ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    12. Kolovoz 2021. 09:19

Mare pa vi ste super onda s kahlicom. Mislim da cu ja mozda probati sad kad budem na godisnjem. A za veceru mu ja dajem mlijecni namaz na kruh, slanac, muffin ak imam i tak. Jos prije spavanja pije novalac sa zlicom rize.
    Mikio nisam bas gledala tenisice, al  uzet cu mu sigurno isto u froddu. Imao je adidas al su ga malo stiskale. Ima jako siroku nogu i jako stopalo tak da mislim da cu mu jos neko vrijeme kupovati froddo.
    Damnarexx onda jos malo 😊 na sv.duhu su super. A kaj se tice vaginalnog pregleda i moj doktor tamo je to izbjegavao, da se ne unose bakterije nepotrebno. On je cak od pocetka radio i ultrazvuk preko trbuha.
    Losa bas lijepi izlet. Ja sam isto skuzila da radim paniku bezveze (kak ce spavati, kak ce biti u auti tak dugo, kaj ce jesti) i na kraju sve super ispadne 🤷🏼‍♀️ moj sad nece uopce jogurt, prije je jeo najnormalnije i nece voce, osim banane i jabuke. Mi rucamo oko 18 jer tad muz dode s posla i nece bas s nama jesti, al kaze mama da kod nje lijepo pojede tak da se vise ne brinem. Valjda nije gladan kasnije.

• Zarica
    12. Kolovoz 2021. 09:45

mikio, koliko se sjecam ako se ne osjecas dobro mozes ostati u bolnici jos koji dan. Tako su imali stav prema meni, 'ako se osjecate ok mozete doma'. Samo sto skoro nikad zene ne zele ostati dulje nego sto maoraju pa valjda sestre ne isticu taj dio.

mrgud_zg
    12. Kolovoz 2021. 15:34

Ja sam rodila na carski i išla sam doma 4.dan jer sam uspjela nagovoriti zlopasu da me pusti, a ostali smo duže jer sam ja nemam pokupila na porodu i imala visok crp, ali kad je krenuo padati me pustio, bilo mi je ok. Mali je bio super pa mi je fkt bilo draže da smo doma. A nama nije bilo posjeta jer je bilo doba gripe 😁
    Losa najbolje su tuđe igračke 🤣 moj mali ima hrpu svojih za more, ali svi klinci kad dođu na plažu uvijek se zapikiraju na tuđe, a sve to skoro isto 🙈
    Ugl, moj "solo" tjedan je sad već super 🤭.  Prvi dan sam tulila ko mimoza 🙈. Mali je tek popodne "osvijestio" da me zbilja nema pa je bio kaos. Kaže mm da je to popodne plakao ful, a noć skoro cijelu 😢, da me tražio, onak baš grozno. Onda je svakim danom bilo sve bolje. Ali recimo opet se noćas ustao usred noći i htio me ic tražit. Tako da moja skrivena želja kak će on sad "naučit" spavat izgleda da će ipak past u vodu 🙈. Ali bitno mi je da više ne plače i nije tužan. Ja se i dalje budim u sve standardne sate ko i inače, podsvijest očito radi svoje 🤦🙄
    Nego, bila sam jucer malo u shopingu. Netko je neki dan pisao da ima svega, a ja sam ostala u totalnom negativnom šoku. Apsolutno nema nigdje nis više. Onak 10.8 sveee je svugdje nova kolekcija. Nit za nas nit za djecu..
    A s tenisicama ću pricekat još mjesec dana i vidjet kolka mu je noga. Frodo sandale i crocsice sam mu kupila prije mjesec dana i već su mu na knap. Baš imam dojam da na moru raste ko gljiva ☺️

mrgud_zg
    12. Kolovoz 2021. 15:35

*nekaj pokupila, ne nemam 🤦

mrgud_zg
    13. Kolovoz 2021. 10:38

Losa pa vjeruj mi da su jako pomiješani osjećaji oko tog ostavljanja. Njemu je stoput bolje s tatom, bakom i djedom, il' je na plaži il' u vrtu cijeli dan na zraku, a u ZG nebi ni upola toliko mogao bit po ovim vrućinama. A opet prvih dan dva mi je bilo fakat teško. Sad sam već ok. Jer ih čujem stoput dnevno 🙈. I dalje jedva čekam sljedeći vikend da idem dolje, ali veselim se i da sam neš stigla obavit ovih dana za sebe 😁
    A kaj se hrane tiče moj fakat dosta jede. Inače ima uglavnom 4 obroka, a na moru i 5, jer ga to more baš umori pa gricka nekaj i na plaži, nekad je to voće a nekad i štapići. Inače s ručkom nemamo uopće problema ali kaže mm da baš zadnjih dana ne jede puno jer mu je očito prevruće, pa onda nadoknadi za večeru 🙈🤣
    I najbolje mi je kaj i dalje ne želi nikakve rekvizite za u more, sad je ukupno već skoro 6 tjedana ovo ljeto na moru i i dalje ga se nemre nagovoriti ni na kolut, ni brod ni rukavice 🤪🤭

