Mikio usi se zadrzale samo na M, sva sreca 🙈 Al nije bila invazija, nasla dvije prije pranja i jedna ispala mrtva nakon pranja. Na vrijeme su roditelji javili ocito tak da je ispalo sve ok🤞🏼
Sad cu ju redovito spricat dva puta tjedno, nema preskakanja vise 😅
url=https://lilypie.com][/url
Pozdrav drage moje, čitam na rate i onda većinu zaboravim, pa nikako nešto natipkati.
Mikio da ti javim, kupim, pošaljem ako nađem šeširić? ( Nije problem).
Grizli, Lavice simptomi mogući od cjepiva, moji se cijepiti i žene samo imaju neke nuspojave, glavobolje, vrtoglavice, boli ih ruka.. također 7 dan poslije cijepljenja počelo.
Petra kod vas stalno nešto 🤭 kako su curke?
Valkiris čestitke od ❤️❤️❤️❤️ na malenoj princezi! Ostal trudnice kako ste!?
Sad da se malo poželim, imamo onu pletenu ljulju kao jaje, i ljuljali se T i ja oko 18:30 jučer i baza se odigla od poda i pali oboje, njega sam uhvatila jednom rukom, drugom to jaje da ga ne poklopi jako, malo mu je crveno iza na leđima kao ogrebotina, našpricali octeniseptom, namazali margarinom malo, ja razbila cijelo koljeno, lijevu ruku, strašno. Mm kaže da je vjerojatno neki kamenčić dospio ispod i da se zato baza odigla. Poludila sam, evo pola 4 ujutro a ja još ne spavam, stalno gledam T da mu nije nešto. Nije lupio glavicom, al opet strah me i zbog tog što se malo lupio leđima.
Losa ukoliko nema jacih simptoma, npr ne kaslje kad spava, znaci da mu ne ometa normalno funkcioniranje (spavanje i jelo) ja bi poslala. Nase tete iz vrtica uvijek kazu da curenje nosa nije uopce nista alarmantno no upozoravaju ukoliko kasalj ometa spavanje. Danas malo cesce cisti fizioloskom, inhaliraj i ukoliko se ne razvija nikakva infekcija (virusna ili bakterijska) nece se pogorsavati. Evo curke su sad tocno, skolski, imale neku "virozu". Doslovce tri dana curenja nosa uz produktivan kasalj, bez temp... Samo prvu noc ih malo zezalo spavanje, ostala dva dana normalno spavale. Valjda J iz vrtica donio nekaj na kaj je on vec imun a one se privikavaju.
Lorena jbm misa, ovo stvarno je bilo stresno vjerujem. Grozno 😔
Ma Losa mislim da ga mozes slobodno sutra odvest u vrtic. Pa nema smisla da za svaki smrkavi nos moras na bolovanje. Vjerujem da ti je organizacija cuvanja muka ziva, znam kak je nama. Bitno da ne kuri i da moze jesti i spavati. Samo ga inhaliraj danas jos da mu sto vise se tog sekreta otopi i da ga sto vise iskaslje van tje u njihovom slucaju pokaka 🤭😅
Drzim fige 😉
Losa malac ti je bas lik 🤣🤣... Al negdje sam procitala da djeca imaju takav njuh da memoriraju poznate i prijatne mirise pa kad su u nepoznatom ili pred nepoznatim stvarima se oslanjaju na nnuh i odabiru na temelju njega. Nadam se da ce maleni do jutra biti super.
A za prehranu mi smo se pomirili s time da je M nejedac, i da njeni obroci moraju imati 4-5 razlicitih sastojaka svaki za sebe serviran. Zena voli u slijedovima jesti. A trenutno sve sto se moze konzumirat na slamku je pravi hit pa to iskoristavamo. 😁🤭
PetraB ajde bar nemas invaziju jos doma. Kako je M nisam skuzila ima jos temp ili ne?
