ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    24. Svibanj 2021. 09:36

Aaaa Valkris slatkooo 😍 dobro nam dosla onda Lea! I nadam se da ce L uskoro peeatat muciti zubici. Mozda je malo cendraviji i zbog promjene i dolaska bebice.
    Mare ja sam nedavno bas narucila sa e cipele, platila pouzecem jer mi bilo nepovjerljivo ali mislim da drugi put cu odmah platiti jer dostavlja GLS, dobila sam paket kroz 3 radna dana. Dodje u kutiji u kojoj ako nesto nije u redu mozes vratiti kroz 30 dana besplatno. Tako da sam tu kutiju sacuvala dok ne prodje tih 30 dana.
    Cure sta vi radite sa cipelicama koje klinci prerastu? Mi sad vec imamo 6 pari cipela koje je svake nosila max mjesec dana i to ne svaki dan, jer sam joj kupovala za svaki broj skoro patike i cipele, doslovno neiznošeno nista. Ako nastavim tako skupljat necemo u stan stat uskoro. 

DeeSB
    24. Svibanj 2021. 09:37

Valkris iskrene cestitke, i brz oporavak! Dobrodosla Lea! 🥰🥰
    Mom napokon krenuli zubici, suuper 🥳🥳
    Mare ja sam nedavno sebi starke uzela sa e-cipele, taman bio neki popust, dosta su brzo dosle....iste ko i svakoj drugoj trgovini. 

L 💛

mrgud_zg
    24. Svibanj 2021. 10:17

Ajme valkiris zaboravila ti cestitat 🥳🥳 dosla javit za vrtice i skuzila da sam u zaostatku za sve vijesti. Bas je lijepo procitat da se nisi namucila i da je porod bio super. Ajme preuzbudljivo, bas nam javljaj kak se slatu L i L 😉
    Mom cestitke za zubic 🥳🥳 kod nas isto ide puzevim korakom. Nakon kaj su izvirile cetvorke nis novo se ne dogada 😁
    Kaj se cipela tice, ja sam i nasljedila i proslijedila. Iskreno mislim da ove cvrste s uloskom oni ne mogu deformirat u tom kratkom periodu. Kad dodu do nekog malo veceg broja koje ce nosit cijelu sezonu onda cu uvijek uzimat nove, al moj je taman preraso frodo neke 22 (ocito neki manji kalup, doslovno ih je imao 5-6 puta). 
    A s obzirom da nam je i dalje ova JEsen vani 🙈, i dalje odgadam kupovinu sandala dok ne zatopli pa ce mozda izdrzat cijelu sezonu 😁

Grizli
    24. Svibanj 2021. 12:28

Mikio moja niti jedne nije ni ogrebala.
    Prohodala sa 13 mjeseci nogica bila 19, odnosno malo iznad 18 pa kupili cipelice 19 to je bilo u veljači. Sad je na broju 22. 🤷‍♀️ A prvo sam se cudila kao da ima sitnu nogu i da neznam na koga. I to ne samo da su brojevi veci jer su drugi modeli neee, nego bas duzina noge joj narasla. Sva sreca imam doma onu mjerku za stopalo pa joj mjerim sama kad je raspolozena i narucujem preko interneta kad su akcije jer da moramo kupovat po punoj cijeni bankrot. Za doma i dalje bajkine. Isto kad je akcija narucim broj vece pa imamo u rezervi.
    Nego jel one neke cipelice u h&m valjaju ista? Trebamo neke svecane doslovno za jedno popodne bi kupila. A ruzno mi izgledaju sve koje ima, a ove su neke jeftine na snizenju 35 kn kao balerinkice izgledaju. Jel smiju oni uopce tako nesto nositi vec? Mislim vjerojatno za par sati joj se nis nece dogoditi stopalu al mislim dal onu mogu uopce s takvom obucom hodati. Mekani potplat je full se savija tako da nisu krute 

• mom12
    24. Svibanj 2021. 12:35

Hvala curee.. ja nisam mogla virovat...napokon....
    Mikio nisi jedina...i moje je izlizala i unidstila svoje cipele...one dok nije hodala su kao nove....

