ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    17. Kolovoz 2021. 13:16

Petra drago mi da  ste dobro...kod vas sad nikako mir..dobro je dok nema vecih šteta. Ja ni ne čitam/gledam vise vijesti pa ni nemam pojma sta se događa u svijetu 🙈 i bolje mi je tako...sve sama crna kronika. Sretan ročkas M unaprijed i nek uziva malo sama 🤭 
    .
    Mikio stavim mu ono oko vrata sto ima tobolac da tamo curi juha i krpu na krilo...onda on pokusava sam sa zlicom i svaku drugu trecu i pogodi 🤣 a ako bas ne ide onda dok on pokusavaa ja ga sa strane nahranim 🤭
    .
    Moj je nasao nekog pijetla...Bartolito se zove pjesmica...i samo to vrti 🤣🤣🤣 Al fora je pa zajedno pjevusimo...on imitira zivotinje.
    .
    Ne sjecam se jesam pisala al pitala sam tu za Baby love pelene...narucili smo probno i dobre su nam tako da sam sad uzela zalihe za jedno dva mjeseca 🤭🤭 Dns dok je dostavljac donio jedva sam unijela kutijetinu od DM-a 🤣🤣🤣

MaRe
    17. Kolovoz 2021. 14:07

miki0

A nis, dala bum joj da proljeva juhu 🙄 ima i ona tetru u krilu i partlek sa depom al nekak uvijek ta hrana zavrsi svugdje osim na tome…

Ne znam dal ti N dozvoli ali usmjeravaj joj ti ruku dok jede...to kod nas pali dok ne skuži kako ide. Iako bi možda trebala dopustit nered ne mogu hahahahha 
    Od osobe koja je čistila jednom u sto godina postala sam čistunac koji samo nešto riba, čisti, pere xD 
    Smijala sam se Grizli i peglanju a sad i meni to postala uživancija i odmor za živce...pustim si Netflix i pići :) 

MaRe
    17. Kolovoz 2021. 14:20

Od ovog lika ću doći do 100 kila...samo nešto pečem od tamo 
     Ovo smo danas isprobali...naravno da sam napravila duplo kako je rekao u videu jer smo prvu turu više od pola pojeli mali i ja pa mužu ništa ne bi ostalo. Jednostavno i brzo :) Btw ja pečem sve muffine u onim silikonskim posudicam iz lidla i super su :) 
    https://sasina-kuhinja.com/videorecepti/za-iznenadne-goste-3-dio-video

• Zarica
    17. Kolovoz 2021. 17:48

Annika, jeste bili vi danas u Heleni, ako sam dobro zapamtila? Kak je bilo na pregledu? 

Grizli
    17. Kolovoz 2021. 19:24

Mikio m bira robu, cipele, hranu... Zene sta rec. Moja kad smo imali proslavu firme nije htjela obuc nista nego haljinu od proslog ljeta koja joj je bila na knap. Velicina 68,ostalno nosi 86/92 mos mislit. Jaa kupil lijepu sarenu, al ni cuti. Ponudila joj 10 drugih nista tu izvukla iz neke ladice ja zab spremiti i samo u njoj htjela.
    I da isto kad nece jest stavim ju na nasu stolicu i jede, nece jastuk, ne vidi sto je u tanjuru pa često tanjur stavim u krilo joj i nek prlja. A po novom pristaje jesti na malom stolu i stolici sto ima za crtanje.
    Mare 😂😂😂😂 mene peglanje i dalje full opusta, al uz glazbu i neku cugu ili kavu ovisi o domaba dana kad to radim. 

Damnarexx 🌺
    18. Kolovoz 2021. 07:54

Da sam u normalnom stanju, definitivno bi i mi isli po bazenima...al ove godine je to preskoceno.
    Pozdrav 41tt🤦 ne mogu vjerovati😂 on koda je zaljepljen i nece pa nece van. Za vikend najvjerojatnije indukcija, ako ne izadje sam prije. 

