ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeSB
    18. Svibanj 2021. 14:53

Mikio umirem na ovo "šilja doljo tu" 😂😂😂 i ajd joj sad nemoj dokuciti sljivu...kraljica 😂
    Angelly moja je isto najcesce u bodiju dugih rukava, donji dio pidjame, carapice nekad ima nekad ne...ako je bas neki hladan dan onda bodi bez rukava i pidjamica i carape. I stalnoo se otkriva, cim skuzi da je pokrivena otresa nogama dok ne skine pokrivac i onda nastavi spavati. Onda ja cekam da cvrsce zaspe pa ju pokrijem i tako stalno 🤦‍♀️
    Mene isto zanimaju prijedlozi za more...ove god moramo otici, ne mogu docekati. Jel znate sta da je zgodno a da je blize jer mi se ne vozi 7 sati 😬

L 💛

mrgud_zg
    18. Svibanj 2021. 15:45

Mi smo prosle godine  kupovali pelene za kupanje babylove. Ove godine smo cak i nasljedili 2 kupacih gaca pa cu vidjet 😂. Upravo sam izracunala da bi malac ovo ljeto mogo bit na moru 7 tjedana 🙈. Bas mu je tesko 😂. Kako nam nema ko prek ljeta cuvat mm i ja cemo se razdvojit dio godisnjeg (ko prezivi pricat ce 🙈) plus stari go u 6. Mj 😁
    Ja mu za plazu ne mislim nista kupovat za obut, nek sto vise bude bos. A pocetkom 6 mj cu otic u frodo isprobat te neke sandale. Ne bih htjela prerano kupit da ih ne preraste do ljeta. 
    Bravo za velke bebace i pricalice. Moj ima oko 11,4 kg, sam se stane na vagu 😁. Visinu ne znam. I dalje apsolutno nista ne prica. I i dalje ima samo 5 cijelih zuba i 2 polovice 😬

mrgud_zg
    18. Svibanj 2021. 16:07

E da, i moj se mrzi pokrivat a ne voli ni vrecu 😂 al spava u kratkom bodiju, pidjami i nekoj srednjoj vreci koja mu je opasno na knap. Poplun koristimo izmimno kad bas poludi na vreci il imamo neke pljacljive noci. Sad ratmisljam uzet mu tanju vrecu s nogavicama. Jel ima tko preporuke?

Angelly
    18. Svibanj 2021. 16:30

Mi smo rezervirali u Šimunima na Pagu, velika sljuncana plaza i borova suma... imamo 5mim pehake od apartmana, a manje je mjesto pa se naaaaadam da bas nebu rucnik na rucniku 😅
    I da, vise ne radim...pobjegla glavom bez obzira na komplikacije 😁
    Ja sam sad narucila ljetnu s nogavicama iz Etherala. Zadovoljna sam zimskom bila pa nastavljam s njima. I mislim da ti se ne bi izmigoljila iz te vrece Mikio jer je to zapravo meni ko jednodjela pidjamica 😁 

Grizli
    18. Svibanj 2021. 22:25

Angelly uf Šimuni... Ne volim ih pa valjda zato averzija... Nadam se d ace vam se svidjet i da nece biti guzva. Al srecom na pagu ima milijun lijepih sljuncanih plaza. Mana sta puno njih nema hlada.
    Mi cemo ljeto doma biti vjerojatno i obilaziti plaze od Umaga do Pule isto sljuncane uvale. Puno njih ima hlad i poplocene plaže, a uređene sljuncane uvale bas za malu djecu.
    Najrađe bi ju na svim plazama pustila bosu, aliiii iz vlastitog iskustva zna da bedo plaza je puna komadica stakla i pivskih cepova iako ciste redovito plaze jednostavno ne mozes ih zaobici, plus ljuštura skoljki koje su ostre... Tako da sam joj uzela za plicak slapice neke iz decatlona jeftnie tek toliko da tabane zastiti, ako bude mogla bit ce bosa.
    Kupace jednodjelne sam joj uzela isto u decatlonu, kupace jednokratne propustaju mokraću, a zadrzavaju samo kad se pokakaju. Cak razmisljam da kupim one samo papirice za kakicu koje se stavljaju u platnene. Samo nisam sigurna DeeDee bi mogla znat dal se one otapaju u vodi? I dal su oni samo za mekan drekec ili je dobro i za konkretne materije 🤭? Sorry znam da si gadljiva. 
    U pravilu jako dobro da do znanja kad ce kakat tako da mislim da ce u more ici samo u kupacem a van kad izađem ce dobiti pelene gacice obicne. Realno svi pisaju u more pa zasto ne bi i ona. 🤷‍♀️
    Za noc do sad je spavala u bodij kratkih, pidzama s nogicama i vreca. Sad cu probat umjesto vrece tanja dekica. Tokom dana nam se pokazala ok, veca dekica je tako da krajeve uguram oko madraca i ogradice pa i kad se okrece je pokrivena. Ako se spusta dekica se ppvuce za njom. Problem je jedino sta ostane otkrivena kad se opet vrati gore ili ako se digne. Trenutno gmize po krevetu i vrti se za 360 u svim smjerovima pa cu vidit dal cu uzimat ljetnu vrecu ili ce nam to biti ok. Vrece sam joj narucila bila veće 100 cm su i donji dio bi joj pustila otvorene. Otvaralo se od dole prema gore (hvala beba to je tvoja uputa bila) tako da ko da u maxi haljini spava. Kad joj vruce gurne noge van kad joj zima uvuce unutra. 

