Red, totalno mogu zamisliti svog da tako isto drami, pa mi se zato i ne ide na bazene npr.
Kolica, znaci, idem bebolinu stavit u kolica/kosaru i L vristi i hoce on unutra. I vristi, baca se po podu. Stavim njega unutra, izvali se ko car i ljuti sto ga ne vozim. I tako vam ja dijete od godinu i pol svaki dan vozim u kosari. Nece tricikl nece hodati. 😅😅
Ja sam bila cak malo visa u tim ranijim danima, al mm je bio sitna beba. Isao je u vise perioda na svakakve pretrage zbog sporog rasta, al ispalo je sve ok. Racunam da je mozda genetski, al moramo se uvjeriti. Pao je sa trece krivulje pa do ispod prve (ja vise ne gledam, mm mi neki dan isao racunat).
Mrgud, isti smo po spavanju i uspavljivanu. I moj se probudi u nekom trenu i trazi da dodje kod nas u krevet. Nije mi bed, znam da to ne traje dugo. Drzim fige da prodje sve 5 kroz ta dva tjedna i da se odmoris. Javljaj nam kako je to biti opet slobodan Ja nebi to mogla
Ne znam di su nam Grizli i DeeDee. Sto ima curke?
Red, totalno mogu zamisliti svog da tako isto drami, pa mi se zato i ne ide na bazene npr.
Kolica, znaci, idem bebolinu stavit u kolica/kosaru i L vristi i hoce on unutra. I vristi, baca se po podu. Stavim njega unutra, izvali se ko car i ljuti sto ga ne vozim. I tako vam ja dijete od godinu i pol svaki dan vozim u kosari. Nece tricikl nece hodati. 😅😅

Vjerovala il ne, ja se isto sjecam kak sam zicala starce da idem u kolica jer je moja mala sestra ih imala. A vec sam bila prestara, ja nekih 4-5, ona jednu-dvije god. I necu nikad zaboravit tu zadnju voznju koju su mi dozvolili ako prestanem gnjaviti. Bas sam se nagustala
Red, meni je isto kod vrtica bas bilo nekak bed kaj nemam pojma kak mu je izgledao dan. Nit tete nisu imale praksu da ga poslikaju il snime kako sam citala kod nekih u grupi da bi radili na pocetku kod privikavanja, pa bar da vidim da je nekad tamo dobre volje. Pogotovo na pocetku kad je imao nocne more i losa raspolozenja...
Curke, kakve ste po pitanju suncanih naocala za klince? Citala sam da su pozeljne za klince, pa i one mladje od godinu dana. Jeste ih davali klincima i jesu ih prihvatili?
Valkirs tocno si tak mogu svog zamisliti 😂😂 pisite vise ovakve situacije da se malo nasmijemo tudim brigama 😂
Zarica ja nisam uzimala jos suncane naocale, mislila sam to iduce godine. Kak je on jako svijetli i plav bas jako pazimo da je u hladu, ima stalno kapu ili sjenilo na kolicima, a trazimo i parkice u hladu kad je jako sunce. Mislim da je ovo pametno da uzmes neke jeftinije prvo. Mislim da je moja sestra uzela u dm-u ili mulleru.
Mikio obavezno izvjestaj s bazena 😂
E da, moj sad ima foru da nece nositi sandale na bosu nogu 🤦🏼♀️ Znaci skoro cijelo ljeto mora imati carape, a ne zna reci carapa pa cim uzimamo sandale pokazuje na nogu i vice “brlj brlj” to je kao carapa 🤦🏼♀️
Losa ja bi skroz sve ko na tvom mjestu napravila, mislim da cak da im je zabavnije u vrticu nego doma i brzo prode vrijeme, malo klope, pa van pa igranje, spavanje i vec dodes po njega. Ja znam da nas isto ceka tezak period dok se ne priviknemo 🤦🏼♀️ A kaj ces, tak mora biti.
Nego, gledam ove lentice dolje, opasno se priblizavamo broju 2😳 di vec? 🤦🏼♀️
Ola svima
Red moja sućut
Damnarexx se ne javlja
Moj M ne nosi ni sesir ni naocale, baca s glave non stop
Nije spavao nikad nigdje a ni nece vjerovatno jos 7,8 godina, kad se bude mogao sam otusirati i staviti na spavanje. Niti ga cuvaju kad dodjemo kod nekog ni moji ni njegovi. Stari su, ne da im se, itd. Nekad mi smeta ali i tako ih ih vidimo jednom u dva tjedna na dva sata.
Zarice gdje ste se narucili? Mi 17. idemo u Helenu, uz to sto nema 10 kg, pedijatrica kaze da stolica mora biti češća a to ne uspijevamo bez sirupa. Ja trenutno nakuhavam 5 obroka pomno kombiniranih kako bi se probava ubrzala, cijeli dan mi ode na to a on nakon jednog zalogaja sve pljuje i baca. Da redovitije kaka, uopce se ne bih s tim mucila jer tako ni stariji niie htio jesti a sad jede sve zivo i stvarno je zdravo dijete, mrsav je ostao ali to je takva gradja.
[iimg]
Annika a kolko cesto ima stolicu? Jer sjecam se i s kceri i sad s N u ovom periodu postane jako tvrda i izostaje po koji dan.
Ja svog jucer vagala,13kg zive vage🙈
Evo jucer dodjem po njega u vrtic, i nesto se rasplace i kaze teta ajde napokon da mi njega cujemo kako place,taj se samo smije. Ja gledam u nju i mislim jel me zajebava. Od trenutka kad sam ga skupila do spavanja je plakao/cendrao 8176 puta,plus jedan tantrum u punom sjaju jer nije htio u AS. Wtf?
Valkris rekla bi da je mali ljubomorko,sto je normalno,realno jos ne kuzi sta se dogadja i koja je ta nova osoba koja ima privilegiju vozit se u kolicima😂 kakav car 😁😁😁
Mikio moja kci je uvijek za rockas nadobivala svega pa sam ja usput dokuoljivala tajice, tenisice i sl. Al imas grupu na FB zove se aukcije djecje robice pa imas i novu odjeću i rabljenu u lotovima za super cijenu.
Ja nikad nisam za nijedno dobivala slike iz vrtica na mob,dobijemo svakih par mj na mail vise slika sto su radili dosad. To me ni ne zabrinjava,bitno mi je kroz dan sto mi kaze teta kako je proslo. Doduse,moji su dobro prihvatili vrtic pa mozda nisam mjerilo.
Lavice svaki 4., nekad se dogodi i 5. dan. Slazem se i ja da je to puno dana
[iimg]
Sortiraj odgovore
Najstariji