Mikio cice nisu ni osjetile 😂 ja sam to fakat postepeno, prvo izbacila jutarnje kad sam pocela radit, pa vecernje. A sad noc. Beba kad si vec tu daj nam napisi za onu kremu za cice. Moje su jadne totalni jad i bijeda postale 😫😂. Btw nek sam se ja jucer pohvaila na sva zvona, nocas me nazetao 10 puta za majicu 🤦♀️
Kremu za suncanje smo imali neku skroz prirodnu, moram bas pogledat ziher joj je proso rok pa da bacim. Morat cu nes nabavit, ako se popravi prognoza sljedeci vikend smo mislili napokon na more 🙈
Ja jutros vadila hormone, sve me strah rezultata, počeli smo se zajebavat da mogu raditi kao seoska dojilja u fušu 😂😂😂🤦🏼♀️
[/url
M od danas vise nije u izolaciji i naravno da sad kiša pada, i padat ce sto dana....
Testirali smo ga i negativan je 🥳🥳
Jos uvijek kaslje i ima smrklje pa se nadam da ce ga danas doktorica pregledati da vidim jel to prolazno stanje ili treba lijeciti. Svakako mislim da je tjedan dana kod kuce dosta, ako mora i dalje ostati, mislim da ce mm ici na bolovanje 😁.
-
Ljubomorna sam na DeeDee i ostale s obale, vi skoknete bilo gdje za vikend i svugdje je prekrasno 😋.
Mrgud_zg, koliko god sam tražila kremu za učvršćivanje grudi, samo sam nailazila na kreme za povećanje 😂
Uzela sam običnu od Evelina BoostUp i od Filorge.. Redovno mazanje, kružni pokreti, masiranje i bit ce ko nove!
Meni su kao da nisam niti dojila godinu dana.
Možda bi učinak s bilo kojom kremom bio isti, ali ja nekako ipak mislim da ove imaju sastojke koje čine kožu elasticnijom i cvrscom.
Vjerujem da je najbitniji da mazes redovito ☺️
LoSa a od jučer je i tu ružno i bit ce do kraja tjedna jesen..za vikend kao poboljšanje 🤷🏼♀️
[/url
Pozdrav drage moje, nisam baš imala vremena za tipkanje.. Mi smo stalno vani, po cijeli dan, tj dopodne sa bakom a onda popodne sa nama. Kad treba u kuću to je urnebes. Nadam se da ste mi svi ozdravili. T se obožava kupati, ne znam hoćemo ove godine uspjeti otići na more ili samo nekud u toplice. Kao i LoSa obožavam wellnes, toplice, saune, bazene, more, a T je izgleda na mene, navečer po sat vremena se kupa. DeeDee meni bitno da sam u vodi, dal to bilo more ili bazeni svejedno mi je :) i T je već taman, ali ja jako brzo tamnim i tamnije sam puti od mm, kupila sam kremu za malog neku kremicu od Avene preko 100 kn je, al nije bio pogorio i crven kao mm. Ne znam s kime bih podijelila ovo, pa se nadam da nećete zamjeriti. Ja sam od petka u banani, bila na ginekološkom pregledu, na lijevom jajniku imam ogromnu cistu, a na desnom veli da je izgleda bila ovulacija i da vidi žuto tijelo. Trenutno mi je kaos u glavi, jer mi je bacila bubu u uho da sam možda trudna. Trebala bih dobiti menstruaciju 2.5. po mojem računanju. Nisam spremna za trudnoću i porod. Čim ostanem sama plačem, ne sjećam se kad sam zadnji put bila toliko depresivna. Ova korona i sve te mjere će me dotući. Svadbu odgađamo već drugu godinu, vjenčani smo kod matičara. ali ja bih htjela i u crkvi, te napraviti svadbu u najužem krugu obitelji (a to je cca 60ak ljudi).
Lorena, a zbog cega mislis da si mozda trudna? Bas ti je natuknula ili? I ja sam na zadnjem pregledu prije koji mjesec imala zuto tijelo iz istog razloga. Rekla mi je doktorica da se to nekad dodgodi i da ce se najvjerojatnije samo povuc i da dodjem pregledat ponovo na ljeto. Trudnoca nije bila ni u spomenu.
