ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    14. Kolovoz 2021. 22:32

Buggy board ti se to zove. Bojim se da je prenestasna jos za buggy,tamo za 6 mj... Al ja mjerim prema svom N koji je 200 na sat.

MaRe
    15. Kolovoz 2021. 09:34

Tnx za ideje za jelo...Zarice bravo za pohani kruh,to sam obozavala a totalno sam na to zaboravili...kruh i caj..di ces bolje :) 
    .
    Jednom smo pricale o dezicima...ja sam bila u onoj skupini sto nista ne pomaze a nema sta nisam isprobala i sad neki dan u DM-u slucajno uzmem Dove...pise da je novi..Antibacterial odor protect..plavo pakiranje. Znaci zakon je...naspricam se i drzi cak i kad se oznojim i mirisi i dalje a prije bi mi se to sve pomijesalo  🙈🙈
    Koristim ga nekih tjedan dana i napokon vise ne moram mijenjati 2 majice dnevno. 
    .
    Mrgud uzivaj sama 😁 Ja isto kontam da bi mi prvi dan-dva malo teze bilo a poslije bi se opustila...u dobrim je rukama.
    .
    Mi smo napokon rijesili bajs i sad se svaki dan idemo voziti...mali uziva i miran je a i meni dobro dode rekreacija 😁 I valjda se umori jer mi je poceo do pola 9 spavati ujutro 🤣

Grizli
    15. Kolovoz 2021. 14:03

Zenska jeste kupile koja cipele/papuce nesto od Superfit za klince?
    M se vozila kratko na tom buggy board od frendova i bilo joj fora, al vidila sam da imaju i neke na kojima djete sjedi pa bi mozda to za manje bila bolja fora.

Valkris
    15. Kolovoz 2021. 16:28

Lavica27

Zezam me forum al vas citam redovito. Moj ima sto guralica, tricikla,smart trajkova i sve to voli,samo je preko noci prokuzio,sad vozi i bicikl bez pedala…
    Napokon su nas prestali maltretirati u vrticu s logopedija,defektolozima i ostalim fiks idejama dijagnoza na finjaka i rekli da se jako promjenio i da je sve super (govor,slusanje, razvoj). Bili smo kod zubara prekjucer prvi put, fale mu jos dvije trojke i to je to :)
    Petra kako voznja?
    Damnarexx divan vam je stan! Drzim fige za porod, but Ce ovo velik korak za E al cesto su oni puno sposobniji nego mi mislimo.
    Zarica ovo mi zvuci nevjerojatno totalno za divlje vode i struju…
    Mikio jesi razmisljala o dadilji povremeno? Moja susjeda je odgajateljica i u fusu je dadilja pa mi je to palo na pamet..
    Sto se tice vecere,ja uopce ne kuham njima posebno nit obracam pozornost za posebno pripremanje obroka. Vecera je lovacka ('kaj ulovis😂').

Cek a petice ima ili petice izbijaju kasnije?
    Vecera: keksolino i ostala lina, pohani kruh, namazi od povrca, abc namaz, sendvic (kuhana sunka i abc namaz, kuhana sunka i neki sir), pizza, palacinke americke ili obicne, nekad neka gotova kasica, kajgana. Te kasice i keksolina bas ne preferira. Kao ni griz i palentu itd. A u kajganu obicno ubacim hrpu povrca. 
    Mi imamo mali mercedes guralicu, sjedne i odguruje se ali ne predugo.

• Zarica
    16. Kolovoz 2021. 00:15

Mare, bas super za bic:) Sad cete uzivat:)
    mikio, moj zna odgurivat. I uziva. A mi isto nismo mogli vjerovat, al zbog toga smo ga vratili isti dan i dobili smo lovu nazad. Onda sam gledala u vrtic preko puta moje zgrade i vidla da klinci isto ne mogu okretat volan. I onda ustaju na noge pa ga vrte. Pa reko, bolje da ne uzimam na slijepo :P
    Ima i tricikl i njega zna vozit, al mu je previsok pa mu ne damo jos. Jedino na romobil samo stane s obje noge pa ceka da krene. Al nemamo svoj pa mu nemrem pokazat.
    Losa, jeste se vi vratili doma? Kak je bilo sveskup? 

• Zarica
    16. Kolovoz 2021. 00:19

Losa, ti romobili za bebace su ful cvrsti, ja sam se iznenadila. Imaju napred dva kotaca pa je konstrukcija dosta stabilna.
    Damnarexx, ja sam znala na tom nastavku za kolica vozit dva necaka dok bi treci bio u kolicima :D Ak se naucila hodat dok se drzi uz kolica ovo cete bez problema. 

