ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    04. Kolovoz 2021. 11:23

Annika, mi isto u Helenu idemo. Njih su nam preporucili. Evo on danas stao na vagu s cipelama i oblekom, i tak u ful opremi ima ravno 10 kila.
    mikio, nekad na tim unknown naocalama zna pisat polarizacija, a nema je. To se moze provjerit, ima neki youtube video. Problem je sto naocale bez polarizacije naprave duplu stetu nego sto bi bilo bez naocala. Zadnji put kad sam bila u duckasu za naocale nam je prodavac provjerio pa je ispalo da moje nisu bile, a muzeve jesu, a za obje je kod kupnje pisalo da jesu. On nam je rekao da cesto bude lose ili da ni nema polarizacije. 

• Zarica
    04. Kolovoz 2021. 13:25

Da, tak smo mm i ja kupili slicne, a moje na kraju nisu imale zastitu dok njegove jesu. Lutrija je, al moze se provjerit. Mislim da cemo mu mi isto iduce god kupit. Osim ak ne naletimo bas. Imamo srecu da voli nositi sesire, kacige itd. Mozda bu i ovo

Valkris
    04. Kolovoz 2021. 16:30

miki0

Lavice ak bum cekala rockas za robicu bude gola do tad 😅 tnx za info.
    Losai pepco mi je ok fakat. Isto ko sinsay, peri deri za te trenirke, tajice, bodije…
    Zarice N ima 78 cm i 9.5-10 kg pod ful opremom kad stane na vagu… Ja sam isto mislila kak premalo jede i pozalila se pedijatrici a ona je rekla da je to ok 🤷🏼‍♀️ samo joj je zeljezo provjerila iz prsta i rekla da je i to ok da ne brinem. Sad ste mi dale mislit… Javite bas sta vam kazu na pregledu. Vjerujem da nije nis zabrinjavajuce i da je do grade djeteta.
    Annika i vama isto. Pogotovo ak su ti i stariji takvi. A mozda samo ima takvu probavu… Moja kuma kaka 1x u 10 dana od uvijek. Meni nezamislivo al eto… N kaka 2-3x dnevno. Evo, neki dan se pokakala 3.put u pol 8 navecer i veli muz da ju pustim golu jer tak za pol sata ide na kupanje a sve je obavila. I pustimo ju pa kao ak se popiski kaj sad. I ode ona pred ogledalo u hodnik, gleda se kak je gola i kaze - kakaš, cucne i krene kakat 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ i onda se prepala, digla, krenula hodat i stala u 💩 i razgazila po cijelom hodniku dok smo ju lovili. Imamo tapison. 🙄 Uvod u odvikavanje od pelena. 🤣

😂😂😂😂😂😂😂 Kraljica

Grizli
    04. Kolovoz 2021. 21:40

Hej zene... 
    Red fox moje sauces!
    Mikio i mi mislili da sogorica M ne moze cuvati her ne obrati ni 2% paznje na nju kad smo mi. A to smo skuzili i da je sa mojom mmom, sestrom... Svima. Kad nas nema M im ne dozvoljava da ae bave svojim poslovima vjeruj mi brzo bi preuzeli brigu da vas nema. Kakvi god da su odrasle su osobe.
    Moja mama slomila nogu i cuvala sad 4 dana M 🤷‍♀️ jbg nisamo imali alternativu.
    Losa nije nije jos berba al bude uskoro. Slavili 30 godina firme plus hrpa posla, turista na lopate, svaki dan sam dvokratno. A kao secer na kraju moramo drugi vikend kod moje premile svekrve, pa polako spremam se psihički ali i stvari.
    M je nezaustavljiva, melje, trci, naređuje u svima u parku, glavna šefica je. Mi smo grogi od njene hiperaktivnosti, i dalje jede ko vrabac.
    Mikio sad ti je puuno robe na akciji svugdje pa lako ces nakupovat svega za malo novaca. Ja uzela hrpu robe h&m, c&a i kik na bas malo novaca nakrcala svega... Krece nam vrtic za mjesec dana pa da je opremljena.
    Sad nesto jos htjela al zab sta... 🤔

mrgud_zg
    04. Kolovoz 2021. 23:03

Ah, moja 2 tjedna slobode 🙈 morali smo tako podijelit ljeto jer nam nema tko više čuvati a vrtić je tek od 1.9. Od 5 tj go ukupno mm i ja ćemo bit skupa samo 1 tj. Ali fakat se nadam da će oni to hendlat ok, svekrva je fkt super. A mm će morati naći neki recept za spavanje 🤦🙈  ja imam 1000 planova za solo period, od druženja, generalke kuće a možda ću samo spavat 🤣🤣🤣
    Htjela sam komentirat za dudu. Mrgud ju fil treba za zaspat, onda ju pljune. Prek dana ju najcesce nema, ali kad ga muče zubi a to nam je najveća boljka, onda ju zna fkt tražit puno. I dam mu, mislim da je još fkt mali da mu branim. Apsolutno nisam primjetila da mu zubi idu prema van ili nešto..
    E i mikio ja sam se isto fil udebljala kad sam prestala dojiti. 🙄🤦
    E a kaj se kakanja tiče, on kaka najčešće 2 puta dnevno, iza doručka i iza ručka. Nije to baš tvrdo 🤣 prema tome i odlazak na plažu planiramo 🤣 nismo još nikad imali incident 🤪 mikio umrla sam na tvoju priču s drekom 🤣

