ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    21. Svibanj 2021. 17:31

mikio, rekla mi je da je narucila s neta. Pa sad sam guglala produzetak za body, izbaci mi na flafi.net za 14kn. Zaboravila sam kak se link lijepi, samo sliku znam Ona je te koje je imala prikapcala na sve bodije, pa pretpostavljam da ako nisu bas neki posebni gumbici ili sirina da bi trebalo pasat. 
    E tenks za info za vrecu, idem po to 

Grizli
    21. Svibanj 2021. 17:54

Je je tocno ja imam te dodatke za bodije. Sad ih manje koristim jer hrpu bodija imamo al ranije sam znala dosta ih koristiti. Jedini problem su neki bodiji koji imaju u originalu 2 gumba ili usko slozene onda taj umetak ne vrijedi. Ja sam svoje bila kupila na wish doslovno za 7 kn ih je bilo 10 komada. Dio sam podjelila a dio stoji u ladici jer ih ne koristimo vise.
    Mikio hvala jos jednom za info za vreću...
    Sesirice i hupace imas u decatlonu. A bilo je nesto tih malih i u lidlu na akciji.
    Btw bazencic sa krocicem iz lidla je suuuper. Baka nam kupila na poklon jedva cekam da ga stavimk u funkciju. 

beba2025❤
    21. Svibanj 2021. 20:59

Cure, nešto ne stignem čitati..nadam se da ste svi ok❤️💙
    Bila je danas na cijepljenju, dvije injekcije u ruke.. One dvije sto se sa 6mj.dobiju..
    Ako se da nekom napisati tko je do sad redovito cijepljenja obavio.. Kad i čime su cijepljeni.. Tnx

Grizli
    22. Svibanj 2021. 09:08

Beba ako ne grijesim sa 6 mj se cjepe za hepatitis B, hripavac, djecja paraliza, tetanus, difterija i tuberkuloza ja mislim 🤔 nisam sigurna dal je tuberkuloza sa 6. ili sa godinu dana.
    Twistshake ima akciju besplatne dostavd i neke popuste. Sinoc sam narucila preko reklame koju sam vidila na IG i sve je bilo kao na akciji 40-50%. Napravila narudzbu,platila i poslije idem vidit na njihove stranice te iste stvari nisu na akciji. Dobila sma potvrdu da je naruceno i da mi salju. Tako da ne kuzim koja je fora al ako koja narucuje probajte nac reklamu pa preko toga uci na stranice. 

Lavica27
    22. Svibanj 2021. 14:43

Joj ja vas citam vec 5 dana na rate pa sve zaboravim i u krug. LoSa (i drugi koji znaju),cijepila sam se Pfizerom pred tjedan dana,danas me nenormalno boli glava i totalno sam smislena plus vrtoglavica. Moguće nakon 7 dana nuspojava?
    Jel Valkris rodila🤔

Grizli
    22. Svibanj 2021. 15:59

Lavice samo da potvrdim. Meni danas 7 dana od cjepljenja i boli me glava 🤷‍♀️  A bila sam i pisala da 7-21 dan nakon cjepljenja mogu biti glavobolje i vrtoglavice i pulsiranje...
    Losa a sta se ne cjepe za tuberkulozu nakon rodilista jos nekoliko puta

PetraB
    22. Svibanj 2021. 18:46

Po rodjenju ide cijepljenje protiv tbc-a i to je to. Ne ponavlja se vise. Ponavlja se samo u slucajevima kada izostane reakcija (onaj prist koji pukne s vremenom). Sa 2 mjeseca ide dj. paraliza difterija, tetanus, hripavac, influenca tipa B i hepatitis B (cjepivo hexacima) i synflorix (pneumokok), sa 4 mjeseca se ponavlja sve ovo osim hepatitisa (pentaxima cjepivo i synflorix). Sa 6 mjeseci ide hexacima ponovno. I sa godinu dana je famozno cjepivo protiv ospica, zausnjaka i rubeole i ponavlja se synflorix. Sa cca godinu i pol mislim da se ponavlja opet pentaxima, znaci bez hepatitisa. Sljedece je sa 5 godina nesto al nisam ziher kaj, mozda difterija, tetanus i hripavac pa za prvi razred dj. paraliza i ospice, zausnjaci i rubeola. Za dalje ne znam. To je kao po rasporedu cijepljenja, naravno da ima odstupanja obzirom na bolesti, reakcije, alergije i slicno al sluzbeno je ovako. Mislim mi nismo bili po rasporedu ovakvom 😅 al evo do navrsenih 15 mjeseci smo rjesili ovo sve do kaj treba za vrtic npr. 

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    22. Svibanj 2021. 18:48

Btw, mm kuri od cetvrtka navecer, u pon mora na testiranje 🙄... Grizli pitala si kad ce kraj sranjima kod nas 😅... Niiikaaadaaaa
    Isuse dodje mi da pobjegnem 🙈🙈🙈🙈

• mom12
    22. Svibanj 2021. 23:45

Mi smo dobili u rodilistu protiv tbc zatim sa 2 4 6 zatim nedavno ovo sta ide sa god i jos krajem 6mj ovo sta se nastavlja...al niko nije spominja syinoflorix iza ovoga sa god dana...ne kuzim koje je to??

PetraB
    22. Svibanj 2021. 23:56

Losa ma da... Zato sam i napisala da naravno da ima odstupanja al pedijatri to prate i znaju razloge zasto ce s necim "kasniti" 😊
    Pa nije ti on ni los sir izabrao 🤭... A mustre su to male. A njihovi osjetni pupoljci jos nisu "unisteni" svim jakim zacinima pa vjerojatno puno bolje od odraslih mogu skuziti razliku izmedju odredjenih namirnica.
    Mom synflorix je cjepivo protiv pneumokoka i ide u tri doze. J je recimo cijepljen Priorixom al tad jos to nije bilo obavezno cjepivo. I primio je dvije doze.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.