ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    16. Svibanj 2021. 01:28

Sad imam i potrebu nahvaliti tete kad smo vec na temi. Ove sto su dale otkaz su zbilja bile odlicne. Meni je mali uvijek dosao sa suhom pelenom, ne znam kako su to uopce stizale. Pustaju im muziku, plesu, pjevaju s njima. Kada netko dolazi svrate pozornost grupi pa se svi pozdravljaju. Kad odlazi i svi su budni isto tako osvjestavaju ih da taj odlazi pa masu papa. Za dan oceva, valentinovo i sve te neke dogadjaje bi nesto izradjivali s vodenim bojicama ili slicno, tipa otisak njihove ruke, pa bi teta pored napisala neku kratku poruku. Meni su bile govorile kak napreduje, kako lijepo komunicira, pa je jednom sva sretna teta pricala kako je lijepo prohodao. I ja sam fakat vidjela da mali voli tete i bila mirna da ih njima ostavljam. Stvarno nemam dovoljno rijeci hvale i na srecu jednoj sam teti uspjela to i reci i zahvaliti na svemu i lijepo se oprostiti s njom. Al uhvatila sam tamo i okoline malo i primjecujem da rade pod stegom i tak je kak je, obje su otisle u istom tjednu. Moj mali se jako tesko prilagodio, stvarno smo imali problema na pocetku i sad opet kad dolazimo prica se ponavlja. I opet svi klinci placu ujutro itd. Ne sanjam uopce da ce u gradskom biti bolje tete, ali nadam se bar stabilnosti. Jer ne sumnjam da ce i ove nove tete brzo otici. 

Lavica27
    16. Svibanj 2021. 09:02

Dok se ja ukljucim ode 5 rasprava 🤦 Generalno se slazem s Petrom
    Je moj se prilagodio lijepo al nisam pisala da u tjednu prilagodbe su obje tete zavrsile na bolovanju pa ga je svaki dan druga teta zaprimila i otpratila. Ja nemam nista od toga da sad ravnateljicu razvlacim nisu ni oni sretni sto je tako. Kod nas se isto ispred ceka dok ti ga dovedu i dolazi zamazan (odjeća) uglavnom jer se proljeva i svasta nesto ali mijenja bar 2 puta cijeli outfit na dan. Isto me mole da donesem kratke bodije i tanje duge majice (pretpostavljam da ga ne bi morala mijenjat stalno cijelog) i rekle su da vise ne nosim bocu nek se uci na casu pa makar stalno bio mokar. Za slapice trebali su vam zelje reci na pocetku. Generalno pricala bi s ravnateljicom ako je stanje tolko lose. U krajnjoj liniji upisala ga u Jasku u privatni. Sto se tice smrklji,bit Ce balavi od 9.do 5.mjeseca,to je jednostavno tako u vrticu. 
    E da,ostavlja se do pola 9 jer do 9 doručkuje pa idu van do 11 pa je rucak; spavanje. Skupljanje je ili prije spavanja ili iza 2 kad se zadnje dijete budi. Ja to postujem. 
    Valkris sretno s trudovima!

PetraB
    16. Svibanj 2021. 09:10

Zarice sve ok 😊 kuzim i naravno da postoje ekstremi na koje ste na zalost ti i Valkris naletile. Vjeruj mi sluzbeni mail ravnatelji je puno bolje rjesenje jer tada moraju odgovir dati u pisanom obliku i od tada mimo tog odgovora nema novih pravila ili zamolbinod strane teta. Zato sam to i napisala. Ovo nahodavanje kupovanja bodica, bocica i slapica kod Valkris je suludo pogotovo jer je ocito dogovor tj upute su bile drugacije. Al vjerujte mi kada im se obratite sluzbeno putem maila stvari se puuuno brze i bolje rijesavaju, eto moj savjet. I to vrijedi za sve, ne samo za vrtic. Jer kada vi napismeno imate nesto, ima puno veci efekt u raspravama 😘
    Valkris stvarno mi nije bila namjera preispitivati te, ono su bili samo moji primjeri zbog cega se mozda traze takve stvari i zao mi je ako sam te uzrujala ili uvrijedila... A nadam se da sinocnja rasprava nije bila triger za trudove 🤭😘 Sretno!!!

url=https://lilypie.com][/url

beba2025❤
    16. Svibanj 2021. 11:23

Aaaaa,, ja ću samo napisati da sam sretna što ne moram voditi djecu u vrtić 🤭🤭
    Starijima ne nedostaje ništa, velika ima doslovno sve petice i sa svima se druži, socijalizirane su maximalno 😄srednja zna čitati i pisati i super je u maloj školi..
    Apsolutno ne vidim razliku na njima jer nisu išle u vrtić.
    Naravno da se pravila odlaska i dolaska trebaju poštivati, a ako su cure dogovorile drukčije i najave se, ne vidim to kao nepoštivanje.
    Meni je strašno šta si tete uzmu za pravo, ali isto tako vidim u školi majke koje se deru na učiteljicu jer su klinci dobili dva.. Tako da ništa ne treba generalizirati.
    Glupo je što se na Valkris očito VIDI da je žena pred porod, pa samim time je teta trebala biti obzirnija i snaći se sa bodicima i papucama koje maleni vec ima.
    Cak i da su trazili drukčije na upisima, a s obzirom da nisu, totalno nije u redu od nje to prohtijevanje.
    A, to sto je netko napisao.. Koza ili što već za tetu ne vidim kao neku veliku uvredu.. Kod mene na selu je uvreda tek kad ti netko kaže da si krava🤣🤣🤣🤣🤣
    Nekidan sam rekla kako je ova grupa izdržala teme o vjeri i cijepljenju.. Ajde, neće valjda puknuti zbog toga što se netko požalio na tetu iz vrtića.
    Sjećam se puno ruznijih komentara za sestre i liječnike.. Tako da....
    Valkris,, sretno na porodu 💙💙
    Zarice, IZDRŽI 💙💙

