joj mikio, ti napadaji stvarno zvuce uzasno. A jesi ono jednom nosila holter na kraju? Kak je to proslo?
Budem javila kaj smo radili i koji je zakljucak. 19tog idemo. S kolko si tjedana rodila? Bas je N malecka bila, cak i od mog manja.
Inace htjela sam komentirati one slikovnice za odvikavanje. Mi imamo i Kakagrad i Sto je kakica. Kakagrad je malo za starije jer je bas prica sa zapletom radnjom itd, al moze se prilagoditi i moj mali ju bas voli. Sad drek zove Kakani po jednom drekecu iz knjige Sto je kakica je za mladje i isto mi je forica. Ima one skrivalice koje se otvaraju pa vidis kakav je drekec tko kakao. Do te knjigice ni ja nisam znala da plavi kit kaka ruzicasto
Mikio tebe nikako da krene 🤦
Zarice držim fige da vam svi testovi budu ok 🤞
Kaj se tice tute, mi smo si na moru htjeli kupit i nismo mogli naći 🤣 da mi je to neko reko nebi vjerovala, znači nema KiK, dm, plodine, Tommy.. nakon tog sam odustala 🤣 neću forsirati. Ali recimo nije mu se desilo ni jednom da se pokakao u more. Kupa se u kupaćim gaćama.
Nego cure, svaki put zaboravim, koju cewe fotoknjigu preporucate? Doslovno se svaki put pogubim u tim formatima 🙈
Mikio uf tebe jos muci tlak i aritmija. Jos ti muz bolestan. Nadam se da je bar on ustao iz mrtvih i da nema vise temp da ti bude lakse.
Zarice sretno na poslu...
Mrgud cewe fotoknjige uvijek uzimam panoramu veliku tvrdi uvez i unutra obican papir ne onaj sjajni. To je dimenzija kao A4 papir, stane puno fotki i meni je ljepse za listat tako nego ono ko bilkeznica okomiti format sto imaju. Papir ne uzimam sjajni nego mat jer sjajni sam samo prvi put i onda ako gledas slike imas refleks od svijetla i to me nervira. Meki uvez su mi rekli da se zna pocet raspadat ako se cesto lista album, a i tvrdi mi je ljepsi.
.
Mi danas imamo sistematski i cjepljenje 😬 Gdje se sad cjepe u nogu ili ruku?
Zarice a se rodio u terminu? 🙃 Ako je i muz sitan, onda vjerojatno povukao na njega. Al neka vi to sve obavite, drzim fige🤞
Mikio mala Ninuska☺️
A tebe bas nikako da krene..fkt grozno koliko ti se to vec to povlaci...
Mrgud dobro da si me podsjetila na tu knjigu, stalno kazem da cu ju napraviti i nikako. Sad ocu😍 samo mi je tlaka sto moram na komp prebacit slike, navodno program bolje funkcionira (i lakse?) Od app.
.
Nama bi trebala kuhinja doci iduci tj😍 bas sam happy.
Bila sam dns na pregledu, otvorena 2 prsta, sve je dole nabijeno, pripremljeno..a meni se od jucer pojavljuju lagani menstrualni bolovi... krecemo😝.
Termin je sada u sri, al me narucila u petak. Petak 13ti🤪.
Fora mi je na Sv Duhu kako ne forsaju vag pregled. Prosli tjedan ga nisam imala, samo uzv. A danas sve. A prije toga sam bila pregledana tek u 35tt. Tako da me nitko nije cackao 4tj.
A prosla trudnoca s E, na Merkuru...svaki tjedan obavezno vag pregled i ctg.. uzv tek kad sam pitala u 38tt.