Lorena 😳 ajme. Nadam ae da ste ok. Ako je rana nemoj margarin ni maslac. Maslac pomaže kad se lupe pa da ne dodje modrica i stvarno djeluje al moras odmah staviti i nesmije biti rana.
Valkris čestitam na djevojcici. Brz oporavak i sretno!
Valkris Cestitam!!! Nadam se (i tjesim samu sebe🤭) da je porod bio laksi od prvog🥰 brz oporavak zelim 💜
Lorena Bas gadno 😣 par puta sam vec cula da se to postolje podiglo i da je osoba pala. Obozavam ta jaja, ljuljacke..al taj s postoljem me ful odbija.
Nadam se da je maleni dobro🙃
Petra Super sto vam se usi nisu prosirile i na ostatak ukucana🤞
.
Ja se drzim, sve je teze, jedva cekam roditi(😂 ali ne prije 37tt 🤞). E je jos uvjek na 8 zubiju..ne znam dokle vise, 5 mj izbijaju trojke il cetvorke i Bjele crte ima na mesu al nikako izbit. Puna glava mi je vec a i njoj jadnici.
Mom Jesu vama izasli zubici? ☺️
Hvala 🥰 🥰
Je, bio je puuuuno brzi porod :)
U 04 me uhvatili trudovi doma koje sam prespavala, u 8 odveli malog u vrtic i krenuli za bolnicu..
U 11 mi prokinuli vodenjak, drip odbijam. S obzirom da je ogromna guzva na sv. Duhu bila sam u predradaoni cijelo vrijeme..
U 12 krenuli jaki trudovi, molim za epiduralnu ili bilo sta protiv bolova, daju mi dolantin.
Za pola sata uzasan nagon za tiskanjem, derem se tamo nek netko dode da rađam, vode me u box na brzinu, dolazi muz unutra, za 10 minuta beba vani..
Puno vecu podrsku i bolje upute sam imala.. Cijelo vrijeme su mi govorili kako da disem, i sto tocno da radim.
Eto, damnarexx bez straha i nadam se da ce i tebi ici ekspresno kad dođe vrijeme ☺️
Valkris cestitam🥰🥰🥰...i super za super brzi porod👍👍
Bas sam i ja htjela napisat da mislim da smo se mi cjepili sa nekim drugim cjepivom al kad sam vidila losin komentar onda sam bila sigurna jer sam bas prije mj dva izvukla sve marke cjepiva i istrazivala🤪🤪🤪...al nazive nisam zapamtila samo onako otprilike mogu prepoznat..😅😅😅
Lorena suosjecam sa padom ...i ja sam nedavno sok dozivila kad sam svoju nasla na nogama izvan krevetica...nadam se da je sve ok....
Ja isla jucer sa svojom kod dezurnog ped jer kao da ima cvorugicu iznad vrata sa straznje strabe i dr nam rekao da pratimo kao da su to limfni cvorici...
Jel se tko susretao sa tim?? Od kud je to doslo??dr nista nije rekla nego kao kroz mj dana da dodemo na kontrolu...
E jos kao tu joj se malo crveni i dr kaze da je dermatitis i dala nam kremu da mazemo 7 dana...pa nemogu skuzit kakve veze ima jedno sa drugim
Losa ja bi ga poslala. Generalno; curi im nos od 9.do 5.mjeseca (i dulje ako je ovo sugavo vrijeme). Po meni se tako jaca imunitet jer ako ga povlačim svako malo doma opet nisam nis napravila. Ja saljem dok mu ne suze oci ili nemoze spavati od npr kaslja,s tim da moj oduvijek kaslje onako malo produktivno pa to kod nas nije neko mjerilo. Isto kad skuzim da mu se pojava inhaliram ga par dana po 3x dnevno i ko nov je.
Valkris cestitam od srca!! I kako je imati jos jednu bebicu😍?
Ajme Lorena kaos,kako je danas?
Sortiraj odgovore
Najstariji