ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeSB
    23. Travanj 2021. 07:57

Joj Taani pa i kod vas... 😕 Imam osjecaj da su zadnjih tjedan dana svi pozitivni i u izolaciji.. 🤦‍♀️ Drzite se!
    Ps. Cure HM ima 20% snizenje za djecje stvari na web shopu, iznad 40 eura...

L 💛

• Zarica
    23. Travanj 2021. 09:20

Mama.le moja sucut...
    I mi smo uvjereni da nam je malac donio koronu iz vrtica. To je bio onaj period kad smo svi bili malo bolesni sa simptomima ko i ti Losa. Odradili smo izolaciju, a pedijatrica nije malog slala na testiranje s obzirom da nije imao neke znacajne simptome i jos je sve bilo dosta zakasnjelo s obzirom na to kad im je teta bila zarazena.

• Zarica
    23. Travanj 2021. 09:22

Drzim fige da svi ozdrave, moramo jos ovaj travanj zgurat, mislim da bude od svibnja sve manje tih bolestina🤞

• Zarica
    23. Travanj 2021. 09:23

Mom, zaboravila pitat. A koji vam je plan? Nisam skuzila da si na bolovanju zbog male. Jel tako od pocetka? Oces morat jednom krenut radit ili? 

• mom12
    23. Travanj 2021. 09:58

Meni je sestra ljetos bila pozitivna radila test radi puta a niti jedan simptom nije imala kao ni muz ni djete nikome nista i sa svekrom i svekrvom bila u izolaciji ni njima nista a stariji su..tako da mislim da nije bila zapravo pozitivna al ina nije tila komplicicrat nego i probjeravat nego ostavila kkao je....
    Ajme zarice vjeruj da sama neznam sta cu...ja sam bo od 19.3 ja sam produzila porodiljni jer sam napravila prekid na ljeto...trebao bi se otvorit vric novi sad kroz 5mj pa cu pokusat upast...

• mom12
    23. Travanj 2021. 10:00

A prekinut cu bo kroz koji dan jer ce mi doc svekrva pa cu malo radit pa kad ona ode opet cu se vratit...neznam sama... bas mi je koma

Angelly
    23. Travanj 2021. 14:33

Mikio ako joj je nosic postopan onda ne moze ni jesti kak spada...tak je i s N bilo kad je buban...pa smo mu zato mi nos cistili prije jela i onda spavanac. Jesi joj probala prvo spricnut fiziloske, pricekat pa tek onda usisavac? Da se sve to pomoci, a ako ne ide inhalator probaj i kupaonicu zaparit pa nek bude unutra malo. Meni je bas grdo kad su pocepljeni. Bit ce lakse kad ce moc sami bar malo ispuhat

• Zarica
    23. Travanj 2021. 19:01

zenske, ja po ducanima. Treba nam neki usisavac za usisat temeljito jednom tjedno uz robotski koji se stalno vrti... Robotski znamo koji cemo, ali za ovaj dodatni mi treba preporuka

• Zarica
    23. Travanj 2021. 19:33

gledali smo karcher vd 4 neki za 1000kn koji ima super recenzije, al u ducanu smo skuzili da nema hepa filter i da je dosta veliki... izgubljeni smo u moru usisavaca 😵 Nebi htjeli da je puno para s obzirom da je robotski vec dovoljno skup

mala.le.90.
    23. Travanj 2021. 20:43

Mikio nama ti je tako sve bilo. S tim da je i jako hroptio. Dosla temo 38.6
    Padalo od Panadola. Vadili i nalaze, super su. Doktor kaze virusna viroza. Trajalo dva dana i danas je dobar.
    Inhalator u snu, nakon dva dana se vidilo da je otcepilo. Sad nos curi..
    I znam puno djece trenutno da se bori s tim svim..

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.