Iskreno, cudim se koliko sam daleko dogurala. tempo je hc, selidba, stepke treci kat😌 i samo 2 prsta otvorena🤭
Je, rodila sam sa 37+2. Ja krenula prebacivat slike i nemam tolko mjesta ni na kompu. Moram danas ic kupit hard. Valjda bum onda i ja cewe kad bute svi
Za te pregede na sv Duhu. Krenula sam kod Hafnera kad sam bila cca 2 mjeseca trudna. Niti jednom me nije pregledao vaginalno, niti u ordinaciji niti kad sam isla na bolnicke preglede (kao ni njegova zamjena na bolnickim pregledima). Još sam spomenula na zadnjem pregledu da se mali dosta umirio pa su me pozvali na jos jedan izvanredni pregled za par dana, no brzo sam nakon toga rodila. Kolko god me odusevljavalo da me ne gledaju vaginalno, na kraju me zanimalo jesam se pocela otvarati al nisam imala pojma. Mada je ovako ispalo super da sam samo odjednom banula 8cm otvorena
Damnarexx wooohooo jos malo onda rekla bi. Budi sretna da si se pocela otvarat. Ja sam 2cm bila nakon 18h zescih trudova. Tako da vjerujem da ces to obaviti brzinski. 🤞🤞🤞
Ja sam prvu godinu bas od rođena do dan nakon rođendan napravila album. Sad iduci mislim da cu kao 2021.,pa 2022. Itd. Iako vjerujem da cu s vremenom imati manje materijala mozda pa ce se skupiti duzi period u 1 album. Al prvih godinu dana sam bas htjela poseban album.
Sad planiram napraviti video pa da ga imam za 2 rođendan od prve 2 godine kao. I to pustiti kad dodje najuza obitelj na rođendan, jer sam skuzila da imamo hrpu preslatkih videa koje puno njih nije vidilo.
Obavile pregled... 84cm, 10.5 kg rekla da je pero laka kategorija al da nema brige dok je zdrava... Cjepljenja i od kad ju cjepila luduje ko da joj je lude gljive dala. A tamo pripremila show i kaos... Lovile ju nas 3 po ordinaciji da ju cjepi, bjezala nam gola samo u peleni. Rekla dr da nezna dal joj se to kad dogodilo da joj djete bjezi po ordinaciji ko Spiderman i crkava od smjeha. Ugl sve super.
Ma da, rodila sam 3 sata nakon sto sam usla u bolnicu. Sestra koja me pregledavala me u cudu pitala sto me nista nije prije boljelo. A stvarno mi nije bilo nista bolno. Ma i ja sam pol toga zaboravila. Al Petrin fenomen da je jednu bebu rodila prirodno, a drugu na carski ne bum zaboravila Dva oporavka odjednom.
Inace bili smo na izletištu u divljim vodama nedavno. Nema zive duse i djecji park je bio ogradjen nekakvom spagom. Mi pitali u toj nekakvoj sali pored mozemo li ga koristiti i nakon dozvole se isli poigrati. Na kraju je mali pao vratom na tu spagu i kako je napravio neku cudnu facu mm ga pustio par sekundi jer je mislio da mu je zabavno. I onda ja na kraju digla malog, a mm da ce popravit spagu kad ono struja se pusta kroz to. Koji bolesnici. Jasno mi je da nemaju goste al da ograde djecji park strujom je bas ludo. Ne mogu vjerovat da nas nisu upozorili kad smo isli pritati. Jos je reakcija na dogadjaj bila odmahivanje rukom jer to je samo 10V za zivotinje da ne dolaze. Strasno.
Cudno, mi nismo nista platili, nismo ni vidjeli blagajnu niti ikog ko bi nam naplatio. Nama je bilo fora vidjeti jelene, konja, ljame, patke, paunove... i bas su jako blizu dolazili. Jelen odmah s druge strane ograde nas pratio
Konj i ljame slobodni okolo. Al vidi se da je zapusteno i neodrzavano. Mi smo cak pitali da bi prespavali u kucicama pa nas je konobarica odgovarala, kao nema tu niceg
Cak smo usli u taj motel, ono paukove mreze po hodnicima. Bilo je par ljudi i porucali smo fine orade. Sveskup ok za doc na kratko i ne ponovit:) E da, al nismo vidjeli smece uopce. Vidjela sam da je to inace sala za svadbe, mozda ste naletili prije ciscenja nakon svadbe.
I mi smo komentirali kak glupa spaga da se spotaknes, a onda jos i ovo na kraju, uzas.
Inace mm vozio malog na bicu neki dan i slucajno prolazili ulicom gdje je vrtic mu bio. Pita mm malog jel mu fali vrtic, a mali poceo nekontrolirano plakati. Rekao je da je morao stati da provjeri boli li ga sto. Valjda je pomislio da ce ga odvest u vrtic. Sve se bojim kak ce to izgledat u 9tom mjesecu, razmisljam da izmislim novo ime za vrtic😅Valjda skroz uziva doma sada.
Sortiraj odgovore
Najstariji