Grizli
    16. Kolovoz 2021. 21:58

Romobil jos nije svladala, ni nema ga nego posudi u parku. Motorcic i guralicu gura al samo pravocrtno naprijed i  u rikverc, kad treba okrenuut se digne se i okrene ih p aopet sjedne i nastavi. 
    Kolica za bebu dobila za imendan i jako voli voziti lutke i plisace u njoj, uspavljuvat lutke i onda ih baciti van iz kolica i tako to.
    Hit joj je neka konstrukcija montazna sa wish-a od stapica i kuglica od koje se slozi kucica pa bacimo preko plahtu i to glumi gucicu ili tunel ocidi sto se slozi. Odlicna stvar jer se rastavi i spremi ne zauzima mjesto, a složi se lako i brzo.
    Sve kutij3 u koje moze se zavuc su isto hit. Neki dan mi se spremila u kraton od vina i cikala da je nica nica (pijanica) 🤣
    Mikio evo upravo se vratili od svekrve. Idem se sad napiti jer sve zivi vratili. Majke mi doslo mi da si odgrizem usi da ne slusam vise. Mislim da ces me ti najbolje shvatiti... HC... Umorni ko da smo bilo u logoru!
    Superfit slapice uzeli za vrtic, M kad ih je obula odusevila se. Cijeli dan ih ne skida za razliku od ostale obuce izuzev Bajkinih slapica. Tako da sam narucila sa Zalando ili tako nesto stranice joj jos jedne slape i patike. Inace se u Baby center prodaju, cjena nije bas jeftina al full su mekane i na toj stranici imaju dobre popuste sada. Btw Bajka ima popust sutra.
    Pjesmice su joj najdraza zabava. Obozava neke mislim da se zovu sibeli friends i od nekog kosta nesto a pjesmica je o zmaju kako nisu negativci. I onda joj sogorica pokazala neku glupu pjesmu medo, brundo... Njih trojica ko poluretardirani pjevaju tu pjesmu. 🙄 Tekst i nije tako koma koliko spot, a M sad samo nju hoće. Tu baby shark onako nekad da nekad ne,al medo burundo mi na usi ide vec van.

PetraB
    17. Kolovoz 2021. 12:06

Medo, brundo, ne ponašaj se ludo 🤣 jel ta Grizli?
    Da Mikio noćas nije bilo spavanja... Epicentar je naše selo bilo navodno pa tak...grozno...taman legla pol sata/sat prije Prvo krenulo puhat i taman zatvorila prozor i tad je gurnulo. Prvo nisam bila sigurna jel grom udario u kuću, koji klinac se desava... Onda skuzim da se sve trese, aha, ok, potres... M se probudila jadna u šoku (ona je na gornjem krevetu tak da je nju baš fino streslo vjerojatno). Dugo joj je trebalo da zaspi, a ja sam negdje oko 4 uspjela napokon zaspat.
    Curke jedu juhu, običnu, bistru al one još ne jedu same takve stvari tak da je ok.
    Voznju nismo imale priliku trenirat jer su vrućine bile ogromne i nismo ni izlazili uopće van, eventualno navečer na par min pred kuću. Vidjet ćemo... 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤦🏼‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    17. Kolovoz 2021. 12:09

E da... Mi imamo neki autic guralo i V je fakat sretna na tome, radi krugove po sobi oko stola a K malo manje sretna Al snalazi se i ona dobro... I baš se brzo furaju na tome.
    Sutra je M rockas tma u četvrtak ide s mojim bratom i sogoricom na more. Pa spremam i pakiram... A u nedjelju kad se vrate pripremamo party... Uglavnom ludilo kao i obično 🤣

url=https://lilypie.com][/url

Grizli
    17. Kolovoz 2021. 12:39

Petra prvo drago mi je da je sve ok obzirom na potres... M sretan rođendan unaprijed i nek uziva na moru.
    Je je to je ta medo brundo nemoze se od meda velika torta praviti 😭😭😭... Neznam jel bi plakala ili se smijala na tu pjesmu.
    Mikio pa da joj nek jede juhu bistru pa nek se isproljeva 10 puta... 11 ce pogodit usta. M jede juhe da malo sama, malo joj mi dajemo. Bude toga svugdje ali zeli sama probavat. Pa sam uzela zlice one ko za sladoled sto imaju duugu drsku pa ona sama grabi, a ja joj pridrzavam na vrhu zlicu tek toliko da ju ne okrene naopako. I vec joj bolje ide. Krucu hranu jede sama sa žlicom. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.