ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Valkris
    13. Svibanj 2021. 22:37

Da se razumijemo, 2 tjedna je bio doma i vikendom nama uvijek spava 2 i pol sata popodne. Uvijek. Bez obzira kad ustane. 

MaRe
    13. Svibanj 2021. 22:46

jbt ako drugi spavaju onda nek se one zabavljaju s njime..šta sva djeca moraju istodobno spavati pa da imaju pauzu od 2 sata xD ne kužim 
    I taj glupi komentar da mora biti u centru pozornosti...pa naravno da mora biti..sva djeca to žele xD 
    Aaaa kreće kreće :) 
    Jesi spremila sve? Valkirs

Valkris
    14. Svibanj 2021. 08:28

Pa da, ja isto mislim da se on hoce dic a one forsiraju da zaspe ili lezi i onda place (jer gdjr bi on mirno lezao) .. I onda ga sigurno dignu, pa nece ga pustit da urla dok drugi spavaju.. 
    Pa nek se snadu da :)
    Mare, da, moraju svi spavati u to vrijeme 🤷‍♀️ mislim da je svugdje tako..
    Smirili se trudici, odspavala ja lijepo 🙈🙈🙈🙈 nece bebolina jos.. 

Red Fox
    14. Svibanj 2021. 09:50

Bok svima😊
    Valkris ja sam vec ocekivala lijepe vijesti 😂
    Losa moj ti u to vrijeme spava kod bake. A doma jos nekad hoce spavati oko 18, al najcesce mu ne damo, zaigramo ga da izdrzi do 19 pa idemo na kupanje. Onda mi zaspi u 20,20:30 i cijelu noc spava.
    Moram vas gnjaviti za vrtic🤦🏼‍♀️ Nije mi bas jasno ovo kaj se predaje za olaksice. Znaci ako trebam staviti primanja za 2020. (iz IP obrasca) jel to realno posto sam bila na porodiljnom i nemam po tome nikakva primanja (osim bozicnica i to)? 
    Mislim da cu vas gnjaviti oko tog vrtica🤦🏼‍♀️ Tak me strah da ne zeznem nesto.
    Mrgud mi imamo u nasem vrticu montessori i isto sam se premisljala, al mislim da ce ipak ici u obican vrtic.

mala.le.90.
    14. Svibanj 2021. 10:04

Heeej cure, evo i mene👋
    Mislim na vas , ali evo...prvo svekrova smrt, a malac je bas taj tjedan krenuo u vrtic, pa lijepo vrijeme, posvetila sam se uredjenju vrta i tako.
    Uglavnom, moj se klinac jako brzo adaptirao na vrtic sto je svima bilo neocekivano, s obzirom da je bio poput pahuljice. Osjetljiv na moj izostanak, privrzen samo meni i tati, nikom nije htio, ja se mjesecima nisam mogla odvuc ni do wca bez njega, a kamoli otic negdje, a da on nije sa mnom..
    Al on vec treci dan u vrticu nije plakao😅
    Sad je proslo 1,5 mjesec od polaska, veseli se svakom odlasku u vrtic, jede super, tete kazu da je tip koji voli paznju vise od igre s drugom djecom, al generalno, dobar je.
    A nama je ogroman šok koliko se on socijalizirao u mjesec dana. Drugo dijete skroz. Cak malo i baraba😆😆
    Uglavnom, velika i pozitivna promjena. A iskreno, ja preporodjena🤦 on tamo bude 4 sata, mogu konacno opet kuhati, stignem sve uraditi i imati vrijeme za sebe.
    Nosimo 22 broj svega. A bojim se da nam pelene broj 5 postaju male🤦 presvlacenje je i dalje uzas, pokusat cemo odvikavanje od pelene kad otopli. Ako se bude moglo, spasili bi se i on i ja.
    Valkris, veeec? Sretno!!
    Losa moj odavno spava 1x, al nije neki dnevni spavac, cca sat ipol...
    Mikio nisam uhvatila, jel planiras Ninu dati u vrtic? 

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

beba2025❤
    14. Svibanj 2021. 10:17

Mikio, ne znam da li ti je to bitno, ali u dućanu su cijene dosta više, nego na webu, jer im je taj web Ivančica Outlet.. Možeš ju odvesti da proba, pa kupiti preko neta, a i kupljene preko neta uvijek možeš zamijeniti 🤭
    Ja sam uvijek kupovala u dućanu dok sam živjela u Zg. sad nemam di, pa sve kupujem preko weba, uglavnom, nisu važne male razlike, ali na 5 pari obuće mi uvijek bude kao da sam jedan par dobila gratis..
    Valkris 💙💙💙💙sretno na porodu, javi nam se kad budeš mogla 💙💙💙💙

Valkris
    14. Svibanj 2021. 10:46

Losa, moj u vrticu spava od pola 12/12 do 14. Tj, tako im je vrijeme za spavanac. Tako on i doma meni u pola 12 vec krene drijemati..
    A drugi spavanac on ima oko pola 5,5 doma. Jednostavno mi sjedne u krilo i zadrijema.. Ne mogu ga odugovlaciti do navecer da ne zaspe jer on doslovno zaspe sam u to vrijeme, naslonjen na bilosto 🤷‍♀️
    Nije spreman za ukidanje tog drugog spavanja..
    MalaLe super da se brzo prilagodio :)
    Naravno da voli paznju, slazem se sa Mare, svi oni vole paznju, pogotovo jedinci koji su imali svu paznju svijeta do sad

Damnarexx 🌺
    14. Svibanj 2021. 11:10

Mi smo Se prebacili na jedno spavanje .ada se npr jucer zalomilo i popodnevno jer je ekstra rano i kratko spavala. 
    To bude cca 11.15-14.
    Trenutno susjeda ina radovr u stanu iznad nas pa na je veeeselo😪😪 renovacija kupaonice, onda mozete Misliti.
    Popodne odlazimo u Ri na tjedan dana, da se ru ne mucimo sa bukom, jer em nam smeta em ne Moze spavati.
    Valkris Ajmeee sretno🥰🥰🥰 kolika je vec saad bebica? 

Damnarexx 🌺
    14. Svibanj 2021. 11:10

RedFox Vec vidim da cu i ja bit tudum za vrtic😂 jao, idem bacit oko...

DeeSB
    14. Svibanj 2021. 11:53

Mala super da je prilagodba dobro prosla! 🤗
    Moja spava otprilike od pola 12 do 2...2 do 2,5 sata, pogotovo kad smo kod kuce. Tete u vrticu kazu ako nije bas spavala pa onda jos jednom malo odspava, inace imamo samo jedno spavanje. Doduse sveki stalnooo broji kako treba 2 puta spavati, a ako spava tako onda navecer tulumari do ponoci. S jednim spavanjem je zna uhvatiti neka krizica oko pola 7 ali brzo ju prodje, i taman onda idr spremanje za spavanac i do pola 8, 8 spava.
    Mi smo i fazi izuvanja obuce...dok se okrenem ona je bosa. Cak i vani, sjedne na cestu i izuje se...al onda je malo muce kamencici. I jadna se toliko trudi da se sama obuje a nema sanse...po pola sata pokusava staviti nogu u tenisicu, a ne da da joj pomognem.
    Ja sam isto papucice probala kod nas u froddi pa narucila preko weba jer mi u trg nije bilo lijepih. Cak je brzo i stiglo. Papucice nosi sad 21, a tenisice imamo Nike jedne 21 a jedne 22...sve ovisi o modelu.

L 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.