DeeSB
    24. Svibanj 2021. 13:05

Hej cure koje ste bile u izolaciji a radite, kad su vam isplatili naknadu sa hzzo-a. Poslala sam im sve na mail i dobila antomatski odg da je zahtjev zaprimljen i obradjuje se....i jos nema love, a poslala sam 4.5. 🤷‍♀️

L 💛

DeeSB
    24. Svibanj 2021. 14:18

LoSa

DeeSB znam da je jedna frendica dobila tek nakon nekoliko mjeseci, a druga iduci mjesec. Nismo skuzili o cemu ovisi 🤷‍♀️ Obje predale u isto vrijeme. Mozda o referentu ovisi.

Hvala....valjda necu morat bas nekoliko mjeseci cekati 🤦‍♀️
    Znam da inace za bolovanja koja idu na teret hzzo-a mora se do 5. u mjesecu predati zahtjev da bi bila isplata u tom mjesecu. Al izgleda da im je ovaj dio za izolaciju malo pretrpan 🤷‍♀️

L 💛

• Zarica
    24. Svibanj 2021. 22:03

I mi imamo iste prve slapice vec nekih 2 mjeseca i nosi ih malac cijeli dan posvuda. Imaju bas debeli cvrsti gumeni dzon i visoke su i cvrste. Kak ih tak puno nosi bas i nisu za proslijedit. Nisu mu jos nit male, ko zna kolko ce ih jos nosit. 
    Mrgud, ja stavila kontakt poslodavca koji se moze nac na guglu😀
    Valkris, jel se dobro oporavljas? Ne znam kak si na prvom porodu, nekak sam ocekivala da na drugom vise ne bumo pucali (vecinom) 😅
    Kak je malac prihvatio seku? 

beba2025❤
    25. Svibanj 2021. 10:47

Mikio, meni je liječnik prije deset godina rekao da će me unutarnji rez boljeti i za 20 godina, da ću osjećati bol pri svakoj promjeni vremena.
    Tada mi se to učinilo smiješnim i bapskim pričama, ali evo.. boli me i nakon 10 godina, iako je jako lijepo rezano, vanjski se jedva vidi.
    Tako da je moguće da te boli i onako, zbog ničega (tj. zbog samog reza), a moguće i zbog priraslica što je Losa napisala.
    Ako te jako boli, posjeti ginekologa.
    Da li ima netko nemaran kao ja da još nije bio niti na jednom pregledu od poroda?
    Stvarno mi je vrijeme proletjelo. Inače sam redovna u tome, a sad sam baš koma! 

DeeDee
    25. Svibanj 2021. 11:22

Ej žene, nikako da se javim, pročitam svakih par dana pa već prođu teme a i dva puta mi je izbrisalo komentar 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
    Valkris čestitke na maloj Lei 🥰
    Mikio bila si me pitala za hormone nekad davno 😅
    Svi nalazi su mi dobri, prolaktin neznatno povišen, a curim i dalje 🙈 rekao mi gin. da neke žene jednostavno tako nastave i preko godine nakon što prestanu izdajat 🤪🤪🤪
    .
    nisam primjetila da mi se oblik tijela promijenio, nosim svu istu odjeću, samo što već godinu dana stalno nešto vježbam pa mi je napoooookon dosta toga veliko i razmišljam da se počastim nekim novim komadom 💪
    Neki dan sam vidjela sliku lani od Uskrsa šta sam slala za prijavu za vježbanje, Isuse i Bože 🙈🙈🙈
    .
    Tenisice i ona dosta izrusa, a Bajkine i te  papuče tog tipa joj nakon dva tjedna izgledaju kao da sam ih u smeću našla tako da je na kraju po doma u čarapama jer mi je neugodno kad netko dođe 🤦🏼‍♀️

Ostalo sam sve zaboravila 😬
    Nadam se da su svi ok 

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.