njih, poslije može i nešto kao kroksice, smijale se jer se on stalno izuva i hoda bos, te ne mogu vjerovati da po svim podligam može tako hodati.. .Annika i vi isto, da budete mirne obje! Mrgud, T je koma zadnjih mj dana, milijun buđenja, ne pamtim kad je zadnju noć odspavao duže od 2 h u komadu, sinoć 162583994 buđenje, penjanje po meni da bi mm rekao ujutro pa jel se nisi naspavala baš je bio dobar!? U top sam ga htjela spakirati. Losa mi kad smo išli na hitnu rekli jedan roditelj, ja ga vodila i na RTG nitko me ništa nije pitao, niti dal' sam trudna a bome ni potpisala nikakvu izjavu.  

• Lala27
    19. Kolovoz 2021. 22:23

Lavice Hvala. Već mu je bolje danas, nema puno tog osipa, čak skoro nikako, nema više ni temperaturu, pa mislim da ide na bolje. 

On napokon lijepo spava, možda zadnja 2 mjeseca. Prije se budio stalno, a od kako ga ne dojim počeo je mnogo bolje i evo sad prespava noć, eventualno se jednom budi da ide na wc ili traži vodu. 

Težak je oko 11.5 kg, a visok 84 cm. Dosta je izbirljiv sa hranom. 

Za koji dan prvi put leti avionom. Nadam se lijepom iskustvu 😆 .

Mikio Psuje li N? 😅 Budući da puno priča kao i moj A, a on je i dosta psovki zapamtio

Damnarexx 🌺
    20. Kolovoz 2021. 07:48

Evo samo da se javim, sinoc u 20.30h dosao je Tom🥳 8 dana kasnio. 4000g i 55cm, svi se cudili od kuda je to izaslo iz mene tako sitne🤭
    Babica me cuvala pa sam mrvicu popucala na starom rezu, i imam pokoji unutarnji. Bas sam zahvalna na tome. I to je to...tu na Sv Duhu je zesca ludnica i guzva, jucer u jednoj smjeni 8 beba. Nas 4 plus bebe smjestili u nek mali sobicak na odjelu cuvanja trudnoce. 🤦 Katastrofa. Wc na kraju hodnika...

mrgud_zg
    20. Kolovoz 2021. 07:52

Damnarex ceeeestitam ti od srca 🥳🥳🥳🥳❤️ super da je sve dobro prošlo i da što prije idete doma 😉💪 dobrodošao Tom 🥳🥳🥳🥳👶

Lorena94
    20. Kolovoz 2021. 08:57

Dammnarex čestitam od srca! Nek je živ i zdrav! 🎉🎉🎉🎉🥰🥰🥰

annika
    20. Kolovoz 2021. 09:38

Damnarexx čestitke od srca. Dobrodošao Tom 
    MikiO ne trebaš se ti brinuti oko N visine težine, ona cijelo vrijeme napreduje proporcionalno. Kod nas je problem što je ta konstipacija povezana sa nejelom i slabijim prirastom,  primarni cilj je uvrzati crijeva i da se krivulja malo pomakne prema gore, ništa drugo. On dok se pati sa stolicom neće ni jesti dobro pa neće ni napredovati koliko bi mogao.
    Zarica ja mislim da si krivo razumjela da, rentgenom šake oni utvrdjuju starost kostiju i to treba endokrinologu da utvrdi prati li razvoj koštanog sustava kronološku dob.

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.