Da se razumijemo, 2 tjedna je bio doma i vikendom nama uvijek spava 2 i pol sata popodne. Uvijek. Bez obzira kad ustane.
jbt ako drugi spavaju onda nek se one zabavljaju s njime..šta sva djeca moraju istodobno spavati pa da imaju pauzu od 2 sata xD ne kužim
I taj glupi komentar da mora biti u centru pozornosti...pa naravno da mora biti..sva djeca to žele xD
Aaaa kreće kreće :)
Jesi spremila sve? Valkirs
Pa da, ja isto mislim da se on hoce dic a one forsiraju da zaspe ili lezi i onda place (jer gdjr bi on mirno lezao) .. I onda ga sigurno dignu, pa nece ga pustit da urla dok drugi spavaju..
Pa nek se snadu da :)
Mare, da, moraju svi spavati u to vrijeme 🤷♀️ mislim da je svugdje tako..
Smirili se trudici, odspavala ja lijepo 🙈🙈🙈🙈 nece bebolina jos..
Bok svima😊
Valkris ja sam vec ocekivala lijepe vijesti 😂
Losa moj ti u to vrijeme spava kod bake. A doma jos nekad hoce spavati oko 18, al najcesce mu ne damo, zaigramo ga da izdrzi do 19 pa idemo na kupanje. Onda mi zaspi u 20,20:30 i cijelu noc spava.
Moram vas gnjaviti za vrtic🤦🏼♀️ Nije mi bas jasno ovo kaj se predaje za olaksice. Znaci ako trebam staviti primanja za 2020. (iz IP obrasca) jel to realno posto sam bila na porodiljnom i nemam po tome nikakva primanja (osim bozicnica i to)?
Mislim da cu vas gnjaviti oko tog vrtica🤦🏼♀️ Tak me strah da ne zeznem nesto.
Mrgud mi imamo u nasem vrticu montessori i isto sam se premisljala, al mislim da ce ipak ici u obican vrtic.
Heeej cure, evo i mene👋
Mislim na vas , ali evo...prvo svekrova smrt, a malac je bas taj tjedan krenuo u vrtic, pa lijepo vrijeme, posvetila sam se uredjenju vrta i tako.
Uglavnom, moj se klinac jako brzo adaptirao na vrtic sto je svima bilo neocekivano, s obzirom da je bio poput pahuljice. Osjetljiv na moj izostanak, privrzen samo meni i tati, nikom nije htio, ja se mjesecima nisam mogla odvuc ni do wca bez njega, a kamoli otic negdje, a da on nije sa mnom..
Al on vec treci dan u vrticu nije plakao😅
Sad je proslo 1,5 mjesec od polaska, veseli se svakom odlasku u vrtic, jede super, tete kazu da je tip koji voli paznju vise od igre s drugom djecom, al generalno, dobar je.
A nama je ogroman šok koliko se on socijalizirao u mjesec dana. Drugo dijete skroz. Cak malo i baraba😆😆
Uglavnom, velika i pozitivna promjena. A iskreno, ja preporodjena🤦 on tamo bude 4 sata, mogu konacno opet kuhati, stignem sve uraditi i imati vrijeme za sebe.
Nosimo 22 broj svega. A bojim se da nam pelene broj 5 postaju male🤦 presvlacenje je i dalje uzas, pokusat cemo odvikavanje od pelene kad otopli. Ako se bude moglo, spasili bi se i on i ja.
Valkris, veeec? Sretno!!
Losa moj odavno spava 1x, al nije neki dnevni spavac, cca sat ipol...
Mikio nisam uhvatila, jel planiras Ninu dati u vrtic?
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mikio, ne znam da li ti je to bitno, ali u dućanu su cijene dosta više, nego na webu, jer im je taj web Ivančica Outlet.. Možeš ju odvesti da proba, pa kupiti preko neta, a i kupljene preko neta uvijek možeš zamijeniti 🤭
Ja sam uvijek kupovala u dućanu dok sam živjela u Zg. sad nemam di, pa sve kupujem preko weba, uglavnom, nisu važne male razlike, ali na 5 pari obuće mi uvijek bude kao da sam jedan par dobila gratis..
Valkris 💙💙💙💙sretno na porodu, javi nam se kad budeš mogla 💙💙💙💙
Losa, moj u vrticu spava od pola 12/12 do 14. Tj, tako im je vrijeme za spavanac. Tako on i doma meni u pola 12 vec krene drijemati..
A drugi spavanac on ima oko pola 5,5 doma. Jednostavno mi sjedne u krilo i zadrijema.. Ne mogu ga odugovlaciti do navecer da ne zaspe jer on doslovno zaspe sam u to vrijeme, naslonjen na bilosto 🤷♀️
Nije spreman za ukidanje tog drugog spavanja..
MalaLe super da se brzo prilagodio :)
Naravno da voli paznju, slazem se sa Mare, svi oni vole paznju, pogotovo jedinci koji su imali svu paznju svijeta do sad
Mi smo Se prebacili na jedno spavanje .ada se npr jucer zalomilo i popodnevno jer je ekstra rano i kratko spavala.
To bude cca 11.15-14.
Trenutno susjeda ina radovr u stanu iznad nas pa na je veeeselo😪😪 renovacija kupaonice, onda mozete Misliti.
Popodne odlazimo u Ri na tjedan dana, da se ru ne mucimo sa bukom, jer em nam smeta em ne Moze spavati.
Valkris Ajmeee sretno🥰🥰🥰 kolika je vec saad bebica?
RedFox Vec vidim da cu i ja bit tudum za vrtic😂 jao, idem bacit oko...
Mala super da je prilagodba dobro prosla! 🤗
Moja spava otprilike od pola 12 do 2...2 do 2,5 sata, pogotovo kad smo kod kuce. Tete u vrticu kazu ako nije bas spavala pa onda jos jednom malo odspava, inace imamo samo jedno spavanje. Doduse sveki stalnooo broji kako treba 2 puta spavati, a ako spava tako onda navecer tulumari do ponoci. S jednim spavanjem je zna uhvatiti neka krizica oko pola 7 ali brzo ju prodje, i taman onda idr spremanje za spavanac i do pola 8, 8 spava.
Mi smo i fazi izuvanja obuce...dok se okrenem ona je bosa. Cak i vani, sjedne na cestu i izuje se...al onda je malo muce kamencici. I jadna se toliko trudi da se sama obuje a nema sanse...po pola sata pokusava staviti nogu u tenisicu, a ne da da joj pomognem.
Ja sam isto papucice probala kod nas u froddi pa narucila preko weba jer mi u trg nije bilo lijepih. Cak je brzo i stiglo. Papucice nosi sad 21, a tenisice imamo Nike jedne 21 a jedne 22...sve ovisi o modelu.
L 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji