ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    11. Kolovoz 2021. 08:07

Jutro 😊 nisam stigla pisati, samo skicnem da vidim jel ima vijesti od Damnarexx 😊
    Umirem od smijeha kak je Zarica prosla bez ulaznice 😂 mi smo na divljim vodama bili na jednoj svadbi i bilo nam je super. Steta, ima potencijala da bude lijepo izletiste.
    A ovo za struju u zici 😳 ne mogu vjerovati i to jos oko djecjeg igralista.
    Grizli super za pregled i da je cijepljenje dobro proslo. Moj je zakurio od tog koje je zadnje dobio.
    Mrgud nikak da napisem za kahlicu, nemrem vjerovati da nisi nigdje nasla. Al posluzio bi ti i neki stari lonac 😂 vjerojatno su nase bake to na lonceku obavljale😂 nama kahlica stoji u kupaoni. Nekak mi se jos ne da krenuti s tim.
    Mi smo jucer kupili slapice za vrtic, uzela sam broj vece jer su mi 22 sad taman. U froddu vec sad ima slab izbor kaj se tice brojeva i sad su vam snizenja tak da znate ak planirate ici gledati.
    Ove price s poroda ko da su bile prije 10 godina🤦🏼‍♀️

• Zarica
    11. Kolovoz 2021. 09:36

Tnx Red Fox, nama bas trebaju slapice nove. Pa ja nemam pojma kak nismo vidli tu tablu  A nitko nas nije ni upozorio, valjda konobarica nije smatrala ni da je to vrijedno placanja ili se bojala da cemo pitat za kavu 
    mikio, nas je gugl slao s krive strane preko nekih sela i makadama kroz sumu. Djelomocno nam je bilo dosta stresno, al zato je bilo jako lijepo gledati prirodu pa smo i mi stali uz potok i kupali noge i bacali kamencice. Kad smo na povratku skuzili da ima normalna cesta do samobora nismo mogli vjerovat. I jos smo prosli pored policije koja je drzala na podu jedno 4 migranata. Zanimljiv izlet svakak

MaRe
    11. Kolovoz 2021. 12:10

Zarice 🤣🤣🤣🤣🤣 koji izlet 
    Ovo za struju ne mogu vjerovati da su toliko bistri pa da oko igralista stave 🙈
    .
    Jao ja cu svome iduci mjesec morat obucu kupiti...i za unutra i za van...uzela mu u 6om mjesecu i vec je sve prerastao...sad vec 23 nam treba 😲
    .
    Mi polako napredujemo s trazenjem na wc...kupila sam onaj nastavak za skoljku jer tuta nervira i mene i njega 🤣🤣 I sad je skuzio tamo da piski i onda sam vice pi pi...nekad obavi nekad samo sjedi 😁 Jednom je cak i 💩. Iznenadio i sebe i mene 🤣
    .
    Od zadnjeg puta nam se (na srecu) nije pojavio ni jedan tantrum...ono sta je bilo, uzas.
    .
    Sta im dajete za dorucak? Moj cim otvori oci odmah ide u hranilicu i traži jesti 🙄 Vise ne znam sta da mu dajem tako odmah...sad sam kupila u DM-u one kao neke zitarice pa cu mu to probati dati. 

Damnarexx 🌺
    11. Kolovoz 2021. 14:13

Zarica tu nemamo lift,  drugi smo kat, al realno treci...jer je visoko prizemlje bas kat🥵
    A u starom stanu smo bili u neboderu na 12.katu🙃
    Fali mi lift!
    Ne mogu vjerovat ovo za parkic i struju.. Preprestrasno. Znam di ne idemo😑
    RedFox citava sam jos uvijek🙈 danas je official termin🤭 jutros me dugo bolio lijevi jajnik, al je proslo... I mislim da mi sluzni cep lagano ispada. 
    Sa E mi je isto termin padao u sri, a rodila u petak.
    Taman namjestili mm da ima pijanku za vikend🤪 tako cemo i sada.
    Angelly ne znam da li sam ti odg, ali na Sv Duh idem. Kud puklo da puklo.

Angelly
    11. Kolovoz 2021. 14:21

Mikio u Deichmanu imas gumene cizmice i kolko vidim na netu idu od br 20... mi smo kupili pred par mj u ono kisno razdoblje i na pocetku je bas lose hodao u njima al se brzo zapravo navikao. 
    N je sad vec na br 23 a neke manje kalupe i 24, i kupila sam mu addidas sad za jesen tene, isto sam gledala da ih bas kao kise ne unisti odma i da ne promoce isti tren. 