PetraB
    05. Kolovoz 2021. 11:02

hello zene!
    Red moje saucesce draga 🙁
    Damnarexx nadam se da je sve ok 🤗
    Annika meni ti je J imao problem sa stolicom u ovoj dobi. Kak smo mi kod gastrica pod kontrolom od navrsenih 9 mjeseci, stavila ga na portalak bome sigurno mjesec dana kontinuirano. On je kakao svakodnevno ali suhe, suhe kuglice i dosta lose spavao i stenjao po noci. Kako se stabilizirala probava tako je i spavanje. Moguce da on tako lose tebi spava i zbog toga. Drsim fige da rijesite to brzo 😊
    Cuvanje klinaca je nama sf 😆....za starije nam ulete frendovi kad zatreba a cure bas kad je frka neka inace su uvijek s nama ili je jedan od nas doma. Prosli tjedan sam imala kontrolu s curama kod fizijatra, stariji su bili kod frenda. A mm i ja se nasli na deset min u gradu i popili na eks sok u bircu (nismo bili na kavi solo, 4 godine) 😅 Pomirili smo se s tim da nase vrijeme ne postoji za sada...navecer kad kl oboje nesto radimo 

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    05. Kolovoz 2021. 11:03

otisao post....😅
    uglavnom navecer kad klinci legnu onda znamonsjest i pricat ali pretezno i tu se primimo nekog posla 🙈
    A budemo se druzili u penziji 😆😆😆

PetraB
    05. Kolovoz 2021. 11:05

e da Red imali jos jednu kracu voznju u nedjelju...sa jednim stajanjem i rigoletom od strane V samo. Kad smo se vracali sve ok. Nemam pojma vise...umorna sam 

Damnarexx 🌺
    05. Kolovoz 2021. 21:30

Vec sam par puta krenula pisati i uvijek me nesto omete. 🙄
    U komadu sam! 🙋 Nadam se ne zadugo, jer je vec lagano katastrofa. E trazi svoje, tesko mi je solo biti s njom, stalno neko saginjanje a trbuh😑😑
    Preselili smo se, smjestili vise manje sad brojimo da nam dode kuhinja😂
    .
    Petra ovo povracanje fkt zvuci katastrofa, srecom nemamo tih problema. Nadam se da cete naci rijesenje 😘
    Losa bas mi je zao da muz nije od volje za ici nekuda. Stan/kuca nekada stvarno gusi. 
    Mi volimo svrljati, al trenutno nismo u mogucnosti🤭
    Ovo ljeto smo preskocili.
    Mikio i ja sam cula za te situacije sa rezervacijama..bas  je ispalo jadno..
    Drzim fige da nadjete nesto u postsezoni👌
    Zarica javi sta kazu u Heleni🙃 s koliko se on rodio?
    Angelly jesi odlucila di ides na porod?
    U pon na pregledu mi nisu apsolutno nis radili osim uzv, i bris na streptokok. Rekli su da je ok plodna voda a mali procjenjen na 3.5kg😳nadam se da su u krivu😂 iduci put vag pregled i ctg. Mislim..mogla me i vaginalno pogledati kad sam vec bila na stolu...
    Nakon cijele ove selidbe, pospremanja..ako nisam nis otvorena onda si dizem spomenik🤦
    .
    Eee da, jel jos dajete Oleovit kapi?🤔

Angelly
    05. Kolovoz 2021. 21:58

Damnarexx 🌺

Vec sam par puta krenula pisati i uvijek me nesto omete. 🙄
    U komadu sam! 🙋 Nadam se ne zadugo, jer je vec lagano katastrofa. E trazi svoje, tesko mi je solo biti s njom, stalno neko saginjanje a trbuh😑😑
    Preselili smo se, smjestili vise manje sad brojimo da nam dode kuhinja😂
    .
    Petraovo povracanje fkt zvuci katastrofa, srecom nemamo tih problema. Nadam se da cete naci rijesenje 😘
    Losabas mi je zao da muz nije od volje za ici nekuda. Stan/kuca nekada stvarno gusi.
    Mi volimo svrljati, al trenutno nismo u mogucnosti🤭
    Ovo ljeto smo preskocili.
    Mikioi ja sam cula za te situacije sa rezervacijama..bas je ispalo jadno..
    Drzim fige da nadjete nesto u postsezoni👌
    Zaricajavi sta kazu u Heleni🙃 s koliko se on rodio?
    Angellyjesi odlucila di ides na porod?
    U pon na pregledu mi nisu apsolutno nis radili osim uzv, i bris na streptokok. Rekli su da je ok plodna voda a mali procjenjen na 3.5kg😳nadam se da su u krivu😂 iduci put vag pregled i ctg. Mislim..mogla me i vaginalno pogledati kad sam vec bila na stolu…
    Nakon cijele ove selidbe, pospremanja..ako nisam nis otvorena onda si dizem spomenik🤦
    .
    Eee da, jel jos dajete Oleovit kapi?🤔

Ja i dalje nekak planiram ic na Merkur u poznato 😏 ti?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.