Ma treba ici u "manje razvikana" mjesta, mislim da bi bolje prosli.
A mi kad idemo na more ili kod mojih (Slavonija) npr, putujemo preko tjedna. Ne dolazi u obzir petak-ponedjeljak.
A sto se tice apartmana, bukirati preko airbnba ili bookinga ili tako poznatijih stranica i nema otkazivanja i muljaza.
Oleovit ne dajem.
Damnarexx, super za preseljenje 😁😁 sad mozes ic rodit 😉😉😉
Mrgud, uzivaj u 2 tjedna i javi nam kako je proslo 😊
Moj je izbacio drugo dnevno spavanje cini se.. A i po noci ne spava najbolje.. Cini se regresija 🥴
Damnarexx sretno onda i da bude uskoro 👶🏻...
Meni je pedijatrica rekla da se oleovit daje do 3 godine. S time da od navrsene 2 kde samo zimski period. Tako mi i dalje dajemo po 2 kapi.
Mikio zab namisat sad sam umirala od smijeha sa 💩 a znam da nije smjesno.
Losa vidis ja pak imam obrnuto iskustvo isto sam bezbroj putovanja imala preko njih. Recimo nama se otkazivanje preko Booking placenog smjestaja u Londonu dogodilo i to tako divno da su nas u 2 ujutro tek smjestili u hostel na periferiji. Soba je bila za 2 osobe, ali wc za cijeli kat 45 soba, bez dorucka. Placen bio hotel sa 3* u centru sa doruckom. Zivcani sam bila dobila pokupili se i otišli u drugi al mi je onda Booking sve nadoknadio razliku. U hr nikad nisam dozivila otkazivanje preko bookinga.
Mi cemo vjerojatno u 10 mj na godišnji u Slavoniju ili Zagorje gledala da idemo na Hvar ili tako nešto al onda smo dosta ovisni o vremenu.
E ako kojoj treba sto ljetna roba u c&a na akciji i free dostava za svaki iznos.
Losa ajmo se zamijeniti 🤣🤣🤣 mm bi samo nekud isao a ja sam postala asocijalna i uopce mi se ne gledaju drugi ljudi 🙄 ok,rodbina i uzi krug prijatelja...ostalo sve 👎Korona i zatvorenost su ucinile svoje...vise se ne osjecam ugodno u drustvu vise ljudi,pogotovo nepoznatih...znam da nije normalno al ne mogu si pomoći.
.
Damnarexx super da ste se napokon smjestili 🙂 drzimo ti fige da mali izleti ko iz praćke 🤣🤣 Nije strasno 3,5...moj je 3660 imao :) a procjenjivali ga na 4 i vise 🙉🙉
.
Oleovit nam je rekla da cemo opet krenuti na zimu,sad smo dovoljno vani pa ne treba.
.
Jako cesto sad otkazuju te ranije rezervirane termine jer se gamad polakomila za novcem...trebali bi svi nasi ljudi lijepo bojkotirati sav privatan smještaj i otici negdje dalje pa da vidim koliko ce samo od stranaca zivjeti.
.
Aaaaaa i kod nas unazad dva tri dana su krenuli neki nazovi tantrumi..ja ga samo gledam u cudu jer ne vjerujem sta radi. Jucer i prekjučer...za sve se samo derao.. al to je plac i vristanje iz petnih zila,balav nos, sve 🙉🙈 Al ipak kad se okrenem i totalno ga ignoriram prestane jer vidi da nema svrhe 🤣🤣🤣 Ali je jaaaako tesko ostati smiren i ne izbacit ga van kroz prozor 🤣🤣🤣 Ako imate kog dilera il nesto slobodno preporucite 🤣🤣🤣
.
Mikio i 💩💩💩...umrla sam od smijeha 🤣🤣🤣🤣
Nesto razmisljam da maknem tepih pa da isprobamo biti bez pelene...na srecu imam smo dva manja pa nije neki problem ih maknuti.
I ja cu morat uskoro u shopping robice za jesen...meni je Sinsay zakon...jeftino a peri deri...90% stvari mu od tamo narucujem i nista mi se nije razvuklo/skupilo i uništilo osim jedne majice jos zimus sto je pustila boju...al ono to je jedna od more robe. Nekako mi najlakse od tamo narucit kad znam i modele i velicine i sve.
Grizli tnx za C&A, bas moram vrecu za spavanje pogledati...kak ce noci malo hladnije biti vrijeme je da se opet vrati spavati u vrecu da ne moram cijelu noc ga pokrivati.
