ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beba2025❤
    26. Svibanj 2021. 19:41

Ma, naravno Petra, najvažnije je da su svi živi i zdravi, ostalo su sve sporedne stvari☺️☺️

• Zarica
    26. Svibanj 2021. 21:07

Meni je stvarno bilo cudno kad su me na prvih par pregleda pitali kad sam zacela (bila sam na hitnoj nesto zavrsila). Ja zvala muza da se iskonzultiram pa smo razmisljali sto bi bilo najvjerojatnije
    Ja idem tolko daleko da nikad ne koristim izraz 'napraviti djecu' i uvijek muza ispravljam (druge ne mogu forsirat😊). 'Dobili djecu' , to mi vec zvuci prikladno :P
    Ma cini mi se da cesto tu netko nesto kaze, pa netko drugi se nadoveze s nekim generalnim stavom ne nuzno povezanim, pa jos 100 komentara koji odlaze u ekstremnim smjerovima. Al ono, hrpa zena na okupu, jos se dobro drzimo 

• Zarica
    26. Svibanj 2021. 21:14

Ciljam na to da netko zna ostat krivo shvacen. Generalno se slazem sa svime sto pisete i imate iskustva za 3 zivota. 

• Zarica
    26. Svibanj 2021. 21:19

Kaj se tice c&a vreca, thanks mikio, kupila neki dan. Al bile su 149, a ne 179kn kak si pisala pa se pitam jel su iste. Onak izvana jesu ko tetrice (iznutra je malo jaca podstava al opet lagana) i imaju neke zivotinje (slon, tigar itd). Bas mi se dobre cine. I ja dobil neka dva kupona za popust kad sam ih kupila, valjda je to to za vikend. Pa cu se zaletit jos vidit za neku robicu. Sve mi hlace mali preraso. 

• Zarica
    26. Svibanj 2021. 22:36

A ja sam dosta rano zavrsila na hitnoj zbog krvarenja pa im se plod cinio mali pa su mi rekli da u tim ranim tjednima moze varirati velicina ploda ovisno o datumu zaceca. Onaj datum od zadnje menge im se nije cinio u skladu s velicinom ploda. Pa sam kasnije isla kod privatnika na kontrole gdje su me opet to pitali.
    Ma nisam ni mislila da koristis taj izraz, samo si me podsjetila nadovezujem se na 'umjetna' - 'potpomognuta'. Al inace mislim da nisam jos naletila na osobu koja također zazire od tog izraza 

• Zarica
    26. Svibanj 2021. 22:39

Kaj se tice ekipe i ja ih imam cijeli spektar osobnosti. Al svakodnevno bombardiranje na fejsu mi je znalo bit previse pa sam ih tamo prorijedila/sakrila feedove. Sad mi je fejs pak dosadan

Damnarexx 🌺
    26. Svibanj 2021. 23:03

Ajme u jedan dan 6 stranica😁 ja mislila neka svadja, kad ono tema carski! 🤭
    U jednom trenutku poroda pomislila sam da cu morati na carski, Jer se gospodjica nije spustala u porodjajni kanal a sve je bilo spremno, no ipak smo uspijele☺️💕
    Nadam se da ce mi ovaj porod biti brz kao od Valkris,🤞
    .

Pred sat vremena smo se uhvatili uspisa u vrtic i odmah naisli na prepreku😏 ne mozemo odabrati niti jedan vrtic u gradu Zg, Nista ne izbacuje. .ocito neki bug, Pa cemo probati sutra ponovno.
    Bas su zakomplicirali stvari... Vidim na grupi u FBu i ostalim svasta nesto steka.

beba2025❤
    26. Svibanj 2021. 23:10

Hahaaa,,, napravili dijete🤭🤭
    Ja često čujem muške kako kažu "to tajo sebi napravio" 😂😂😂😂😂, uvijek mi nekako bude neugodno, ali i smiješno 🤭🤭

Angelly
    27. Svibanj 2021. 08:29

Mi uspjeli prijavit vrtic bez nekih problema, ocito srece imali. 
    Najbolje mi pitanje - u cemu je vase dijete dobro, talentirano? Promjer odgovora - matematika, ples.... 😅 reko moj je dobar u rastaljanju na proste faktore svegq ceg se docepa (mislim svjesna sam da je to pitanje za starije, al glupo kaj je obvezno za odg i za ove male kikace... a bojala sam se napisat nije dobar u nicem da mi soc ne posalju doma 🤣). Nego u cemu su vasi klinci u ovoj dobi talentirani ?😝

beba2025❤
    27. Svibanj 2021. 08:35

Hahaa Angelly😄😄
    Moja je penjačica 🤭penje se bez beda na suprotnu stranu tobogana većeg ☺️
    Nije da je to talent, ali ove dvije su to mogle tek s dvije godine 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.