Losa mi se snalazimo bez tog "dodatka" tako da ako nesto mijesim ili slazem ili sto god sto bi klincima bilo zanimljivo radim na blagovaonskom stolu tak da J klekne na stolicu kraj mene. Tak mu znam stavit i uz kuh element stolicu. Tak sam i s Megz i imaju naravno onu "klupicu" ikeinu kija nam stoji u kupaoni za pranje ruku pa si to dofura u kuhinju i gleda. I tako od cca 2 godine radimo. Za ovo nemam mjesta a iskreno ne volim gomilat takve dodatke ninkad imam mjesta, snadjemo se. Curke su meni jos daleko od takvih egzibicija, trenutno smo na recikliranju smeca i vadjenju plastike iz ladice 🙈...
Jucer su nam javili iz skole da su se pojavile usi u razredu i evo nakon skoro deset godina i tolikih invazija u vrticu M sam pronasla usi jucer u kosi 😷... S tim da sam prvo morala googlat uopce kaj trazim 🙈😅... Evo treca masina posteljine na pranju, dok sam ih jucer sve ispregledala, okupala i na kraju sebe, bilo vec pola 1 kad sam legla 😴😴😴😴
Danas saznamo da joj je deckic iz razreda pozitivan pa smo i u samoizolaciji do 28.5. Zivot je lijep... Uz puuunooo normabela 😜😜😜
url=https://lilypie.com][/url
Grizli mozda da probas kontaktirati neku od sigurnih kuca za zene 🤷🏻♀️
url=https://lilypie.com][/url
Mare mi imamo frdov kolut crveni on je od 3 mj do 4 godine, a ima i narancasti od 2-6 godina. Mislim da je to najbolje za njih.
PetraB aaa jbt jel ima kraja vasim problemima i tvom mucenju.
Mikio tako je i meni konstitucija nekako se promjenila. A sharing is carrying sam bila jedno vrijeme u grupi ali problem je sto vecina zeli samo pokupiti negdje u Zg stvari a kad cu za Zg pitaj boga.a vidia Petra nijw ti losa ideja za sigurnu kucu. Mogla bi probat nac kakav kontakt.
Losa i nama je stolic top, a kauc ne valja ni fotelje ni nista.
M jede sa malom zlicicom za kavu ili sa plasticinima iz ikee dosta su velike. A i vilice male nase korstiti one za kolace.
Mi samo plasticne zlice koristimo (ili nase metalne). One neke malo dublje iz mullera, te su mu najspretnije. Silikonske mislim nisam nikad ni vidla, hm. Da sam znala to bi nam bile prve
Meni se nekak tijelo vratilo na staro, osim cicka. To valjda nece nikad
Kod nas plastične dm i male metalne žlice i viljuške. Ali samo brlja s njima, tu i tamo nešto dođe do usta. To mu je igračka dok ga hranim.
Južina... G spava od podne. Znači, 5 sati! Idem popit kavu, necu ga jos budit😋😉
Hani jel imas party veceras? 🤭
Ne mogu zamisliti da toliko odspava u danu...sad mi je i to jedno poceo smanjjvati na sat-sat i po 🙄 taman zavrsim sta treba i sjednem kad cujem maamaa 🤣🤣🤣
On jede s malim metalnim vilicama za kolace a zlicu ima iz Pepca(valjda) set miki maus i cvrsta je i dovoljno duboka.
Milslim da nisam nikad koimentirala, al bila sam kod frendice vidjela genijalni izum - produživač za bodi. Znaci komad tkanine koji s obje strane ima gumbice koji se prikopcaju dolje na bodi da ga produže malo. Za sve one preslatke bodije koje ste uspjeli jednom dvaput obuc Super je dok su mali i brzo se mjenjaju. Sad više nebi bilo tolko korisno. Al dobro je znat za iduci put :)
Zarice to ja imam za grudnjak 🤭 Nijedan osim ovih trudnickih ne mogu zakopcati vise tako da imam te produzivače. Ako sta mrzim kupovati to su grudnjaci 🙄 uvijek zaboravim velicinu i sirinu pa onda na blef...a siroka sam s malim sisama 😅🤣🤣 onda ak mi dobra kosarica ne valja širina xD
Super Losa Ak se vec prilagodio jos malo pa ce jedva cekat da ga ostavis:) Nama i dalje nije bajno od kad su se tete mjenjale. Al bude se valjda naviknuo, ide na bolje.
Mare, ovo mi je isto otkrice za grudnjak A nisam uhvatila da je Grizli spominjala, ne znam kako mi je promaklo :) a bas sam pomislila da bi tebi Grizli dobro došlo kak ti je mala vitka a viskoka.
Sortiraj odgovore
Najstariji