• mom12
    18. Svibanj 2021. 23:13

Mi spavamo u vreci i dugom bodicu otkad je izisla iz krevetica...neznam kako cemo kad bude bas vruce jer i u kratkom bodicu bude vruce...😕😕😕 ...nisam joj uopce jos gledala ljetne cipelice ili sandalice ili sta vec🤪🤪.. jer uopce nemam ideju sta kupit...dali otvorene ili pola zatvorene...stvarno neznam....kupaci isto jos nismo kupili...ja se ponasam kao da ljeto jos ne dolazi🤣🤣...kupila sam jos par kratkih majica i haljinica i hlacica i bodica...neznam hoce bit dovoljno...mada koliko se sjecam prosle godine smo skoro stalno bile u bodicu ponekad bi nesto obukla jer se stalno znojila...pa cemo vidit sta cemo jos kupit...neznam jos di cemo ic al ako bude moguce do crne gore par dana...

• mom12
    18. Svibanj 2021. 23:18

Grizli di si nasla te vrece..hoce joj bit vruce po ljeti u njoj?? 
    Jeste vi ostali stavljali prosle god djecu u vrece?? 
    Mi ne spavamo sa ukljucenom klimom....

DeeDee
    19. Svibanj 2021. 09:39

Ja sam baš prekjučer naletila na neke slatke kupaće u plodinama pa sam joj uzela neplanirano.. u potrazi smo za šeširićem.
    Eventualno ćemo negdje u 8.mjesecu zbrisat, nismo ništa planirali.
    Grizli, ove to-to nisu razgradive u vodi i super zadržavaju drekec, samo smotaš i baciš.

[/url

Red Fox
    19. Svibanj 2021. 09:42

Bok svima, jedva vas stizem popratiti.
    Dok ne zaboravim, mikio mi smo bas prosli tjedan uzeli siltericu marke Sterntaler, sve zivo smo prosli, sve mi je veliko, skida dok nismo naletili na tu u avenue mallu, odusevljena sam. Silt stoji kak treba, a mekana je pa se moze spremiti u ruksak.
    Bili smo jucer na cijepljenju, pneumokok drugi put, 82 je visok, 11 kila. Sad cekamo u 8.mjesecu pregled i misljenje alergologa zbog jaja. Za vrtic je rekla da ce nam napisati izjavu da je opravdano da nije primio sva cjepiva.
    Mi imamo ethereal ljetnu vrecu bambus-pamuk i super je samo kaj se on popisa svaki put kad mu stavim cistu vrecu. Jos se muz i sprdamo kad dode vreca iz pranja da ce opet propustiti pelena 😂
    Ja sam svom mislila uzeti sandalice iz cicibana, a frendica mi je hvalila neke nike sandale koje je imala za malog, svake godine mu uzme te iste i drugoj boji. Probat cu naci pa vam stavim link.
    Mi na more necemo ove godine jer je muz promjenio posao pa nis od god, a ja cu si uzeti kad mali krene na privikavanji u vrtic
    Ne znam ko je pitao, ja sam se cjepila prosli tjedan, pfizer. Samo me ruka boljela, al nista strasno, cak sam isla na trening drugo dan

Grizli
    19. Svibanj 2021. 11:00

Apropo cjepljenja meni tek danas bolje. Meni je cijela lijeva strana bila otecena od limfnih cvorova do mjesta uboda.
    Vreću tu koja se dole otvara je iz Lidla, naletila na neki staru kolekciju bila full jeftina nekih 30kn. Drugu koju sam uzela otvara se po sredini isto od dole prema gore pa nam je ta za rezervu. Uvijek ju zakopcam samo do koljena. Al su te deblje vise zimske, tako da sad planiram pitat krojacicu da mi sasije, a mozda se i sama sasijem nije neko cudo za to napraviti. Obicnu tanku pamucnu da ima za ljeto.
    Proslo ljeto je M spavala u rompericu i pokrivena navlakom od poplona. Ikein koji je dosta velik pa sam ju mogla umotat tako da je pola bilo ispod nje a pola preko nje. Ove godine ce isto romper imat za spavanje, a pokrivat cu vidit s cime jer je sad zivahnija.
    Meni je problem ja mislim najveci jer ona ne zna spavat bez vrece. Nocas se budila 200 puta dok ju nisam uvula u vrecu a bilo joj vruce.
    Kad puse ima neku tanku kapicu iz Kika, a kad je sunce ima sesiric iz h&m koji ima duzu straznju stranu pa joj stiti vrat. U kompletu su 2 pa jednog planiram za plazu a drugog ovako da ima. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.