Losa mi imamo ove...plave i bijele.
https://www.ecipele.hr/obuca-reebok-royal-prime-2-0-2v-fx4317-white-vecnav-vecred.html
I dobre su mu zbog rista...oni uzi i siljasti modeli mu ne pasu. Sad cu mu uzeti neke sandale i neke starke ili taki neki oblik da mu je prozračno.
Lavica, na kraju sam dobila one cipelice preko doznake, nisam trebala ni pitat. Fizijatar mi samo istipkao. Cekam da prodje nekakvu komisiju pa cemo ic da otisak. Bas sebi ja pitam kakve cu sad za ljeto, al vjerojatno ce tamo imati rjesenje.
e Mikio, ja bas razmisljala kad cemo bit na plazi da uzmem te neke gumene. Fizio mi rekla da ga bosog pustam, al mislim si da kad ce ic u vodu ili ako bude pikavo da ima te gumene. Al isto ne znam jel to ok
Pozdrav,
Evo samo kratkog izvještaja, danas napokon odradili mo pa ru odgođeno 4 puta do sad 🤦🏼♀️ rekla je da ne bi smjelo bit nikakve temperature, eventualno između 7. i 10.dana blagi osip ili otečeno grlo, tj. blagi simptomi ospica i/ili zaušnjaka ali kao da najčešće prođe bez toga.
Pregledala joj je grlo i pogledala zubiće i samo ju cijepila, nije bilo sistematskog. Bas sam se nadala da će je izvagati jer uopće me mogu više procjenit, rekla bih da je prešla 12 🤭
19.7. ima 3.pneumokok. Ovo moje Rambo čudo uobičajeno nije reagirala, ti. proizvela je neki zvuk koji je zvučao kao "daj ajde" pa smo i doktorica i sestra i ja umrle od smijeha. Pitala sam za nogice pa mi je rekla da po njoj apsolutno nema potrebe i nek samo što više bude bosa, posebno po šljunku, ako po ljeti i dalje budem mislila da nešto ne štima će mi dat uputnicu.
[/url
DeeDee 'daj ajde' Bome vam se odužilo. Super da ste to riješili na kraju. E ja isto nemam pojma kolko ima moj mali, nit visina nit težina, stalno nam drugačije ispada
Al i dalje mislim da malo šteka s tim tak da cemo otic po drugo mišljenje (odnosno prvo, jer ova moja pedica ga isto nit više ne važe nit gleda visinu). Čak je mm počeo gledat te krivulje i zaključio da je pao iz trece u prvu.
Mi smo se vagali sad kad smo se isli cjepit...imamo 12kg i 82cm...i to cemo opet trebat kad se budemo upisivali u vrtic...mi jos iza 24.6 trebamo dobit cjepivo ono sta smo se cjepili sa 6mj pa drugu dozu sa god ipo..i sobodni do 5g...
Mi nismo imali nuspojava nadam se da ni necemo...
Mikio moji su oboje uvijek bili bosi na plazi bez obzira radilo se o kamenju, pijesku, sljunku, betonu... Ja recimo jedva hodam po kamenju a njih dvoje bez problema. Tek kasnije je M pokazivala znakove da joj smeta ako je kamenje malo vece pa joj je teze drzat ravnotezu tak da sad uzimam one slape za vodu njoj al dok su bili mali nis im nije smetalo, dapace puzala je po kamenju, bolilo me dok ju gledam 😅.
DeeDee bravo za cijepljenje, drzim 🤞🏼 da prodje sve bez nekih nuspojava 😊... Mi idemo danas po nas MoPaRu i Synflorix... Isto odgadjano vec barem 3 puta. Vec nas dr zeza da cure imaju radar za cijepljenje 🤣
url=https://lilypie.com][/url
Deedee hahahahaah 'daj ajde' 🤣🤣 Koja kraljica!! Ja sam bila sretna sto ju nisu vagali i mjerili jer se tad dere i vise nego lad je cijepe 🤦♀️ Sama sam je doma izmjerila, 12 kg i 80 cm. I mi imamo jos jedno cijepljenje sa 18 mj i onda tek s 5 god...
Petra sretno, i vama i dedee zelim da prodje bez nuspojava..🤞
L 💛
E da, moja pocela pricati da je se cak i razumije...svaki dan neka nova rijec. I teta jutros kad smo dosli u vrtic kaze evo nase pricalice 😂😂
E cure, vjerovatno je vec bilo al sam zaboravila....kakve imate romobile za djecu, jeste im vec kupovali? Ja sam mislila kao rano je, ali sefica je vidjela kako necakinje voze i stalno zeli i ona...zapravo sam vise bila za onaj neki biciklic/triciklic bez pedala al evo sad ne znam... 🤔 Iako cu na kraju vjerovatno kupiti i jedno i drugo 😂😂
L 💛
Ja isto mislim malca pustat da sto vise bude bos na moru, znam kak mene nije nist smetalo dok sam mala bila 😂 a sad, princeza na zrnu graska.
Cure kak vi oblacite/pokrivate malce sad po noci? Ja sta god da napravim mali znojan...a cini mi se da je ipak mrvu prehladno da bude bez pokrivaca. Sad spava u pidjamici otvorenih nogica bez carapa i pokrijem ga il tanjim poplunom il tanjom dekicom (znoji se u oboje....)
Sortiraj odgovore
Najstariji