ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    20. Travanj 2021. 12:52

Da, kazem...to razdvajanje od dijeteta/bracnog partnera meni jednostavno nema smisla, (kao i racunanje zadnjeg kontakta s osobom s kojom živiš i ljubiš se :D). Dok smo zabarikadirani svi u kuci nikom nemremo naskodit. Ne bih sigurno isla prijavit to doktoru pa da dobivam bespotrebnu izolaciju, a opet bi ispoštovali onu zbilja potrebnu. No dobro, ne kazem da je lose napraviti drugacije, samo da bi za mene bilo :D

PetraB
    20. Travanj 2021. 14:02

Ok, krenula pisat vam ujutro pa zaboravila poslat... Pa ajmo ponovno 😅
    Cure su danas u nekom turbo elementu 🙈 Probudile se u pol 9 😯 pojele dorucak oko 9 (preskocili flasu danas jutarnju), oko 11 sam im dala uzinu i oko pola 12 stavila spavat... Do sada se natezale oko spavanja i naravno zaspale taman kada sam htjela odustat i spustit ih (jedno treci put) pa da pricekaju rucak 🤦🏼‍♀️
    Rucak su jucer stamanile i svoj i moj 🙈🙈🙈 pojele tri filea pohanog oslica i krumpir (ja sam jela one mrvice od panirunga 😅😅😅)... Spavale do 6 popodne, jele veceru u 7 i bez pol frke u pol 9 strusile flasu od 240 ml...
    Bas me zanima kak ce rucak danas ic... Kuhala sam grasak s noklicama i isla sam naravno kemijat sa bucinim brasnom... Evo ih sve se raspale. Vec vidim da ce svi ukucani bojkotirat rucak danas 🙄

url=https://lilypie.com][/url

Lavica27
    20. Travanj 2021. 17:55

Zarica

Da, kazem…to razdvajanje od dijeteta/bracnog partnera meni jednostavno nema smisla, (kao i racunanje zadnjeg kontakta s osobom s kojom živiš i ljubiš se :D). Dok smo zabarikadirani svi u kuci nikom nemremo naskodit. Ne bih sigurno isla prijavit to doktoru pa da dobivam bespotrebnu izolaciju, a opet bi ispoštovali onu zbilja potrebnu. No dobro, ne kazem da je lose napraviti drugacije, samo da bi za mene bilo :D

Sorry,tri put sam citala i nisam skuzila kaj si htjela reci? Moj mozak je kasa nakon posla.
    Ajme Deesb svaka ti čast;ja bi i sebe i nju testirala sam da izbjegnemo samoizolaciju😫
    Mi se vratili u normalan život,srecom N je super prihvatio vrtic iako ga nije bilo 2tj. 

• Zarica
    20. Travanj 2021. 21:03

Lavice, tak sam i ja citala 3put post di Losa objasnjava kolko dana dobijes za sta pa sto se di dodaje, visa matematika :D
    Mikio, bas cudno, meni nekak tvrdje ispadnu. Meni i mm to super bude, al nije bas za malog (mozda doduse bi sad vec i mogao). Al to se pece na ono nesto jako visoko stupnjeva krace vrijeme. Moja pecnica je fakat turbo jaka, neki dan si je sveki opekla lice jer je stala preblizu kad ju je otvarala vrucu. Tak da mozda je i do toga, ne znam. Tocno pratim upute o pecenju  i lako okrenem kad je na pola.
    Moj mali danas na vjezbama nista nije htio. Poceli smo s hodanjem po neravnim podlogama, a on samo htio vriskat. Eto da se i ja nekad preznojim u javnosti. Tocno sam rekli zeni da ne znam uopce sto da napravim. A cijeli dan je bas bio tak nekak cmizdrav.

• Zarica
    20. Travanj 2021. 21:11

E i to bucino brasno. Jednom sam radila njoke od njega i nikad vise. Jedna od vrlo rijetkih stvari za koju sam rekla fuj

DeeSB
    20. Travanj 2021. 22:26

Mikio kod mojih smo, odvojen je kat pa se pokusavamo distancirati...koliko je to moguce 🤷‍♀️ 
    Mi cetvrtkom izlazimo iz izolacije, i bome sefica u petak odma ide u vrtic, bar do 12.15 🙈😂 Ne znam kako bi je vise zabavila, sve joj je dosadilo. Ako imate kakvih ideja, slobodno pisite 🙉 Bas u nekoj fazi hoda po kuci i trazi sta bi mogla (kakvu glupost) radit.
    Kad ovo prodje, ako ostanem ovako bez simptoma, otici su vaditi krv za antitijela...koliko ono treba proci vremena?

L 💛

Valkris
    21. Travanj 2021. 08:17

Nadam se da cete svi što prije ozdraviti.. 
    Lavica, bas mi je drago za vrtic. Ni moj sad vise ne drami previse 😊
    Kupili mi ovlazivac zraka onaj gorenje baby. I cijeli pod nam mokar. Doslovno mokar. Jel tak i kod vas?
    Losa sjecam se da ti imas neki taj ovlazivac, jel ti radi cijelu noc i jel bude sta mokro okolo? 

PetraB
    21. Travanj 2021. 09:47

Valkris mi imamo babymoov ja misliv ovlazivac i nije nikad nista mokro oko njega... Nesto ili nije dobro sjelo ili ima gresku neku. Pisi gorenju...
    Ja se moram malo pozalit... Jucer je M dosla uzaaasno potistena i tuzna iz skole. Grad Sisak je ove godine (izbori su tu jel) odlucio podijeliti dzeparac skolarcima s podrucja grada siska. Nitko u tom trenutku nije razmisljao kako ce se osjecati klunci cija adresa ne spada pod grad Sisak nego pod neku drugu ocinu. Osnovna skola u koju idu je sisacka skola no njih nekolicina nije dobila tih jebenih 200 kn. Neki ucitelji cu bili svjesni do cega bi to moglo dovesti pa su ucenicima koji adresom ne spadaju pod grad Sisak podijelili pokloncice, sto smatram vrlo lijepom gestom. Bas sam bila tuzna zbog M. Napisala sam i post nasoj "predragoj" sisackoj gradonacelnici na fejsu jer smatram da to nije bilo fer. Takvih ucenika nema puno da se razumijemo i nebi to bio neki udarac na njen jbn budzet. Da ta djeca postignu neke ozbiljne rezultate na natjecanjima jednig dana, na sva zvona bi se pisalo da su iz sisacke skole i hvalilo bi se njima... Mi smo joj naravno dali dzeparac jer ne zelim da misli da ga ne zasluzuje, pogotovo zato jer je najbolja ucenica u razredu. Od prvog razreda slusamo od pedagogice kako su svi jednaki, nema izdvajanja, nema boljih i losijih. Njih cetvero koji idu na dodatnu matematiku i sah nisubsmjeli reci ostatku razreda da idu na dodatni sat iz informatike kako se ostali nebi osjecali lose... I onda se napravi ovo... Nije u redu... Skola je trebala za te ucenike napraviti nesto... Bas sam tuzna

url=https://lilypie.com][/url

• Zarica
    21. Travanj 2021. 10:56

Ma glupi izbori i sve što ide s njima. Mislim na kraju svega mogli su bar učitelji obavijestiti roditelje unaprijed pa da sami smislite kako ćete preduhitriti da djeca ni ne skuže ove glupe podjele.
    Valkris, ja isto imam gorenje ovlaživac/difuzor i funkcionira super. 

• Zarica
    21. Travanj 2021. 10:56

Odnosno ne moci pod.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.