mrgud_zg
    18. Kolovoz 2021. 08:05

Petra vjerujem da vam je potres bio grozan jer je meni bio užasan, baš se treslo.
    Kaj se hrane tiče, moj već fkt jako dugo sam jede, s tim da kad je određena hrana mu pomažem sa strane, juhe ugl jedemo guste, a bistre još dosta prolijeva. Baš me zanima kak to izgleda u jaslicama jer na jelovniku baš gledam da imaju 3 dana tjedno rijetke juhe i 2 dana varivo. Bumo vidjeli.. 
    Imam ja pitanje za vas, jel ima još koje dijete da se budi hrpu puta kroz noć? 🤦 Ja sam sve nade polagala u ovaj period kad je mali ostao s mužem ali niš od toga 🙄. I dalje je to nekad 1 a nekad 4 puta. I obično uvijek završi tak da ovaj inzistira da dođe k njemu u krevet. 😫 
    A jel vaši klinci i dalje spavaju u kinderbetima? Ja intenzivno razmišljam maknut jednu stranicu pa stavit imamo ko onu malu ogradu. Pa ako već neće spavat da se ne moram ja sto puta dignut i nosit ga 🙈 znam da to nije baš rješenje ali jbg..

MaRe
    18. Kolovoz 2021. 12:16

Damnarexx bas jucer il kad gledam postavljas video...reko ona je jos u komadu 🙈 Malome se sviđa unutra 🤭 Nadam se da neće tako zezati i kad bude trebao krenut van. Jel visoko il nisko? Jesi se sta jos otvorila il i dalje isto?
    Mrgud ja sam imala propali eksperiment s micanjem ogradice od krevetića jer ga onda nisam mogla zadrzati u njemu 🤣🤣 Znaci dnevno spavanje kako kad...u razdoblju od pola 12 do 1 ga samo stavim i onda se vrti i mrda dok ne zaspi...isto tako i navecer je u 8 vec u krevetiću,dobije bocu i onda kad zaspi zaspi....ali je miran i on a i ja 🤭 A dok sam tih dva dana bila bez ogradice bilo ga je svuda...tako da ne hvala...samo nek on jos bude u "kavezu".

annika
    18. Kolovoz 2021. 13:34

Damnarexx ja držim fige da ide prije indukcije, da bude brzo 
    Zarica da, bili jučer u Heleni. Lijena crijeva i moramo raditi na tome da se probava  ubrza. Napravili i testpve na alergije pa čekamo nalaze. Prirast na težini i rast u visinu su se usporili znatno- 83 cm i 10,300- s tim da je u mjesec dana dobio skoro 500 gr kad sam ja doslovno nakuhavala kao manijak i samo se bavila njegovim jelom. S težimpm je na donjoj granici  Kad krene škola, to tako neće ići. Tako da posla ima, na portalaku moramo biti minimalno 2 mjeseca pa ćemo vidjeti dalje. Dr je super, pripremite ako imate negdje zapisano koliko je bio dug i težak s godinu dana, itd. Tako neke info 
    Taj spot Medu brundu mrzim iz dna duše već dugi niz godina 
    M spava sa mnom i budi se većinu noći bar jednom i onda se pentra po meni

[iimg]

• Zarica
    18. Kolovoz 2021. 14:09

Annika, sto mislis s time da morate biti na portalaku? Hoce li vas sada pratiti? Morat cu razmislit kolko je otprilike kad imao jer moja pedica to nikad nije pedantno mjerila, a nama doma svaki put nesto drugacije ispadalo...
    Mrgud, ja sam dugo imala maknutu tu stranicu i bila bi i dalje spustena da mogu kinderbet dovoljno priblizit krevetu. Al sad imamo novi krevet koji je malo drugaciji. Nama je to bilo ok, kad bi se mali probudio samo bi ga povukla kod nas. No on se sada isto manje budi, mozda 1x, 2x i to trazi vode tako da je ona uvijek pored kinderbeta. I onda nastavi spavati i to cesto tako da se samo baci nazad. Ako pak zeli doci k nama u krevet uzmem ga.
    Kaj se tice hranjenja imamo sad onu Ikeinu koja se pokazala kao pravi pogodak, i ona mu sluzi kao visoki stolac za stolom. Pladanj koristimo samo ako nosimo hranilicu vani. Jede sve juhe, guste, tekuce kaj god. I sam jede od kad je imao cca godinu i dva mjeseca. Bas neda nikom da ga hrani. Zmaze uvijek i sebe i sve oko sebe, al prvenstveno jer osim kaj voli jest, voli se i igrat s hranom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.