Moj rođak se cijepio Pfizerom prije cca 3 tjedna s drugom dozom. Bilo mu je dosta loše par dana nakon cjepiva, al na kraju je sve prošlo. No prekjucer je završio na hitnoj zbog snažne vrtoglavice. Ne prestaje niti kada leži. Popracena mu je znojenjem i vrucinom. Nisu našli uzrok i nadaju se da ce proci samo od sebe (sad mu je vec ok, al se boji malo). Čitali smo kasnije da vrtoglavica bude često prijavljivana nakon cjepiva, a sad jel od tog to niko ne zna. Nije mu se prije to događalo. Inače znam još par ljudi koji su se cjepili baš Pfizerom, al su imali blaže ili nikakve simptome.
Mi imamo neki šeširic iz hma i fora mi je za sunce. Kad malac zaboravi na njega prestane ga skidati :P I imam istu vrecu kao i ti Grizli. Otvara se kod nogica pa mu mogu ostaviti prozračno. Al mali se preznojava u njoj mada je ljetna. Zapravo imamo isti problem ko i Angelly. U apsolutno svemu se preznoji, a nebi ga bas bez ikakvog pokrivaca ostavljala, mada tako na kraju ispadne kad baci sve sa sebe.
Mikio, 'ljulja' mu je isto trenutno na repertoaru non stop (uz 'dođi' i širom rukice). Vani kiša a on se dere 'ljulja'. Zna se ljuljat i po pola sata u parku. A baš mi je preslatka ova faza s govorom, tako mi ga je milo slušat
Inače prošle godine smo bili s malim u Petrčanima, na plaži svaki dan pored blizanaca koji su se rodili na isti dan kad i naš mali :) I nama je to stvarno bilo super za njega. Bili smo i u Sabunikama tjedan dana, al isto razocaranje. Mada klinci bi tam uživali mislim samo da stvoris neki hlad.
Vi o šiltericama i ljetnoj odjeci… a vani jesen… zima dolazi
Bas citam i mislim isto 😂😂😂
L 💛
Zarice bas sam danas naletjela na neki clanak pa malo pretrazivala na tu temu vezano za nuspojave nakon cjepljenja. I naisla da kod nekih osoba posebno onih koji imaju problema sa cirkulacijom se mogu javiti nuspojave izmedu 7.-21. dan nakon cjepljenja. I da se preporuca uzimat aspirin pro 75 ili 100, a to znaju biti bas kao vrtoglavice, glavobolje, pulsiranje, ubrzan rad srca i ostalo. To da se kao nuspojava moze javiti i osobama koje su prebolile koronu. A sto osoba ima jace nuspojave nakon 1.doze to da ta osoba ima jaci imunitet. 🤷♀️
Danas testiram izum za pokrivanje broj 3.🙄 Dok ne nađem ljetnu vrecu 120cm ili ju ne sasijem.
Mi smo ljulju u parku uspjesno uspjeli zamjeniti sa konjem kad je kisa ili ne mozemo u park.
Mikio imaju da al su kratke. Do prije mjesec dana je imala vrecu od 90 cm i pocela se buditi i buniti, cupat vrecu onda sam ju stavila u tu veliku od 110 ili 120 cm pa se vise nije bunila.
Losa vidila sam puno tih towera po slikama al nikad kod nikoga uzivo, a bas mi izgleda kao nesto za vece klince jer moja bi isto skocila iz toga ja mislim. Meni M "pomaze" oko kuhanja da sjedi u svojoj hranilici pa skupa sjedimo za kuhinjskim stolom, ili ju sjednem na radnu povrsinu u kuhinju i tu prckamo. Neki dan je samnom gljive cistila 😍 prefora iskustvo. Cupala im stapke.
Losa nisam to vidjela nigdje osim na slikama al da jesam mislim da bi uzela. Moj se svuda penje u zadnje vrijeme. Kad sam u kuhinji ga posjednem ne element pa mu il dam da nesto mijesa ili lonac i poklopac da slaze.....tako bude miran i na oku dok nesto kuham a da mi duze treba.
Jutro😊
Išla sam guglat sinoc. Da, i meni izgleda nestabilno, ali kazat cu muzu da ga napravi pa cemo ga doradit po potrebi. Inace nisam ljubitelj dodatnih stvarcica. Sjednem ga na stolicu ili u hranilicu, ali to je nakratko. Zato kuham kad on ode spavat. Toranj bi mu vjerojatno bio zanimljiv.