MaRe
    16. Svibanj 2021. 12:34

Bome i ja sam sretna sto zasad ne mora u vrtic ali po pricanju kolegice ove nase su ok.
    Kak se dogovoris s njima tako i je. Njena mala npr isto ne hoda pa nju voze u kolicima kad idu u setnju..cak su tete pitale da ostave svoja kolica ako zele jer su njihova ona za blizance 🤣 al ju nitko ne forsira da hoda i slicno. Sto ljudi sto cudi...tako i one..nije im sigurno lako al ako ti se ne radi mijenjaj posao. Ne mogu ocekivati da djeca u jaslicama budu potpuno neovisna i samostalna. Ako imaju svoje mušice i načine kako im je lakse onda to sve trebaju reci na pocetku i gotovo..zene bi napravile kako kazu..al ovo da ti prvo kazu jedno a poslije drugo mi je idiotarija zesca. Slazem se s Petrom da sve treba  napismeno rješavati...nikakve rasprave s tetama i slicno.
    Valkris sretno i da bude sto brze :) 
    .
    Jel netko narucivao Reserved? Kakvi su njihovi modeli?

Grizli
    16. Svibanj 2021. 14:12

Valkris sretno 🤞🤞🤞 i nemoj se stresirati nije ti lako u viskim si tjednima trudnoce a neko te nahodava ocito zbog nesporazuma. Bas sam pitala frendicu kojoj mala ide u jaslice rekla da je ona isto svasta zipila oblacila joj suknje, tute sve od komada, pelene gacice, carapice sa gunicama umjesto slapica sl pa su se tete pobunile al su joj rekle nek s vremenom mjenja jer da znaju da ne moze svako sve odjednom. Isto ispalo prvi tjedan show... Al eto rijesilo se. Hvala vam cure koje ste napisale Valkris i Zarica to sto se sve trazi jer ce meni iskreno biti bolje na inicijalnom (nadam se da cemo dobiti jaslice) znat cu sto pitat ako oni ne spomenu. 👍👍👍
    Mikio i M izasle 3 trojke u 9 dana, sad cekom zadnju i petice.
    PetraB tnx za info, narucila joj. Vidila da imaju ovaj vikend full popuste pa se jos neckam dal uzet i broj vece sandalice joj.
    Mi danas na pricest idemo, uopce mi se ne da, ali to su nam kumovi pa sno odlucili ici. Jos k tome jucer sam se cjepila i sve mi sumi u usima, ruka me boli za poluditi i glava. Losa kako je tebi bilo nakon cjepljenja? I s cime si se ti cjepila? Si dobila vec drugu dozu? Se jos koja cjepila? 

MaRe
    16. Svibanj 2021. 17:35

Grizli moji su se cijepili Pfizerom sad u četvrtak...tati ništa, malo ga ruka bolila a mami sva ruka otekla, oko mjesta uboda ima ko pčela kad te ubode sve otečeno i crveno, imala je nešto malo groznice i povišene temperature i jako joj se spavalo ali pošto zbog menopauze loše spava kaže da se skoro nije tako dobro naspavala hahahha
    Od prijatelja starcima isto se jako spavalo od cjepiva i malo im oteklo. 

beba2025❤
    16. Svibanj 2021. 18:17

Grizli, tata se cijepio Pfizerom,samo mu se malo vrtilo, prva dva dana ništa,a treći dan ga boli ruka, natekla je i samo mu se spava..
    Nadam se da je to to.. Svi koje znam kažu da su im se jače nuspojave pojavile nakon druge doze, najviše bol u mišićima i povišena temperatura.. 

Grizli
    16. Svibanj 2021. 21:02

Isto sam Pfizer dobila. Bas mi je onako cijeli dan ko mamurna da sam, pulsira u glavi, glavobolja i ruka me boli, svrbi i pecka. Plus M naravno da bi danas da ju samo nosim 😳 sta inace nikad ne zeli. Al dobro valjda ce sutra biti bolje. A i umorna sam katastrofa iako sam dobro spavala. 
    Beba cula i ja da nakon druge doze bude puno gore ljudima, bas ono ko da gripu imaju. Iz tog razloga smo se mm i ja dogovorili da prvo ja obavim cjepljenje obe doze i onda se on javi za svaki slucaj da ne bi oboje istovremeno dobili termin pa na kraju da ne mozemo brinut o M jos. Kakav sam peh vidim da od svih koje znam i koji su Pfizer dobili, zato sam i pitala vas tu jer i ovo sta vi pisete vidim da meni je reakcija dosta jaca nego drugima. 

PetraB
    16. Svibanj 2021. 21:24

Mi nakon prve doze Pfizera stvarno nismo imali nuspojave vrijedne spomena. Mm nesto duze od mene a meni samo jedan dan (drugi dan) bilo onak blaaah. Mm treci dan imao temp 37,3 (ako to uopce mogu nazvat temp) 🤷🏻‍♀️
    Grizli nadam se da ce ti sutra biti bolje 😉

url=https://lilypie.com][/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.