• Zarica
    13. Kolovoz 2021. 10:57

Pa mrgud, super vam ide:) Moja frendica je imala istu situaciju kad joj je mali bio tolko star jer njeni i muzevi starci zive na moru i muz je mogao home office, a ona je radila u Zgu. Rekla mi je da joj je na kraju jos najteze palo kak se mali osamostalio i tipa nije je ni upola tolko dozivljavao kad bi dosla za vikend  Al ona je dosta dulje falila, tipa mjesec i pol 2.
    Tnx mikio, bas su mi dobre ideje. Pokupit cu neke. Nekad mi bas ponestane ideja sto kuhati.

• Zarica
    13. Kolovoz 2021. 11:00

Ja vise ne znam kolko moj mali ima obroka, svako malo se dere njam njam pa mu moram skretat paznju s glupostima. Nemoguce je da je tolko gladan. Isto ko V od DeeDee, koja nam se nikako nece javit:)

• Zarica
    13. Kolovoz 2021. 11:35

e da, htjela sam vas pitati za guralice autice. Vec zapravo jednom jesam, al u medjuvremenu smo kupili jednu i ispalo je da ima volan koji sluzi kao ukras. Znaci ne mogu se okretati kotaci. Jel ima netko koju kod koje volan funkcionira pa da ga samo narucimo? Trazimo bilo kakvu kojoj kotaci nisu istureni van. 

Damnarexx 🌺
    14. Kolovoz 2021. 14:02

U komadu jos uvijek😑😂
    Zarica imamo dole malu supu, pa cemo tamo ostavljati kolica od bebe, a njena kisobran sad ostavimo dole u "zajednickom prostoru" vidim da ima jedan bicikl, neki random stol...pa eto kockamo se. Valjda nece nitko maznuti🤦 ne pada mi napamet vuc ih gore.
    Mikio E je dobro prihvatila novo, trebao joj je koji dan..a i jos uvijek. Al bit ce to dobro 🙃 ne pita nis za "ici kuci", mi smo se isto lijepo privikli.
    Mene sad jedino frka vrtica, sa nepoznatima je katastrofa..a i druga djeca joj nisu bas omiljena. Jej🙈
    I nismo jos nabavili dupla kolica.  Baka ju je naucila da hoda pored i drzi se za konstrukciju, al to je 1 na sat...necu moc tako igdje s njima solo.
    U hodu cemo ih ici kupiti, kad vide da ovo nece ici..
    Il kad ja popizdim😁😁
    .
    Mi nemamo nikakve guralice, kupili smo joj njihalicu losa u Ikei za po doma, pa tu gusta, a mene trnci prolaze da ne padne🤪

Lavica27
    14. Kolovoz 2021. 15:03

Zezam me forum al vas citam redovito. Moj ima sto guralica, tricikla,smart trajkova i sve to voli,samo je preko noci prokuzio,sad vozi i bicikl bez pedala...
    Napokon su nas prestali maltretirati u vrticu s logopedija,defektolozima i ostalim fiks idejama dijagnoza na finjaka i rekli da se jako promjenio i da je sve super (govor,slusanje, razvoj). Bili smo kod zubara prekjucer prvi put, fale mu jos dvije trojke i to je to :)
    Petra kako voznja?
    Damnarexx divan vam je stan! Drzim fige za porod, but Ce ovo velik korak za E al cesto su oni puno sposobniji nego mi mislimo.
    Zarica ovo mi zvuci nevjerojatno totalno za divlje vode i struju...
    Mikio jesi razmisljala o dadilji povremeno? Moja susjeda je odgajateljica i u fusu je dadilja pa mi je to palo na pamet..
    Sto se tice vecere,ja uopce ne kuham njima posebno nit obracam pozornost za posebno pripremanje obroka. Vecera je lovacka ('kaj ulovis😂'). 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.