Lorena, a zbog cega mislis da si mozda trudna? Bas ti je natuknula ili? I ja sam na zadnjem pregledu prije koji mjesec imala zuto tijelo iz istog razloga. Rekla mi je doktorica da se to nekad dodgodi i da ce se najvjerojatnije samo povuc i da dodjem pregledat ponovo na ljeto. Trudnoca nije bila ni u spomenu.
Zarice, tako ona sve prezentira, baš me ubedirala sa tim žutim tijelom. Mislim htjela bih ja još jedno dijete, ali trenutno se ne osjećam psihički spremnom. Sestra koja radi kod nje mi je baš super, ali dr se čudno ponaša i svoje privatne probleme nosi na posao i baš se vidi po njoj. Nisam u mogućnosti promijeniti dr. Ali baš me ubedirala kad je spomenula ovulaciju, žuto tijelo i da je možda u pitanju i trudnoća. Da bi nakon par min rekla da dođem opet na UZV poslije menstruacije. :S
Ja sam bila kod zbilja korektne doktorice. Jos mi je napomenula da bi me neki drugi doktori mozda slali na jos kakve pretrage, UZVe al da je ona prilicno uvjerena da za to nema potrebe. Ne znam ako je tvoja jos nesto vidjela, ali zvuci mi da je u pitanju ista stvar. Tako da ne brini :) Bar ne ovako uranjeno :) Javi kad procuris
Hej zene... Osim sta sma u guzvi imam 100 sr*a. Pokrali mi podatke od kartica. Da dalje ne pricam jer mi tlak skoci.
Uglavnom htjela sam ti Lorena rec vezano za zuto tijelo to jencista koja nastane pucanjem folikula a ona u slucaju trudnoce sluzi embriju kao hrana dok se ne pocne implatirat u maternicu. U slucaju da nema zutog tijela znaci da nije bilo ni ovulacije, a ako se ne oplodi jajna stanica ono propada. Vjerujem da te gin naruci nakon menge kako bi provjerili tu veliku cistu a ne zbog zutog tijela. Velike ciste se cesto javljaju i relativno brzo lroz par ciklusa pucaju al ako ostaju dulje mogu izazvat probleme. Recimo velika cista ti moze biti folikul jajne stanice koji je prerastao nije pulnuo i tako je zaodtao u tijelu. Ispunjen je tekucinom i u pravilu je bezazleno skroz samo moze zenama stvarat bolove i probleme tokom menga. Ako si imala nezasticene odnosne prije 10-14 dana onda napravi test ako sumnjas da bi ipak moglo biti trudnoce.
Shvacam i tvoj osjecaj frustoranosti da ne mozes imati svadbu. I sama sam ju odgadala al zato jer mi je tata umro. I vjeruj mi za slavlja ima uvijek vremena bitno da ste svi zdravi i zivi. Znam da je su sad to samo floskule i da si žalosna al vjerujem da te samo malo pms pere.
Mikio jel N pocela sto bolje jest? M zafrkava i zafrkava neke dane bas na rubu ocaja budem. I jedino onda sta prolazi je da joj obrok stavim u one twistshake vrecice da ih sisa kao one frapee i to nam prolazi za cokolino, griz, sir sa vocem... Pa bar tako nesto pojede. I bas te htjela pitat jesi se ti javila u one post-covid ambulante?
Na prozor od auta na njenu stranu sam zakacila tetricu onu veliku iz Lidla s unutarnje strane. Ne vidi tuda van al za sad se ni ne budi, jer slucajno ako nema toga i dodje joj sunce u oci to je vristanje. Oznoji se dosta u sjedalici pa smo kupili sad aeromoon umetak lani u jajetu nam je pomogao da se manje znoji oa valjda ce i sad pomoc.
Kremu cu i ove godine daylong kids 50+ lani mi je bila super. Te krene za odrasle koristim i ja godinama. Super jer ju je dovoljno nanjet jednom ne treba ponavljat nakon kupanja u moru. Traje 8h otprilike.
M bas i ne voli kape a kupila joj onu sta ima materijal da zastiti vrat, i siltericu i svasta nesto 0 bodova.
Sortiraj odgovore
Najstariji