Annika za 💩 se ne cudim...ja sam prije znala ici jednom tjedno ako i toliko 🙈🙈 al dobro nznm za njih male kako to ide. Moj kaka svaki dan...a nekad bude svaki drugi...kad je svaki onda je mekana a kad je rijeđe onda bude "normalna". Drzim vam 🤞 i javi kako je proslo.
Btw jesi pocela raditi? Zab.sam....znam da si nesto pricala da ces poceti il tako nešto 🤷♀️
Losa, mi smo pretprosle godine bili u Rtini i nije bilo zive duse, nit bi se ja tamo vratila.. Ona plaza mi je koma, ko neko zapusteno jezero..
Mi nikad problema ni s Bookingom ni Airbnbom 🙂
Cak mi Airbnb djeluje pouzdanije i ozbiljnije..
Moj kaka svaki dan, nekad i 3x..
Mare, mozda i nije korona u potpunosti kriva, nego sto si starija nemas potrebu ni volju upoznavati nove ljude.. Tak je bar kod mene 🙈🙈
Mikio N spava od 20:20 do 7 ujutro pa onda od 13-15. Ja ga isto budim u tih 15 jer koji put bi produzio on al onda zeza navecer.
Joj meni postaje sve teze malca pratit 😅 a ko za peh sad kroz 8mj mi tete cuvalice nema bas...em je sad u samoizolaciji 😒 jao nezz kak cu prezivjet uooopce
Losa aaa ne ja kad su nam dali sto smece u londonu cim sam ujutro oci otvorila izasli smo van sa svim stvarima otisli u drugi hotel i zvala booking. Ne bi ti ja ostala u tom hotelu di ste bili, smucilo mi se na lignje i piletinu. Makar doma osla. Tako da meni par sati drame ne moze pokvariti nista.
Vreću sam uzela c&a tanku ljetnu 120 cm odmah, pitala u trgovinama al su mi rekli ako da dobiju ih samo velike trgovine c&a, manje dobe najvise do 100 cm. Tako da sam online narucila.
Mikio mojoj hrana postala otkrice od kad ju ukljucujem da samnom ju priprema. Skupa mutimo smjesnu za palacinke/vafle/muffine. Kida sama voce ili mrvi kekse za mlijeko. Mozzarellu "reze" sa plasticnim tupim nozem. Pere povrce sama sjednem ju kraj sudopera. I pocela je bolje jesti moram priznat. Ne neke velike kolicine al nije svaki obrok na granici 3. Svjetskog rata. Priprema traje i traaaaje, al bar pojede.
Petra to da cu ti napisat neki dan zab... Jel cure u voznji mogu gledat bocno kroz prozor van? Ja sam zbog sunca stavila tetru na prozor bocni i pala mi jedan dan na parkingu i odletjeli. Otisli doma bez nje. I poceo joj se zeludac okretat kao da ce rigat. Srecom bilo kratko. Drugi dan krenuli bez toga zaboravili i opwt pocela plakat i kao da ce povratiti zeludac joj se dizao. I skuzim da gleda stalno van kroz taj prozor, stali stavio mm svoju neku kosulju fok ne dodjem doma i sve super. Tako da mozda im to smeta. M sad moze gledat samo ispred sebe van.
Mikio meni je termin 31.10. al po 2 uzva se cini da je tjedam vise...tak da ga malog hahara ocekujem nesto prije. Inace i N slabije jede neg prije al moram rec da se uoooopce ne uzbudjujem... kuhaj ti sebi sto volis jest i kuhaj za sebe onda a ona ak je gladna ce pojest, probaj se ne stresirat jer ionak nemres tu puno nes promjenit
Evo mikiO da te utješim, i M ne jede, ali on ni ne kaka, tako da budes sretna sto ti se N pokakala po podu 😅 a o spavanju- neću kukati, samo ću vas izvjestiti svecano kad to bude normalno.
MaRe neću se zasad vraćati još godinu dana. Komplicirano je to kod nas prosvjetara koji nemamo punu satnicu. Ne isplati mi se vraćati jer je satnica takva da sam na istom s ovom naknadom plus sto putujem na posao 45 min u jednom smjeru.
[iimg]
Moj malac se rodio s 2980g i 49cm. Mislim mikio da je tak neka i N bila. Idemo u Helenu jer nam se cini da u zadnjih 6 mjeseci nije isao gore ni visinom ni tezinom. Ja se vracam sutra na posao, ne mogu se zamislit u uredu nakon ova 3 tjedna...
Sortiraj odgovore
Najstariji