• Zarica
    11. Kolovoz 2021. 15:49

Damnarex, nekak sam mislila da si vec rodila :) Ajde jos koji dan, supac :) Tak smo i mi u proslom stanu bili sluzbeno 4. kat bez lifta, a u stvarnosti 5. Na sve se covjek navikne. A i to je dobra vjezbica za porod :)
    Mare, bravo za wc :) Bas lijepo da trazi. Mi za dorucak jedemo one najobicnije Hafer zobene u mlijeku pa dodamo cimet, voce, orasati maslac i kaj god jos imamo taj dan za umiksat. Mali obozava to a bude i gotovo za 10tak minuta.
    Ja bi pak htjela promjenit nasu veceru. Najcesce bude griz ili jaja s necim. Al zapravo bi trebali povrce navecer, al tad vec budem lijena radit polpete ili ne znam sto s povrcem...

• Zarica
    11. Kolovoz 2021. 15:51

Damnarex, kaj s kolicima radite? Jel ih nosite gore ili stoje negdje dolje? Nama je to bas bio problem jer u supu nisam htjela ostavljat, a do gore nismo mogli nosit 3x dnevno.

Omerta
    11. Kolovoz 2021. 20:42

miki0

A ja sam nocas opet imala onaj napadaj tlaka, srca, trnule i zgrcile se ruke i lice 😩 trajalo od 4 - 5.30 u noci. Danas me zgaravica ubija.

Evo mene padobranca.. 
    No kad sam vidjela što si napisala, morala sam komentirati.. Ne znam u kojoj si fazi sad i što si od pretraga radila. Meni su ti te epizode počele prošlo ljeto. Jednom skoro završila na hitnoj.. Isto kao tebi trnule mi šake, lice oko usta.. Tahikardija, aritmija odnosno preskoci, nedostatak zraka.. Provjeri si kalij ako već nisi.. Ja sam radila ekg, uzv srca, nosila holter 24h. Na kraju mi našli mitralni prolaps.. Ali kao to nije strašno i nebi trebalo raditi takve probleme.  Kalij nizak pa mi je kardiolog dao tablete.. Imala sam još brdo čudnih simptoma. Neki čudan osječaj u glavi, kao da nisam u svom tijelu ili da bi se mogla obesvjestiti, pa mravinjanje/bockanje po tijelu, slabost u desnoj ruci, neki bljeskovi, mutno u oku kad bi trepnula.. Napadaji žeđi i pišanja.. 

Uzimala magnezij, kalij.. Jedno vrijeme ok, neki simptomi nestali, neki ostali.. Pa bude neko vrijeme ok, pa onda opet. Eto i sad po vručinama, unazad mj. dana opet.. Preskakanje, tahikardija, čudni bolovi u glavi.. E da i neki čudan pritisak u desnom vanjskom uhu koji imam i ovog trena dok pišem.. Pa onda znala su mi se i oba uha iz čista mira zažariti i neki svrbež iza uha po glavi.. 

Znači brdo toga, a ništa konkretno nisam saznala šta bi moglo biti.. Samo znam da loše utječe na psihu, budem u strahu, nervozna.. Iako puno puta uspijem nekako i izignorirati ako se okupiram sa nečim. E da i najčešče se dešava po danu, ujutro kako se dignem.. Do navečer sam uglavnom ok i ne budi me.. Osim ako osjetim preskoke dok ležim.

Štitnjača i hormoni ok.. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Omerta
    11. Kolovoz 2021. 20:46

miki0

Zarica da, nosila sam holter za tlak i ekg i uzv srca i pregled kardiologa obavila i sve je bilo kao post covid. Al predugo to vec traje… Vec 8 mj imam tegobe… Napadaj lupanja srca 1x u 10 dana, nekad i cesce… Plus stalno herpesi… 😩 Morat cu se opet javit doktorici…
    N se rodila s 37+5tt… Je, bas je sitna bila, s 2.5 kg izasla iz rodilista.
    Tnx za recenziju za knjigice!

Čitam sad ovo.. Znači sve si obavila i uredno je.. misle da je post kovid sindrom?? Pa svašta.. Ja sam prije par mj radila antitijela iz znatiželje jer sam pomislila da sam možda nekad prije preboljela, a da nisam ni znala.  I ništa, nema antitijela.. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Zarica
    12. Kolovoz 2021. 09:16

Losa, meni je Slovenija prekrasna, bar ono što sam imala prilike vidjeti. Jedva cekam na neki izlet. Zadnje smo isli u Ljubljanu pa Bled i Postojnska jama. Al želim baš i Bohinj vidjet, jedva čekam da isplaniramo. Sad kad kažeš, mislim da bi mom malom bilo preludo u Postojnskoj jami na onom vlakicu. 
    mikio, skuham samo zobene u mlijeku i onda na kraju dodajem ostalo. Eventualno ako su tipa jabuke ili kruške tvrđe znam ih ubaciti da omekšaju. Za kasu odaberem jedan maslac pa bude kikiriki, bademov, cashew maslac... nekad se desi da imamo i ljesnjakov. Dodajem i sjemenke kad se sjetim pa da se nakratko natope. Ugl svi to jedemo i prefino nam je, pogotovo kad je sezona bobicastog voca :D
    A gledala sam neki dan post od Chiare ideje za dječji doručak. Super ideje. Pohani kruh mi je npr super, a zaboravljeni dorucak iz djetinjstva. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.