Hej žene... valkiris super za brzo porod... i što je muž bio s tobom! Uživajte sada! T danas kao da nije ništa bilo, trči, penje se, skače, pleše, priča nešto na nekom svom jeziku (nikako da propriča, samo mama, tata, baba, duda, aba [pas], ci je mačka, baj je bok..) dok mene noga rastura, dobro je otečeno i plavo 😒
Valkris Ajme divnooo☺️ Mene gin na svakom pregledu tjesi da bi trebalo biti brze ovaj put, jer je relativno nedavno beba prosla dole pa nije ko prvi put sve usko🙃
Lorena Pa sta bi ti, cisto dovoljno za njihovu dob😁
Losa Ok, onda se tjesim jos mjesec dana pa smo a tim "gotovi"😂
.
Pridruzujemo se klubu ne jedaca, bas slabo jede ruckove/veceRe...dok voce...to bi jela non stop. Ajde, makar nesto.
mom, mi imali isti slucaj, pisala sam prije. Kao cvoruga na istom mjestu kao i kod vas. Pedica je samo malo opipala i zakljucila da su limfni i da se to zna dogoditi. Brzo se povuklo.
I cestitam na zubicu, pa to je vijest dana🎉🎉
Losa, ja malog takvog isto saljem.
Valkris, bas mi je drago da je sve dobro proslo i da je muz mogao s tobom :) Mada mi zbilja nije jasno zasto se ne donese jedna odluka za sve bolnice, ovak se uvijek sv Duh preoptereti. Jeste doma ili jos u bolnici?
Damnarex, jos malo :)
Valkris,, čestitam na bebici🥳🥰
Mom, čestitke za prvi zubić ☺️🥳
Lorena, baš loše zvuči, ali, čvrsti su oni💙
Hvala za odgovore za cjepiva, znam što je po kalendaru, ali dosta "kasnimo", pa provjeravam.. za par mjeseci ide novi kalendar,vjerojatno će opet izmijeniti nešto..
Ovaj put baš ima ogromne crvene fleke na mjestima uboda i baš ju boli, inače nije placljiva, a ovih tri dana stalno plače i samo bi se mazila.
Pitala sam opet za moguće nuspojave, kaže kroz dan dva mozda bude povišena temperatura.. Da je za svako cjepivo isto i da nisu moguće nuspojave nakon tjedan dana i više..
Svaki put kad pitam.. drukčiji odgovor od medicinske sestre dobijem.. Mada, ne znam ni što pitam🤭navika valjda..
Petra, jel se Bruno oporavio?
Valkris ooo pa bez porod! Super i odlicno da se nisi namucila. Nisi nam napisala za bebolinu koliko je velika, teska, ime... Mislim ako zelis? Ja sam znatiželja baba 😊
Mom bravo za zubiic... Morala sam se nasmijat nama skoro pa zadnji izlaze a vama tek prvi izasao. 🤭
Moja M ima blago otecene limfne cvorove na vratu s obje strane od mjesec dana starosti. Uvijek isto. Pitala par puta pedi kao nije nista, zna to biti normalno kod djecice, a meni ponekad bas stvaraju paniku kad ih napipam.
Mikio ja pojma nisam imala da M zna pit na slamku, nego slucajno skuzila jer je uzela lego duplo lokomotivu i usisavala zrak kroz nju pa joj ponudila tekuci jogurt kao ajde da proba. To je bilo takvo oduševljenje neznam kojoj vece. Ko da je neznam osvojila na lotu.
Losa taj sir istarski kravlji je uvijek u ponudi, a i ako ga ne bude proizvođač je Mlijekara Latus neznam dal pise na pakiranju. Inace ta mljekara ima fantastican tekuci jogurt i sušenu mozzarellu. M obozava njihov mladi sir.
Mom 🥳🥳🥳 napokon prvi zubic
Valkris super i brzo zvuci :) sad odmori,oporavi se i uzivaj u bebici 😊😊😊
Damnarexx pa tebi se trbuscic jedva vidi 🤭🤭 kad se sjetim koliki je moj bio 🙆♀️🙆♀️
.
I Osječko rodilište je dopustilo pratnju :) Ja sam rekla da bez pratnje ne idem makar se kod kuce porodila 🤣🤣🤣
.
Imate kakvog iskustva s E cipele hr? Kontam od tamo mu narucit...vidim da ima ove iste što nosi pa samo veci broj i neke sandale mu uzeti.
Cure krenuli upisi u vrtic u zagrebu 😁
Imam par glupih pitanja, kaj pisemo pod onim dal majka ima rjesenje o koristenju roditeljskog dopusta? 😂 to nam je odavno isteklo.. 🙈
I koji kontakt poslodavca stavljate? Ono broj tel i mail? Sefa, direktora, svoj? 🙈😂
Mom 🥳🥳 za zubic
L rastu trojke i cetvorke i sav cvili i cendrav je i bas mi ga je zao...
Bebolina se zove Lea i rođena je sa 3360,51 cm.. Malo sam popucala 🤷♀️
Isli smo doma odmah u subotu, nakon 48h. Da, ne kuzim ni ja to za pratnju, ali bio je opet od velike pomoci muz 💕
Imati bebicu doma je tak lijepo i kad gledam Luku ne mogu vjerovati da je tak veliki decko 😊 😊
Lorena, super da je malac dobro 😉
Mrgud, ja nisam navela nista za kontakt poslodavca, i nemas to rjesenje o koristenju nego prilazes potvrdu za hzmo da si zaposlena
Ja sam samo nabrzinu došla čestitati Valkris!! Bravo mama i bravo Lea😊😊😊
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Sortiraj odgovore
Najstariji