Jucer se uspeo 4,5 stepenica dok smo bili 2 m od njega, oko dorucka. Dosad nije jer smo makli prvu stepenicu da se ne može popeti. Sad moze pa moramo i ogradu dodati. Doduše, moze se i sa strane provuci, ali toga se jos nije sjetio.😁
Kod G vreca za spavanje ne dolazi u obzir. Tako da on spava cijelu noc, a ja se budim par puta i pokrivam ga. Non stop se premjesta s vrha na dno krevetica.
Kapice... Imam obicne i onu sa zastitom za vrat, siltericu nismo isprobali.
Proslo ljeto je bio samo u romperima i bodijima, hlacice i majice su ostale neiskoristene, tako da ih nisam gomilala za ovo ljeto.
Muke s presvlacenjem pelene, naravno.
Za kupace koristim platnene sa zastitnim gacicama, 2u1, bez ulozaka. Štosne su i zgodne. Presvucem ga u suhu kad izide it mora.
Na odmor ne idemo, ali na moru smo, kruzit cemo uokolo.
Mikio mozda se necega uplasila tokom dana. Meni je M jednom samo imala alicnu scenu da navecer nije htjela od mene, cak ni kod M, al taj dan ju je susjed prestrasio full pa smo tome prepisali. Nije ae ponavljalo.
E cure znam da smo davno komentirale da su nam se tijela nakon poroda promjenila, al jel se kojoj vratilo u prvobitno stanje... Mislim prsa, straznjica, struk... Ja imam osjecaj bar kad oblacim prijasnnu robu da imam manju guzicu, a sira ramena i donji dio rebra. Tako da mi strukic izglada ko da nosim steznik, a isprd trbuscic makar imam i dalje manje kila nego prije trudnoce.
I drigo pitanje ima koja kakav savjet kamo sa starom robom... Pri tome ne mislim sa stvarno starom vecina je toga nosena 1-3 puta najvise, sve vise manje casual-poslovno, ali meni to vise nikako ne stoji ili me zulja ispod pazuha ili mi pada i visi. Imam toga 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ more jedno... Cca 6 vreća. Nemam više di ni stavlja ono sto mi je dobro. Pitala crveni križ i časne ne primaju robu sto zbog korone što zbog toga jer su krcati jos od kad je bio potres. A zbilja mi zao to baciti samo u kontejner jer među time ima i zbilja dobrih komada odjeće.
Losa ovo bas super izgleda...i sigurni su jer koliko vidim ima letvica sa svih strana da se ne mogu prekrenuti na leđa.
.
Moj spava u vreci iz Sinsaya...mislim da je 120cm 🤔 Vidjela sam ljetnu u Pepcu za 60kn i budala ju ne uzmem i sad kad sam opet bila vise je nije bilo. Spava u vreci skoro pa od pocetka i ne mogu zamisliti bez nje....ovako je miran a bez vrece je posvuda i lošije spavamo oboje 😆 jednom smo je zaboravili kod mojih...neponovilo se 🤣🤣
.
Hani moj je ko spiderman posvuda...cim se okrenem on se nekud popne.Sad su mu moji uzeli tobogan pa mu tu dozvolim da se penje dok se ne izmori...al cim nisam u blizini ga rastavim da mu ne bi palo na pamet penjati se dok me nema.
.
More necu vidjet ove godine al eto nek je to jedino sto mi fali kad ne radim 🤣😏 A i muz je sad mijenjao posao tako da godisnjeg nema do Božića....razmisljam neki vikend u neke toplice ili ona seoska domacinstva tipa ranc Ramarin i sl.
Jel onaj Fredov kolut il kak se vec zove prikladan za njih i sada? Ili je to sam za bebe?
Mare, valjda je prikladan ako se moze navucibi zakopcati
Mikio, moj je dvaput tako krenuo vristati i ne zeli da ga se dodiruje, kao da mjesečari, nikako ga smiriti dok se nije dobro isplakao. Pripisala sam to nekoj nocnoj mori
Grizli, bolje komade koje ne nosim prodam za nešto sitno ili poklonim na Moje krpice. I onda mu kupim platnene pelene🙈😁 tako da njih sada gomilam
Sortiraj odgovore
Najstariji